George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

procitala sam "oluju maceva" nekoliko puta....Zna li neko koliko knjiga ima u ovom serijalu,koja je prva a koja poslednja???omiljeni lik...sansa mozda...mrzim to sto su ubili roba iako mi se uopste ne svidja njegova zena...i sersei mrzim,kakva krava...voljela bih da se njen brat zaljubi u devojcuru...kuku meni,ja pricam kao kreten...oprostite ako sam pogrijesila negdje,kazem da nisam sve knjige procitala...

Veliki sam fan ovog serijala. Navijam za Deneris omiljeni likovi Arja i Dzon. Nadam se da ce se Targarjeni i Starkovi nekako sastaviti do kraja serijala inace sam zavrsio gozba za vrane 1 i mislim da teorija o Dzonovim roditeljima nema smosla

Da su Regar i Lijena Dzonovi roditelji-ta teorija? Pa ima gomila dokaza za to,pogotovu u prvoj knjizi...zasto mislis da ta teorija nema smisla?:o

http://www.fantasticfiction.co.uk/m/george-r-r-martin/dance-with-dragons.htm
nishta ne kapiram na sajtu je rekao da ce tamo da objawi chim zawrshi knjigu shta, owo samo korice

Evo da ti objasnim, kako sam ja to ukapirao. Knjiga izlazi tek aprila 2009, i to na engleskom, što znači da će kod nas izaći tek negde 2010 akko budemo imali sreće. A sa Martinove tačke gledišta, mi koji čekamo "Ples sa zmajevima", "Vetrove zime", i "San o proleću", možemo da CRKNEMO ČEKAJUĆI. Tužna sudbina za nas, al' to nam je što nam je; tu smo gdi smo...:bye:

Back