GIGANTI

A kako onda ti znas pametnjakovicu?
Na osnovu cega ti znas da je to istinito?
Kako mozes da mi nedvosmisleno i 100% precizno potvrdis da je ono sto si pisao istina?
Kako znas da mozes da verujes tim slikama, a ne zvanicnim izvorima?

Naravno da ne mogu biti siguran. Zato sam i postovao temu ovde. Ali ta nesigurnost bato sleduje i tebi,svidjalo ti se to ili ne.

Mozda je fake, ali mozda i nije. Zao mi je!

Sto ne odgovoris na pitanja?

(iza mene stoji nauka, iza tebe ne stoji nista, osim Treceg oka ili Zone sumraka :) )

Kao sto rekoh , Mozda su fake a mozda i ne. A kada neko ostane bez argumenta onda se poziva na nauku. Problem je sto ovakvi nalazi udaraju upravo tu nauku pravo u glavu tako da ti to pozivanje u ovom slucaju nema neku tezinu.

Релативно скоро је било речи о овим фотографијама у ,,Политикином Забавнику" и гле чуда лажне су...Зар не мислите да би се светски научници и археолози бавили овим и сигурно би се дигла велика прашина око тога да је истина, треба само мало размислити...:ok:

"Mnogo vise hrane" ne proizvodi Titane vec ovo: :)

fat.jpg
tacno... mozda ima tu i genetike

Poslednja izmena:
Релативно скоро је било речи о овим фотографијама у ,,Политикином Забавнику" и гле чуда лажне су...Зар не мислите да би се светски научници и археолози бавили овим и сигурно би се дигла велика прашина око тога да је истина, треба само мало размислити...:ok:

ta prasina je pocela da se dize, ali... FBI, CIA i sta jos su samo pokazali prst (zapretili) i na kraju su to "lazne" fotografije, jer niko vise nije smeo da istrazuje ili dize prasinu...

Ти не знаш да ли су они били паметнији...:confused:
Диносауруси постоје данас у многим светским музејима,њихови скелети,лобање...
Што се баш не може рећи за огромне џинове:D

Немогуће да баш НИКО није открио бар једну једину кошчицу неприродно већег облика људског скелета:think:

ta prasina je pocela da se dize, ali... FBI, CIA i sta jos su samo pokazali prst (zapretili) i na kraju su to "lazne" fotografije, jer niko vise nije smeo da istrazuje ili dize prasinu...

Обожавам ове теоритичаре завере.Њихов омиљени аргумент је ,Ма све то Американци муте...,":hahaha:

:gace:

Ти не знаш да ли су они били паметнији...:confused:
Диносауруси постоје данас у многим светским музејима,њихови скелети,лобање...
Што се баш не може рећи за огромне џинове:D

Немогуће да баш НИКО није открио бар једну једину кошчицу неприродно већег облика људског скелета:think:

Cini mi se da je negde u Srbiji (nisam siguran), prinadjena butna kost koja je ista kao i ljudska velicine, 1.5m-2m
inace... ljudska kost ima 30cm-40cm kod prosecnog odraslog coveka...

i aj sad ti to uporedi...

Слажем се са тобом што се тиче путовања на месецу...
Преварили су цео свет, свака им част, извели су то мајсторки:)

Pa znate cika Darvinove teorije kao smo svi nastali od iste zivotinje na istom mestu bla bla
bice da nije bas tako a jedini nacin da se to dokaze je da se uzme od svih rasa ljudi ADN i izvrse analize koje bi trebale da dodju do zakljucka jesmo ili nismo nastali iz iste "prese"
jedan americki(ili engleski) naucnik je 2002 krenuo svetom sa tom mislijom,koja bi trebala da se zavrsi u 2010 za sada ga jos niko nije spomenuo(licno mislim da ce negde da pogine) a 2002 bio je na vestima u fazonu "vidi budalu sace da sakuplja ADN svetom "

znace se za par godina:(

Људо изгубио сам се...:(
Ко то неће да ми сазнамо да смо из исте колевке, ко нам то брани?Ко то има нешто против нас...?:dontunderstand:
Можда смо мало параноични:think:

Back