George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

Vec sam jednom postavio ovo pitanje ali izgleda da ga niste primetil.Dakle pitao bih da li se ovde neko interesuje za ratovanje tipa srednjevekovnog koje se podosta opisuje u delima EF?Ja sam licno veoma zainteresovan za sve vestine ovakve borbe t.j za macevanje,strelicarstvo i ostalo pa ako ima jos nekog slobodno nek mi odgovori na temi ,,onaj koji dolazi sa zorom,,.Mislim da ne bi remetio ovu temu valjda shvatate.AJ ZDRAVO SAD,PA ODGOVORITE AKO SE PRONALAZITE U NAVEDNOM!!!

sta ti je mali muski um - pa sta ako ja i Suzan licimo na Brijenu? jesi li bar opis procitao? nije platinasta plavusa, al nije ni toliko strasna - zapravo, depilacija i odlazak frizeru bi rijesili vecinu "problema" koje ona iz vase (muske) prespektive mozda ima...
plus, ako je dovoljno dobra DZ. Lanisteru - sta se ti bunis? ili pricamo s Brad Pittom ovdje?
btw na mene u principu ne racunajte - alergicna sam na zvuk metala...
mada sto se kofe s hladnom vodom tice - Suzan, zovi me da ih fotkam, to obavezno mora da se kaci u kafanu poslije lol

Физички изглед :lol: Много је бре добар лик, једва чекам делове са њим xD (и са Денерис, ал' то се подразумева xD ). А и свиђа ми се што је испочетка био декларисан као највећи губитник, а онда постао највећи захебант :D

Ja ga ne gledam tako, on je veoma nesrecan, Nije ga posluzio fizicki izgled, nije ni ljubav, prema zenama, a ni prema porodici. Sve sto ima je njegova pamet i beskrajni bes prema zivotu koji vodi. Zamisli koliko je on ocajan kad je ubio svog oca, sto je u knjizi najgori moguci greh, gori nego da ubijes kralja.

Back