ahajac
Aktivan član
- Poruka
- 1.526
Licno mislim da je evnuh samo produzena ruka Dorana Martela (koji je po svemu sudeci najbolji igrac od svih). Maloprstic je lukav i ostvaruje svoj naum ali verovatno nije pokretac dogadjaja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ti ovdje imaš sve knjige samo se moraš registrovati jer su linkovi za skidanje u komentarima
http://www.balkanknjiga.com/e-knjige/najnovije/
Licno mislim da je evnuh samo produzena ruka Dorana Martela (koji je po svemu sudeci najbolji igrac od svih). Maloprstic je lukav i ostvaruje svoj naum ali verovatno nije pokretac dogadjaja.
Licno mislim da je evnuh samo produzena ruka Dorana Martela (koji je po svemu sudeci najbolji igrac od svih)..
Maloprstic je lukav i ostvaruje svoj naum ali verovatno nije pokretac dogadjaja.
Ako je evnuh produzena ruka Doranskog princa zasto bi onda ovaj naredio Kventinu Martelu, kad ga je poslau da dovede Deneris u Dornu, da evnuh ne smije nista saznati?. Naci cu citat. Mislila sam da je u Plesu, ali nije. To poglavlje je jedno od zadnji u Gozbi.
Ako je evnuh produzena ruka Doranskog princa zasto bi onda ovaj naredio Kventinu Martelu, kad ga je poslau da dovede Deneris u Dornu, da evnuh ne smije nista saznati?. Naci cu citat. Mislila sam da je u Plesu, ali nije. To poglavlje je jedno od zadnji u Gozbi.
Evnuh radi na dovođenju Egona Tergarjena na prestol i planirao je njegovo venčanje sa Deneris radi utvrđivanja loze. Dornjani su imali druge ideje i logično je da bi došlo do sukoba interesa. Nema indicija da evnuh radi za Martele,tu i tamo im se preklope interesi ali ne vidim dublju vezu osim što favorizuju Tergarjene u igri prestola.
ali mene su se najmanje svidela ona sa Teonom. On mi je oduvek bio simpatican lik i mislim da bi smrt bila bolja u poredjenju sa onim sto je sada.
Prvo Dzon, pa Ajra, pa Sansa i Bren. Svi se odricu svojih imena ili kuce.
I sta je sa Brenom? Ne namerava valjda da zivot provede kao drvo? Mislim uredu je da ti mozes da putujes mislima svuda, ali dzabe to ako nista ne mozes da uradis. Priznacu, potajno sam se nadao da ce se nekako pretvoriti u zmajaTo je mozda previse "fantasticno" za Martinov ukus.
A šta se desilo sa malim Rikonom? Čini mi se kao da je on jednostavno nestao kad su ušli dole kod Vrane... iritiralo me je to što je na pola knjige već izgubljen trag o Brenu, tačnije, bez poglavlja -.-
I, da li je Stanis stvarno mrtav ili je to Remzijev blef ? Džon mi je bio najzanimljiviji lik, iskreno sam se ponadao da će otfikariti glavu Kopiletu i povratiti Zimovrel kad ono već u sledećoj sceni dobio nož
Samo se nadam da Gvozdenrođeni neće preovladati, mada je Martin podlac ogavni, lako može da okrene ruku i pobije čitav Vesteros
a kako Dzon Snow moze da bude mrtav? ko ce jahati belog zmaja?
dzon snow uopste nije sin neda starka nego rigera targerina i nedove sestre