Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A znas onaj vic dodje ***** u radnju kaze: "Daj mi jednu kokakolicu" Trgovac ga samo pogleda i da mu... Dodje drugi dan i kaze: "Daj mi jednu kokakolicu" trgovac sav besan i da mu... Dodje treci dan i kaze: "Daj mi jednu kokakolicu", i trgovac popi3di i kaze mu: "Slusaj pederu jos jednom dodji trazi kokakolicu i nabicu ti je u dupe... Dolazi ***** sledeci dan i kaze: "Daj mi gaaajbu kokakolice!!!"

:lol:

To je samo vic, he he

e a sta bi uradio da ti je sin gej?

Чак и када јавно говори да је педер ипак се стиди да каже да га прима,и ту се види да је то болесно и погрешно,чак и човека који нема ни стид ни срам као што је он,хвата неки стид кад се потегне такво питање ;)

Да ти ја мало одговрим,пошто видим да слабо знаш о вери
Најлакши доказ да видиш да нешто није у реду кад видиш да се нешто отцепљује,обично када се нешто отцепи,касније се цепа на још делова,да би и из тих делова постала нова отцепљења,тако данас имамо на Западу милион секти док на Истоку постоји једна једина Православна црква,пошто слабо капираш хтео сам да ти покажем на један сликовит начин,без верских фраза јер очито да се у веру разумеш као ја у албански туризам;)

sta ja radim u svom krevetu to je moja stvar, ali imam prava da se izjasnim da sam gej i td. sta ko radi u krevetu bio on gej ili str8 je njegova stvar. Nemoj mesati babe i zabe.

JA te lepo pitam jer me interesuje, a ti se nesto kao pravis fin, ko da ne znamo sta rade ******, sta bi radili... Ako vec provociras sa tvojim pitanjima, onda bude spreman i ti da odgovoris....

Чак и када јавно говори да је педер ипак се стиди да каже да га прима,и ту се види да је то болесно и погрешно,чак и човека који нема ни стид ни срам као што је он,хвата неки стид кад се потегне такво питање ;)

Да ти ја мало одговрим,пошто видим да слабо знаш о вери
Најлакши доказ да видиш да нешто није у реду кад видиш да се нешто отцепљује,обично када се нешто отцепи,касније се цепа на још делова,да би и из тих делова постала нова отцепљења,тако данас имамо на Западу милион секта док на Истоку посоји једна једина Православна црква,пошто слабо капираш хтео сам да ти покажем на један сликовит начин,без верских фраза јер очито да се у веру разумеш као ја у албански туризам;)

verski argumenti me ne interesuju.

A da li ti prepricavas detalje iz svog kreveta? NE. pa necu ni ja. A uopste se ne stidim sto sam gej.

JA te lepo pitam jer me interesuje, a ti se nesto kao pravis fin, ko da ne znamo sta rade ******, sta bi radili... Ako vec provociras sa tvojim pitanjima, onda bude spreman i ti da odgovoris....

Radimo isto sto i vi. dan nam je isti, osecamo ekonomsku krizu isto itd. A moj krevet je moja stvar. A ako ocu modu decka na ulici da poljubim jer i ti mozes svoju devojku.

Da ti hoces da tvoj krevet bude tvoja stvar ti ne bi isao da paradiras.

ne lupaj. Ako tako hoces, onda nemoj se ni ti setat sa devojkom po gradu, nemoj je poljubiti... a to sta radis u svojoj sobi tvoja stvar. A parada je protest. covece ocu ista, ne veca prava od vas.

Al vama se ne moze objasniti, al dobro. mozda shvatite neke stvari a mozda ne. Sve jedno mi je. Vase misljenje me i neinteresuje preterano.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back