Eric Draven
Veoma poznat
- Poruka
 - 13.290

Дуња, девојчице, па ја сам на правој страни, само не дам да крв недужних падне... хеј, да ли сам ја сад дискриминисана?!
![]()
Svi smo mi nekom duzni!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дуња, девојчице, па ја сам на правој страни, само не дам да крв недужних падне... хеј, да ли сам ја сад дискриминисана?!
![]()

Ovo mi deluje kao mnogo naivna navlakusa jos veceg odijuma javnosti na ovu povorku?!
...nepoznata grupa na fejs buku danas osnovana, smesno![]()
Не могу да '' отворим'' Ју тјуб, имам спор Интернет... шта се догађа?!
Брзи бравару, помози!
![]()
:rtfm:Sto bi rekla poslovica VIDI KO MI PRICA O PROGUTANIM SLOVIMA
Komentar suvisan
jedno slovo.tvoj ceo post je bio nerazumniji od klinastog pisma!toliko!
ovi nerazumni postovi...pravo kazes hator....

Ma neka navlakusa koju su postavili na youtube, sce zajedno sa sloganom : u dupe dajem, kosovo ne dajem...
i sa prigodno redekorisanim grbom srbije sa dugom umesto ocila na grudima...
k'o stvoreno za paljenje mase...

a tebi je u cilju da se porokaju srbi izmedju sebe?
Не могу да '' отворим'' Ју тјуб, имам спор Интернет... шта се догађа?!
Брзи бравару, помози!
![]()
 Ja to skinuo sa You tuba, pa mogu ida naseckam sitno...uz neki filmNERAZUMLJIVIJIovi nerazumni postovi...pravo kazes hator....
 Bravaru zahvaljujem! Meni glupo da ispravljam nekoga jer i sam gresim, pa se uzdrzahjedno slovo.tvoj ceo post je bio nerazumniji od klinastog pisma!toliko!

jedno slovo.tvoj ceo post je bio nerazumniji od klinastog pisma!toliko!

После оног о застави више нема дежурних букача о правима педера?
Наравно Апел потпуно се слажем са тобом
људи постоје хомосексуалци који су велики родољуби ,не би све требало да гледамо кроз ове Кандићкине педере
Тим НВО ПЕДЕРИМА ЈЕСТЕ ЦИЉ ДА БЕОГРАД БУДЕ КРВАВ
ПИТАЊЕ ЈЕ КАКО СПРЕЧИТИ ПРОЛИВАЊЕ КРВИ?
Ovo jednostavno rečeno nije istina.
Na osnovu čega ti možeš da tvrdiš ovako nešto? Imaš podatke koji je procenat homoseksualaca živeo u Parizu recimo početkom XIX veka?
S druge strane, hajde i homoseksualizam... Otkud biseksualci?
Neke reference?
Pa evo pre nekoliko dana otkriveno da su u Podgorici klinci duže vreme silovali klinca.
Pre par godina nešto slično je otkriveno u Kuršumliji. Malo, malo pa se desi nešto tako.
Bilo je takvih slučajeva u Srbiji pre 20 godina?
Opisao si jedan primer koji se desio pre ne znam koliko godina.
I ja lično poznajem neke homoseksualce kojima nikada nije zafalila dlaka sa glave. Poznajem i dve osobe koje su promenile pol zbog viška pogrešnih hormona.
Jedno je borba za svoja prava, a sasvim drugo propaganda koja pojavu homoseksualizma predstavlja kao nešto normalno, pa čak (u poslednje vreme) nešto što je "in", što je poželjno. A ova "parada ponosa" je čista propaganda.
Ma дај. Оће да нас провоцирају јер знају да ће их штитити жандари. Али неће их заштитити
Сви на улице!
Најпожељније би било да се огласе хомосексуалци и да позову да се на параду не долази
или да држава Србиј после ове провокације повуче дозволу за одржавање параде