Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo mi deluje kao mnogo naivna navlakusa jos veceg odijuma javnosti na ovu povorku?! :think:

...nepoznata grupa na fejs buku danas osnovana, smesno :lol:

Providno skroz. LGBT forumasi na Gay-Serbia.com su podjednako ogorceni. Evo sta oni kazu:

Sram vas bilo!

http://belgradepride.blog.rs/blog/b...nje-zastave-srbije-pre-pocetka-povorke-ponosa

Koji idiot se usuđuje da pali srpsku zastavu!!!??? Izgovor je institucijalna diskriminacija lgbt osoba??? Jaaaaaaao dajte mi idiota koji je došao na ovu ideju - dajte mi ga samo na pola sata da ga ja izdiskriminišem!!!
Pa mamu mu je**m, da li je diskriminacija to što je Dačić rešio da izvede 5 000 murijaka da nikome ne bi falila dlaka sa glave?! Da li je diskriminacija to što su usvojeni zakoni u skupštini koji su i omogućili ovo okupljanje?! Da li je diskriminacija to što se ovi iz ministarstva za ljudska i manjinska prava trpe svakodnevne uvrede i pretnje ralizujući ovaj Prajd???!!! Juuuuuuuu, kako bih lako ohladio idiota koji je došao na ideju....

Mislim da je to neka budalastina koja se nece ni desiti....otkud pravo nekoj facebook grupi da izvodi svoje performanse na paradi ponosa.

A ako ipak budi isli tamo da pale zastavu onda sto se mene tice neka i dobiju batine posle

Gotovo sam siguran da je ovo neka provokacija i da organizatori nece dozvoliti bilo kakvo paljenje zastava jer je to besmisleno vandalsko ponasanje. grozim se ljudi koji to rade

Nek se usudi taj neko da zapali zastavu... licno cu ga odrati od batina.

Не могу да '' отворим'' Ју тјуб, имам спор Интернет... шта се догађа?! :confused:
Брзи бравару, помози! :)
:hvala:

Ma neka navlakusa koju su postavili na youtube, sce zajedno sa sloganom : u dupe dajem, kosovo ne dajem...
i sa prigodno redekorisanim grbom srbije sa dugom umesto ocila na grudima...
k'o stvoreno za paljenje mase...

To није ништа ново,анархисти у грчкој редовно нападају ''нацисте'' којих је 5,6 а анрахиста преко 100,одузму им заставу И ЗАПАЛЕ ЗАСТАВУ СВОЈЕ ЗЕМЉЕ. А познато је да ће анархисти бити са педерима тако да..

Ma neka navlakusa koju su postavili na youtube, sce zajedno sa sloganom : u dupe dajem, kosovo ne dajem...
i sa prigodno redekorisanim grbom srbije sa dugom umesto ocila na grudima...
k'o stvoreno za paljenje mase...

Видиш ли ти колко то стоји дуго ? :eek:

Да није педерско одавно би га уклонили.

Ја сам вас већ ( у својим ранијим постовима) упозорила на сатанисту Предрага Аздејковића и на блогове које бесомучно пише на Б92 (а та медијска кућа га здушно подржава), као и на официјелном сајту Геј инфо, за који је председник Тадић издвојио 256.000 дин. да би Аздејковић постао уредник и несметано пљувао по Цркви, важећим законима и стрејт особама... зато и кажем: Само мирне главе уђимо у целу причу око Геј параде! :hvala:
:bye:

Наравно Апел потпуно се слажем са тобом
људи постоје хомосексуалци који су велики родољуби ,не би све требало да гледамо кроз ове Кандићкине педере

Тим НВО ПЕДЕРИМА ЈЕСТЕ ЦИЉ ДА БЕОГРАД БУДЕ КРВАВ

ПИТАЊЕ ЈЕ КАКО СПРЕЧИТИ ПРОЛИВАЊЕ КРВИ?

Наравно Апел потпуно се слажем са тобом
људи постоје хомосексуалци који су велики родољуби ,не би све требало да гледамо кроз ове Кандићкине педере

Тим НВО ПЕДЕРИМА ЈЕСТЕ ЦИЉ ДА БЕОГРАД БУДЕ КРВАВ

ПИТАЊЕ ЈЕ КАКО СПРЕЧИТИ ПРОЛИВАЊЕ КРВИ?

Izgleda da si u pravu.
Gay lobi hoće da se desi veliko sr*anje, kako bi mogao da se pozove na to i zatraži pomoć (bilo kakvu, finansijsku) od inostranih lobija. Žestoka manipulacija nad samom gay populacijom...

Ovo jednostavno rečeno nije istina.

Osim što jeste. Opet ću ti dati primer bonobo, kod kojih je cela populacija biseksualna.

Na osnovu čega ti možeš da tvrdiš ovako nešto? Imaš podatke koji je procenat homoseksualaca živeo u Parizu recimo početkom XIX veka?

U stvari, da.

Konkretan primer - imaš lepu kompilaciju pre sto etnografskih studija na ovu temu u Bankroftovoj knjizi "Adolescencija i pubertet".

S druge strane, hajde i homoseksualizam... Otkud biseksualci?

Zašto ne bi bili?

Osnovni mehanizam koji određuje šta će tebe privlačiti, prema čemu ćeš osećati ljubav, i prema čemu ćeš osećati seksualno uzbuđenje je veoma duboka motivaciona mreža (medula-pons-amigdala i pre svega anteriorni hipotalamus, sa pretežno inhibitivnim ulazima iz prefrontalnog korteksa). Nije slučajno što prosečnog muškarca uzbuđuju grudi žene - to je doslovno "hardwired", usađeno u neuralne mreže našeg mozga.

Delovi ove mreže mogu da se delimično razviju, ili da se razviju u pogrešnom pravcu, ili da se razviju u određenom vidu usled različitih hormonalnih nivoa. Uzevši kompleksnost razvoja ljudskog mozga, određen nivo grešaka je neizbežan, iz čega i sledi 3% potpuno gej populacije (tj. u oko 3% slučajeva se razvija potpuno suprotna mreža od one koja treba).

Tako dobijaš, recimo, ženu koja ima muški oblik mreže u anteriornom hipotalamusu. I sada ta žena ima reakciju na grudi istu kao muškarac, a reakciju na druge žene istu kakvu muškarci imaju na druge muškarce. Za nju je ideja da spava sa nekim muškarcem isto onoliko odbojna i odvratna koliko bi za tebe bila ideja da ti spavaš sa njim.

Ali onda imaš čitavu gradaciju (pogotovo, izgleda, izraženu kod žena, mada su podaci još uvek veoma nejasni). U mnogim slučajevima, mreža je samo delimično izmenjena, što proizvodi spektar - recimo, žena koju privlače druge žene, ali koja nema direktno gađenje prema muškarcima; pa onda žena koju jednako privlače oba pola; pa žena koju privlače prevashodno muškarci, ali nema gađenje prema drugim ženama; sve do "potpune heteroseksualnosti", u kojoj je privlačnost samo prema muškarcima, a postoji aktivan otpor prema seksu sa ženama.

(Ovo goreopisano je veoma uprošćeno, i postoje razne komplikacije u podacima. Ali sve više podataka ukazuje da je razvoj anteriornog hipotalamusa kritično pitanje.)

Neke reference?
Pa evo pre nekoliko dana otkriveno da su u Podgorici klinci duže vreme silovali klinca.
Pre par godina nešto slično je otkriveno u Kuršumliji. Malo, malo pa se desi nešto tako.
Bilo je takvih slučajeva u Srbiji pre 20 godina?

Itekako. Sećam se slučaja iz okoline Sombora iz kasnih 80-tih. Zatim, nekoliko priča iz Pirota iz 1960-tih/1970-tih; kakve se stvari sve događaju tamo u brdima, eh....

Opisao si jedan primer koji se desio pre ne znam koliko godina.
I ja lično poznajem neke homoseksualce kojima nikada nije zafalila dlaka sa glave. Poznajem i dve osobe koje su promenile pol zbog viška pogrešnih hormona.

Jel se ti koje poznaješ reklamiraju otvoreno, ili se kriju? U doba kada sam ja bio u Srbiji, svi koje sam znao su se krili (osim od ljudi poput mene, za koje su znali da ih neće osuđivati). Možda se situacija promenila, ali po onome što sam čuo od ljudi od početka ove diskusije ovde, ne verujem.

Jedno je borba za svoja prava, a sasvim drugo propaganda koja pojavu homoseksualizma predstavlja kao nešto normalno, pa čak (u poslednje vreme) nešto što je "in", što je poželjno. A ova "parada ponosa" je čista propaganda.

Rdeki, ovo su stvari koje su praktično nepromenjive - bar niko nije uspeo do sada da od heteroseksualca napravi homoseksualca, ili obrnuto.

Kada u razvoju određene vrste pod normalnim uslovima imaš 3% ljudi koji spadaju u određenu kategoriju, onda to jeste deo normale. U suprotnom, riđokosi ljudi - kojih ima još manje - bi morali biti smatrani daleko "nenormalnijim" od homoseksualaca. Oćemo njih da mlatimo?

Ako je propaganda, onda je besmislena, jer niko ne može tebe (ili bilo kog heteroseksualca) da ubedi da postaneš homoseksualac. To je prosto smešno.

Најпожељније би било да се огласе хомосексуалци и да позову да се на параду не долази

или да држава Србиј после ове провокације повуче дозволу за одржавање параде

Sto ne moze da uradi, jer su prevelike pare u pitanju...]
interes je najveci motivator za vlastodrsce...
Da neko hoce da plati vise, tukli bi pedere na samu pomisao da se izjasne kao ******...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back