Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa zato sto to nije normalno...
A i odjednom hoce da se eksponiraju,da pokazu kako ih nije briga za misljenja nas normalnih.
E,pa trebaju da budu masakrirani(nadam se da ce tako biti)...
Pa samo budala moze da dozvoli paradu(bez uvrede).

Istina......svi znaju da je homoseksualizam poremecaj.....sad to niko nesme da kaze zbog gey lobija...ali niko nezeli da ljudi sa mentalnim oboljenjima paradiraju pred njima i njihovom decom...

To nije bilo pitanje...
Zasto odvaliti od batina "takve koji to misle"?
To nije normalno razmisljanje?

aliiii breee zasto uopste krenuti od predpostavke da nekog odvalite od batina??
aeee breee nek mi neko da svrhu toga....a sto se tice dece ti ih uci i vaspitavaj covece na onakav nacin kakav ti mislis da je ispravan....ako si protiv homica tako se i postavi prema detetu....to zapad i zatura da bude gore od toga....i jos se to promovise kroz medije....a jos samo kad vidim koliko roditelji rade na deci uopsteno....

znam da nije bilo pitanje........
li u zavisnosti kome postavis pitanje o homoseksualizmu,dobices razlicit odg.zato sam nap zavisi koga pitas..........
pa sto mi koji mislimo suprotno nismo normalni i izopaceni smo?............

Pa naravno da to nije normalno...
Stvarno ne znam kako moze da bude normalno da se j.ebu dva muskarca??
Pa da je to normalno,od pocetka sveta bi bili svi ******...

aliiii breee zasto uopste krenuti od predpostavke da nekog odvalite od batina??
aeee breee nek mi neko da svrhu toga....a sto se tice dece ti ih uci i vaspitavaj covece na onakav nacin kakav ti mislis da je ispravan....ako si protiv homica tako se i postavi prema detetu....to zapad i zatura da bude gore od toga....i jos se to promovise kroz medije....a jos samo kad vidim koliko roditelji rade na deci uopsteno....

Pa niko njih ne bi odvaljivao od batina da se ne eksponiraju ovoliko?Sta im treba ova j.ebena parada????
Naravno da cu dete da vaspitavam da bude normalno,ali kako ti da mu objasnis kad vidi na ulici dva muskarca kako se vataju?

homoseksualizam se javlja i kod zivotinja.tako da ne verujem da je to bas sociopsiholoski poremecaj

Јавља се
Мој мачор заскочио мушко маче
Дакле, међу животињама има чак и педофила

А што се тиче људских хомосексуалаца, не мрзим их и ништ' немам против њих, нека раде шта год желе, њихов је живот.Али сам против усвајања деце у хомосексуалним браковима, брате мили, колико је то нездраво.
И нервира ме што парадирају...Ако си геј, буди геј и готово....Који ће им параде...

Јавља се

А што се тиче људских хомосексуалаца, не мрзим их и ништ' немам против њих, нека раде шта год желе, њихов је живот.Али сам против усвајања деце у хомосексуалним браковима, брате мили, колико је то нездраво.
И нервира ме што парадирају...Ако си геј, буди геј и готово....Који ће им параде...

Apsolutno se slazem sa tobom i naravno da im ne treba dozvoliti usvajanje...;)

Јавља се

Jao, ti si divna osoba, obozavam te. Dajem ti rep cim budem mogla.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back