George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

Шалу на страну не могу ни да претпоставим шта ће да буде. Толико много варијанти. А и она која се чини као највероватнија, вероватно то није.

Па све води на то да ће Старкови проћи добро,све време су представљени као позитивци и све се чини као да ће они победити у Игри престола што значи да сигурно неће :D Или можда и не :think:

- - - - - - - - - -

Чекамо Мартина да напише...

Što se Starkova tiče, ja ne znam ko bi tu mogao doći na presto (čini mi se da ih to ne interesuje), mada željno iščekujem dešavanja na Skagosu.
Da na prestolu sedi Deni (pa i Egon) mi se čini malo verovatnim, jer je upravo to najverovatnije po ovim zbivanjima. Ne tipujem ni na Stanisa...

Ја баш и мислим да ће неко од Таргарјена бити на престолу.
А за Старкове не кажем да ће бити владари свих 7 краљевстава него мислим да ће имати неутрално краљевство на северу,али мислим да ће сигурно проћи боље од Ланистера или Баратеона. Текође ме занима расподела главних кућа која би могла да буде на крају свега овога,јер су Баратеони,Тулији и Ерини скоро уништени. Нисам сигуран да би они могли да остану у 7 главних кућа :)

Možda Deni odluči da ne bude više podela u kraljevstvu i zaista ih ujedini u jedno, mada malo verovatno? :D
Ja pre mislim da nijedna od velikih kuća neće da izumre, jer se uvek nađe neki dalji rođak ili ko već da nastavi kao njihov naslednik. Npr. u seriji Džejmi pita oca ko će da vlada u Steni kad on umre, možda Lansel, ili dalji rođak..
Nego, zanima me kako će Deni sprečiti ropstvo ako ode u Vesteros. Da odem malo u fantaziju, možda će pokušati da pokori i Vesteros i Esos, e to bi bila priča (mada ne vidim kako bi moglo da se ostvari) xD

Možda Deni odluči da ne bude više podela u kraljevstvu i zaista ih ujedini u jedno, mada malo verovatno? :D
Ja pre mislim da nijedna od velikih kuća neće da izumre, jer se uvek nađe neki dalji rođak ili ko već da nastavi kao njihov naslednik. Npr. u seriji Džejmi pita oca ko će da vlada u Steni kad on umre, možda Lansel, ili dalji rođak..
Nego, zanima me kako će Deni sprečiti ropstvo ako ode u Vesteros. Da odem malo u fantaziju, možda će pokušati da pokori i Vesteros i Esos, e to bi bila priča (mada ne vidim kako bi moglo da se ostvari) xD

Па неће изумрети,али више неће имати онакву снагу као што су имали пре.
Па и ја сам помислио да би могла да влада и Вестеросом и Есосом,мада је то мало вероватно. али ипак требаће пуно људи за последњу борбу против Туђина(која једноставно мора да се догоди,све води ка томе), а не знам да ли је у Вестеросу остало довољно људи после свих овох ратова :)

Tuliji se još drže, tu su i Black fish i Edmur...ali od Lanistera neće mnogo naslednika ostati

Црна риба нема своје наследнике и сумњам да ће их имати ,а Едмур је заробљен и могуће је да ће га убити чим му се роди дете. А Ланистери имају доста бочних грана.
И да ,кад си га већ споменула,шта се догодило беше са Црном рибом? Где се он налази у последњој књизи? :)

Црна риба нема своје наследнике и сумњам да ће их имати ,а Едмур је заробљен и могуће је да ће га убити чим му се роди дете. А Ланистери имају доста бочних грана.
И да ,кад си га већ споменула,шта се догодило беше са Црном рибом? Где се он налази у последњој књизи? :)
Otplivao iz Ruverruna dok su bili pod opsadom. Koliko se secam, tada ga vidimo poslednji put...

Nisam znao da ga Davos traži (ono sam pročitao na internetu), ja sam tek kod 4. knjige. Ali sad za raspust obvz čitam, i jedva čekam. :D
Pa, Rikon je otišao tamo još kad je izgoreo Zimovrel - on i Oša su otišli na Skagos, a Bren sa Ridovima i Hodorom na Sever, kao što znaš. Nzm, ja očekujem da Rikon jednog dana vlada Severom..

Па знам да је Брен тамо, али не могу да се сетим да се Рикон уопште помиње после оног њиховог раздвајања када су он и Оша отишли на једну,а ови остали на другу страну.

- - - - - - - - - -

Мораћу поново да прелистам ове књиге,пуно ствари заборављам.

Па знам да је Брен тамо, али не могу да се сетим да се Рикон уопште помиње после оног њиховог раздвајања када су он и Оша отишли на једну,а ови остали на другу страну.

- - - - - - - - - -

Ниси једини, ја пола ствари овде што пишете " гледам типа вот д фак? :think: "

- - - - - - - - - -

U seriji Rikon odlazi kod Ambera u Poslednje utočište.

Nisam znao da ga Davos traži (ono sam pročitao na internetu), ja sam tek kod 4. knjige. Ali sad za raspust obvz čitam, i jedva čekam. :D
Pa, Rikon je otišao tamo još kad je izgoreo Zimovrel - on i Oša su otišli na Skagos, a Bren sa Ridovima i Hodorom na Sever, kao što znaš. Nzm, ja očekujem da Rikon jednog dana vlada Severom..
Mislim da ce Rikon tek izbiti u prvi plan pred kraj.

Ниси једини, ја пола ствари овде што пишете " гледам типа вот д фак? :think: "

Па доста ствари сам и ја тако гледао у почетку, али онда се сетим.
Па колико је већ прошло од кад сам прочитао последњу књигу. Док овај изда следећу заборавићу све :)

- - - - - - - - - -

U seriji Rikon odlazi kod Ambera u Poslednje utočište.

А у књизи?

- - - - - - - - - -

Mislim da ce Rikon tek izbiti u prvi plan pred kraj.

Па већ у следећој књизи би требало да постане битнији,јер Давос ваљда иде по њега.Онај дебели лорд је чини ми се рекао да зна где је Рикон.

Рикон би требало да буде битнији играч ако се деси неки временски прескок(била је нека прича да ће писац то да направи). Иначе Старкове видим као решавање заплета на Северу, Југом ће да се баве Таргови и можда евентуално финале неко Џон-Денерис спајање, шта већ...

Рикон би требало да буде битнији играч ако се деси неки временски прескок(била је нека прича да ће писац то да направи). Иначе Старкове видим као решавање заплета на Северу, Југом ће да се баве Таргови и можда евентуално финале неко Џон-Денерис спајање, шта већ...

Па временски прескок је требало да се деси између Олује мачева и Плеса са змајевима,али је уместо тога ипак дошла Гозба. Не верујем да ће сада при крају свих дешавања да преслочи пар година. Било би глупо баш.
Па ако преживе и Џон и Денерис можда и буде тако :)

138485349854566469196543-1.jpg

104626725349862566468392-1.jpg

Tvorac "Igre prestola" poručio: Je... se svi koji mislite da pišem sporo VIDEO

Tanjug | 10. 07. 2014. - 13:41h | Komentara: 0
Džordž R. R. Martin "osuo je paljbu" po obožavaocima koji su izrazili strahovanja da pisac neće poživeti dovoljno dugo da završi svoju sagu "Pesma leda i vatre" prema kojoj se snima serija "Igra prestola".
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/479...porucio-Je-se-svi-koji-mislite-da-pisem-sporo

Прочитајте :)

Tvorac "Igre prestola" poručio: Je... se svi koji mislite da pišem sporo VIDEO

Tanjug | 10. 07. 2014. - 13:41h | Komentara: 0
Džordž R. R. Martin "osuo je paljbu" po obožavaocima koji su izrazili strahovanja da pisac neće poživeti dovoljno dugo da završi svoju sagu "Pesma leda i vatre" prema kojoj se snima serija "Igra prestola".
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/479...porucio-Je-se-svi-koji-mislite-da-pisem-sporo

Прочитајте :)

Ахахах па шта се љути кад су обожаваоци у праву =)

Back