Ako bi bio neko ljubazan (ako je moguće neko nedevijantan) da mi objasni neke nedoumice.
Elem, u čemu je razlika izmedju pedera, nekrofila, pedofila zoofila? Odavde odakle ja gledam i svi oni su različiti od normalnih, slažem se da pred njima ne mora da se govori da su bolesni da im se ne bi još više narušavalo zdravlje (već su dovoljno devijantni), i slažem se da ******, zoofili i nekrofili nisu opasni koliko pedofili tako da ih ne treba zatvarati i kažnjavati ali im svakako ne treba ni dozvoliti da svoje bolesti i nakaznosti reklamiraju i veličaju (ne na javnim skupovima).
Šta sutra kad, nekrofili zatraže svoja prava?
Šta sa Zoofilima? (ne zaboravite da su silovali labuda Vuku Bojoviću i ovce Velji Iliću)
Šta sa pedofilima? (treba li osloboditi Mališu Jevtovića? Pobogu on je samo različit, čovek voli da siluje trogodišnje devojčice do smrti, on to nije izabrao tako se čovek rodio, zar treba da ga osudimo za nešto što je jače od njega i što on ne može da kontroliše )
U stvari razumem ali ne shvatam. Odakle potreba da se nešto nakazno i bolesno reklamira i veliča. Reklama koliko ja znam služi da privuče lakoverne i neodlučne (koka kola je celu zaradu od prve godine dala za reklamu a i dileri vole da "počaste" besplatnom drogom) tako da je taj skup nakaznih veoma agresivan prema ostaloj populaciji. Gde je pravo na odbranu od nakaznosti?
U stvari razumem ali ne shvatam. Šta je sa mojim pravima i pravima moje dece, mi ne želimo da gledamo skup nakaza? Nemojte mi reći da taj dan ugasim TV i ne izvodim decu napolje nije u redu da 500 nakaza maltretira ostalih 10 miliona gradjana ove države.
Pročitah dosta i o uloženim novcima, nije mi jasno i zašto nakaze ne ulože taj novac ne kupe neko ostrvo i naprave zemlju pederiju za sebe i po svom ukusu.
Gledao sam pre par meseci emisiju Olivere Kovačević, i videh nakazu koja je izbacila parolu "Vazelin za Uroša", na Oljino pitanje "Da li je to diskriminacija" nakaza je odgovorila "ne to je pomoć trebaće mu to u zatvoru". Da li je to namerno provociranje navijača i guranje prsta u oko? Kakva prava ****** traže? Zašto provociraju? Zašto nam guraju prst u oko? Da se nije to neka Sado Mazo ekipa zamaskirala u pedere?
S' poštovanjem,
Vojislav, Obrenovac.