George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

game1-1000x500.jpg

http://citymagazine.rs/clanak/serija-game-of-thrones-inspirisala-pivo-sa-ukusom-osvete/
:pivce:

Људи,да ли неко зна до кад може на Калемегдану да се слика на Гвозденом престолу и колико се то плаћа уопште? Чини ми се да сам негде видео да је до 3. јуна(надам се да није) па ми је зато фрка сада.Ако неко зна нека каже што пре,молим вас. :)

Ма то се она само нада да ће бити 8 књига,да би било више пара,али ја мислим да ће остати на 7. Мада нисам сигуран како намерава да у две књиге и доведе Денерис у Вестерос са новом војском и споји је са Егоном и оживи Џона( ово мора да уради!!! ) и уједини поново цео Вестерос да би све било спремно за коначну битку леда и ватре. Плус што постоји још стотинак ствари које треба да расплете и објасни. Можда на крају и буде 8 књига хахаха :D

Ko jеbе Deneris, nek crkne od kolere tamo na Esosu, skroz nebitan lik.

Па како је почео са њом,осећам да ће тако и бити... То је једино безвезе код Мартина,посвети много пажње неким ликовима,ставља их у свако поглавље и онда... одсеку им главу,спржи их змај,убију их Дивљани... И тако :)

Сваки пут кад отворим тему понадам се да је изашла књига коначно. Али јок, серија, серија, и ништа осим серије. Јебале га паре!

Па неће још скоро бити књиге сигурно. Шта је беше последње речено за то? 2015. можда? :D

Poslednja izmena:

Back