Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zg_pride2-130609.jpg

:hvala:

Joш једна ствар коју нам намећу са Запада,ради тоталног моралног уништења Србије.Сваки нормалан Србин-Православац треба да стане у одбрану српства 20.Септембра,самим пуштањем педер-бала доводимо себе у ситуацију да се јаве још перверзније и малоумније мањине које би исто хтеле да се шетају улицама,то наша деца несмеју да гледају!Нек се сваки хетеросексуалац који подржава педерску параду запита да ли би волео да му дете сутра буде педер/лезбејка?Како би се тај родитељ осећао пред пријатељима,родбином,комшијама?Да ли је то онда норамлна ствар не мора да нам кажу Западњаци,јака ствар прогласили да је педерство нормално,па мислите да то није плаћено да се уради,сутра требају и педофиле и зоофиле да признају,па онда требам да причам да је нормално јел су их тобоже признали.Постоји само једно место где може да се призна,то је Света Црква Христова,која наравно не подржава ове ненормалности,и хвала Богу никад је неће ни признати!Ја могу само да кажем ко удари на Цркву Христову(http://nebjak.blog.ru/69353843.html) за њега нема спаса,и борићемо се свим силама да га уништимо!
"Љуби непријатеље своје, непријатеља Божијих се гнушај, а непријатеље Отачаства сатири"
Свети Филарет Московски

Тако да 20.Септембра изађи на улице Бг баш ти који читаш ово,јер ако су наши дедови гинули због очувања Србије,зашто ти не би могао само да изађеш на улице?

Bicemo i zdrava nacija ako podrzimo gejeve. Tolerancija, brale, tolerancija. Ako neko ponosno bije neduzne i slabije od sebe i to iz sopstvenog nekog neopravdanog razloga, jeste los hriscanin

Poslednja izmena od moderatora:
Oбјасни ми израз хомофобија,реч фобија означава страх,па би хомофобија значило страх од педера,како то да сам ја хомофобичан .

pretnja koju si izrekao je kaznjiva na osnovu clana 21.ustava Srbije i clana 21. zakona o zabrani diskriminacije. A homofobija je strah i netrpeljivost prema lgbt osobama.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back