GIGANTI

ne treba gledati ko,nego ZASTO bi neko krio bilo sta od nas,zasto ljudi studiraju po velikim skolama,zauzmu ministarske polozaje i LAZU brate za medalju,zasto se stalno nesto krije pa se zazna slucajno ili namerno za 20 godina(mislim na politiku,ekonomiju),mozda imamo genetski problem sa istinom neznam ja,bilo kako bilo licno mislim da se stvari kriju radi kontrole,pomocu moralnih vrednosti koje smo stekli kroz vekove nase istorije,ako to prekrsimo oseticemo se bedno i kajacemo se,i onda radi kako biblija kaze :roll:

Cini mi se da je negde u Srbiji (nisam siguran), prinadjena butna kost koja je ista kao i ljudska velicine, 1.5m-2m
inace... ljudska kost ima 30cm-40cm kod prosecnog odraslog coveka...

i aj sad ti to uporedi...

Znaci cini ti se (nisi siguran) da je negde u Srbiji (ne znas gde) pronadjena butna kost.

Zanimljiva cinjenicama potkrepljena informacija ...

Poslednja izmena:
Слажем се са тобом што се тиче путовања на месецу...
Преварили су цео свет, свака им част, извели су то мајсторки:)

Prvo, ne kaze se "putovanja na mesecu", nego "putovanja na Mesec".
S obzirom da ti je pismenost takva , uopste me ne cudi da ti je ta misija totalna nepoznanica.

Znaci cini ti se (nisi siguran) da je negde u Srbiji (ne znas gde) pronadjena butna kost.

Zanimljiva cinjenicama potkrepljena informacija ...

da, pa sta sad?
oces da idem sad kroz vreme i da napisem to na papir, da bi ja tebi upotpunio informacije???

uglavnom... nadjena je butna kost, ista kao i ljudska, ali "malo" veca...

Poslednja izmena:
Prvo, ne kaze se "putovanja na mesecu", nego "putovanja na Mesec".
S obzirom da ti je pismenost takva , uopste me ne cudi da ti je ta misija totalna nepoznanica.

Швабов само опуштено, нисам дошао овде да се свађам са таквим типовима као што си ти о мисији ..Поход на месец", (ликове као ти је најбоље заобилазити у широком луку)Знам да тебе испуњују свађе, којих ми је више доста...
Тако да уживај у животу и не намећи своје мишљење агресивнишћу него јаком аргуменацијом
Буди поздрављен...;)

Da li je otkriveno vozilo na elektricni/solarni pogon?

Zasto nije uslo u masovnu upotrebu?

- Ekonomski (jos uvek) ne moze da se kontrolise.

Tesla je pre sto godina vrsio eksperimente prenosa energije na daljinu.

Zasto ta tehnologija nije postala osnova danasnje energetike?

GOTO 3. RED

Po bioloskim zakonima, covek u okviru svog genetskog koda ima mogucnost da mu velicina varira i do 5m u visinu (ovo je bila osnova nacisticke ideologije arijevske rase). Medjutim, ta funkcija u genima je inhibirana.

Ne moze da bude visok 100m ali 5m MOZE! I sta je tu cudno? Pominje se drugaciji atmosferski pritisak/veci procenat kiseonika u drevnim vremenima (vazdusne caurice u komadima tjilibara to potvrdjuju!), drugaciji ugao zemljine magnetne ose (slabija gravitacija), kao i raznovrsniji genetski kod koji je covek nekada nosio.

Zakljucak: CEMU TOLIKA ZATUCANOST?!

GOTO 3. RED

Po bioloskim zakonima, covek u okviru svog genetskog koda ima mogucnost da mu velicina varira i do 5m u visinu (ovo je bila osnova nacisticke ideologije arijevske rase). Medjutim, ta funkcija u genima je inhibirana.

Ne moze da bude visok 100m ali 5m MOZE! I sta je tu cudno? Pominje se drugaciji atmosferski pritisak/veci procenat kiseonika u drevnim vremenima (vazdusne caurice u komadima tjilibara to potvrdjuju!), drugaciji ugao zemljine magnetne ose (slabija gravitacija), kao i raznovrsniji genetski kod koji je covek nekada nosio.

Nadam se da i polni organ moze da varira od 5cm do 5m usled atmosverskog pritiska,i Darwin je mislio da zirafa ima dugacak vrat radi ishrane ali........ nije tako
Zakljucak: zatucanost je dans u modi,opusteno samo

Hehe... Pa da li si cuo za onog najviseg coveka na svetu? Valjda je bio visok 3,5m. S obzirom na tvoj komentar, kod njega je svako seksualno uzbudjenje igranje sa zivotom :)

GOTO 3. RED

Odakle ti informacija da covek u svom genetskom kodu ima mogucnost za visinu do 5 metara ?

Pa citao sam o tome ;) a pravljeni su i eksperimenti na zivotinjama. Naravno, sve su "otegle papke" ali se pokazalo da mogu da narastu nekoliko puta vece od svoje uobicajene velicine (mahom se radi samo o ogromnim fetusima, sto je dovoljno za dokaz ;) )

Ti si u pravu za programirani rast i puno drugih stvari telepatija itd itd ali opet je pitanje zasto imamo svu tu mogucnost i koji haker je ubacio sve te programe u nas :eek:

ne treba gledati ko,nego ZASTO bi neko krio bilo sta od nas,zasto ljudi studiraju po velikim skolama,zauzmu ministarske polozaje i LAZU brate za medalju,zasto se stalno nesto krije pa se zazna slucajno ili namerno za 20 godina(mislim na politiku,ekonomiju),mozda imamo genetski problem sa istinom neznam ja,bilo kako bilo licno mislim da se stvari kriju radi kontrole,pomocu moralnih vrednosti koje smo stekli kroz vekove nase istorije,ako to prekrsimo oseticemo se bedno i kajacemo se,i onda radi kako biblija kaze :roll:

Nemamo genetske probleme sa istinom. :)
Stvari se kriju radi kontrole, pomoću moralnih vrednosti? :confused: Ajd objasni...

Nemamo genetske probleme sa istinom. :)
Stvari se kriju radi kontrole, pomoću moralnih vrednosti? :confused: Ajd objasni...

pre svega ne diraj nista sto je sveto mislim na svete hramove sirom sveta i svetog OCA boga,nije lako protiviti se tim stavrima i tim njihovim svetim zakonima cak i dan danas imamo komlekse prema religiji

ti sto voze kontra ja ih razumem nije im lako ,isto kao i detetu kad sazna da deda mraz ne postoji,a kamo li neki giganti koji su stari 30miliona godina a za njih svet postoji tek 6.000 ili 200hiljada,samo da im jos neko kaze da su napravljeni od starne nekih marsovaca i totalan haos ljudi su zbunjeni,toliko zbunjeni da kada im neko posalje neku cudnu kost,fosil ne zele da ga datiraju :confused:

pre svega ne diraj nista sto je sveto mislim na svete hramove sirom sveta i svetog OCA boga,nije lako protiviti se tim stavrima i tim njihovim svetim zakonima cak i dan danas imamo komlekse prema religiji

E BAS me BRIGA za tomo neke stvari i svete relikvije! To su ciste gluposti! Sveti zakoni! Mos misliti! Bradati popci sa cvornovatim prstima koje upiru u nebo i govore Ljudi dignite ruke i pogledajte ka nebu, ka Bogu!
Tako u Americi rade, tamo su ljudi jako glupi, svake nedelje idu u crkve da se mole, sveti oci drže propovedi, i na njima poručuju upravo to što sam ja napisala. Onda, zamislite scenu kada gomila debelih Amerikanaca od po 150ak kila ustane i digne svoje debele mesnate ruke ka nebu, a s njih visi meso. Pihtijasti podbradci se tresu poput želatina dok oni iskolačenih očiju pevaju!
Zamislite samo koliko dece u Africi možete da nahranite od jednog debelog amera od 200ak kila? Pedesetoro iz cuga!

Meni nije jasno zbog cega se giganti smatraju dokazom PROTIV evolucije?

Ako me pamcenje ne vara, i neandertalci su proglaseni kod evolucionista za "ogranak" covecanstva.

Meni nije jasno zbog cega se giganti smatraju dokazom PROTIV evolucije?

Ako me pamcenje ne vara, i neandertalci su proglaseni kod evolucionista za "ogranak" covecanstva.

Ma nisu samo giganti da ti znas koliko fosia zivotinja ima koje niko ne zeli jer neznaju gde ce sa njima u lancu evolucije,ima jedan lik koji se bavio tim problemom Henri Coupon napisao je knjigu "dinosaurusi koje nauka odbacuje"

picture.php
[/IMG]

E, a ja sam chuo da ljudi mogu da imaju i do deset ushiju i da mogu da, ako jako zazele, raznesu mozak nekih glodara i lukavijih vrsta majmuna. Takodje sam chuo da negde po svetu zive zivotinje iz praistorije koje od nas pokusava da sakrije Vatikan i kraljica Elizabeta (pokoj joj dushi), jer mogu da pucaju lasere iz chela. Ima slika, video sam negde na internetu! A i drug mi je rekao pre neki dan isto to!

Ako do sada niste shvatili da je sarkazam, ubijte se

E, a ja sam chuo da ljudi mogu da imaju i do deset ushiju i da mogu da, ako jako zazele, raznesu mozak nekih glodara i lukavijih vrsta majmuna. Takodje sam chuo da negde po svetu zive zivotinje iz praistorije koje od nas pokusava da sakrije Vatikan i kraljica Elizabeta (pokoj joj dushi), jer mogu da pucaju lasere iz chela. Ima slika, video sam negde na internetu! A i drug mi je rekao pre neki dan isto to!

Ako do sada niste shvatili da je sarkazam, ubijte se

i ti bas pretera nije ti ovo ANIME forum

Back