gestovi koji pale

gost 363088

Primećen član
Poruka
697
ako izuzmemo fizičku privlačnost i neke već ustaljene emocije koje su nam glavni sexualni pokretač u vezi, šta je izvan toga ono što nas natera da u momentu poželimo da... 'aj da ne budem prosta... vodimo ljubav sa partnerom? koji je to gest koji ima trenutno dejstvo?

tumblr_mpl2ae_Nda_X1s6qi3ro1_500.gif

Ovaj gest mene pali :flert:

Ima tema koja spominje prste u ustima. Moze da bude jaaako sexy kada pocne da simulira felacio i gleda u oci. I ne mora obavezni da budu prsti... Odmah pocnem da zamisljam kako bi bilo da je nesto drugo medju tim usnama

ako izuzmemo fizičku privlačnost i neke već ustaljene emocije koje su nam glavni sexualni pokretač u vezi, šta je izvan toga ono što nas natera da u momentu poželimo da... 'aj da ne budem prosta... vodimo ljubav sa partnerom? koji je to gest koji ima trenutno dejstvo?

ако изузмеш то што си навела, остаје само навика. Само једном се љуби, све је остало пракса.

Nema niceg privlacnijeg nego kada joj vidis zar u ocima, ona gori, ne moze da doceka da udjete u sobu (a nekad od silne zelje i ne udjete nekada :per:).
Jednostavno me pali kada joj vidim u ocima da me zeli onako bezobrazno i da ne moze da se suzdrzi.

"ustaljene" emocije ne mogu biti pokretach, jer ochigledno da traju.. mogu biti prekidach :lol:

kad me iznenadno privuce sebi a ja rucice i u nesves od srece i radosti zbog skorog susreta sa mocnim penisom <3

Back