SSJ4
Ističe se
- Poruka
- 2.334
http://forum.krstarica.com/showthread.php/140962-George-R.-R.-Martin-Pesma-Leda-i-Vatre/page58П.С. јел неко зна када излази четврта епизода Игре Тронова?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/140962-George-R.-R.-Martin-Pesma-Leda-i-Vatre/page58П.С. јел неко зна када излази четврта епизода Игре Тронова?
Zasto se ljudi toliko uznemire kad nesto nije kao u knjizi? To nikad nisam shvatao. 99% stvari je totalno po knjizi, a nije li bolje da bude malo neocekivanih scena?
Cela serija se radi u saradnji sa Martinom. Ne samo to, nego je napisao i scenario za jednu epizodu. Neka promena tu i tamo je svakako dobrodosla, barem po meni, i ne mora biti sve doslovce. Ako 5% serije nije po knjizi, serija je jos uvek radjena po knjizi. Nema razloga za uzbunu, pogotovo ako je kvatitetan sadrzaj (kao sto jeste). Srz likova nije promenjena, i to je ono sto je bitno.Zato sto kazu da je srija radjena po knjizi, a ne po motivima iz knjige. Zato sto ono sto je u knjizi samo malo nagovesteno i sto pisac nije do kraja otkrio, a sto moze razlicito da se protumaci, sada dobija potpuno novu konotaciju. To prosto nije umetnicki korektno. A i prenosi drugacije poruke, menja koncepciju idejnu, ne celu, ali jednim delom. Mozda ja to previse kriticki gledam, jer mi je to delom profesija. Naravno da ekranizacija nikad ne moze da bude potpuna i zaokruzena kao knjizevno delo, ali treba da bude sto vernija. Ajd da kazemo da promene nastaju zarad vece dramatizacije, i to je ok za neke detalje koji ce posebno naglasiti nesto, ali umetanje necega sto apsolutno ne postoji, to nije porubljavanje i ulepsavanje haljine, to je pravljenje pantalona od haljine.![]()
Ja bas mislim da je obrnuto.arji je dosta umanjen udio u prici u odnosu na knjigu...a sansi povecan...ah,holivud.
Kako mislis izgleda jeftino? Jedina fantasy serija u skorije vreme u koje je baceno i priblizno ovoliko para, opreme i glumacke postave je Legend of the Seeker. Ovo ipak radi HBO, a ne neka no name kompanija.У односу на књиге серија изгледа јако јефтино и неубедљиво.
Примјећујем доста хвалоспева за серију и морам признати да сам изненаћен. У односу на књиге серија изгледа јако јефтино и неубедљиво. Да нисам прочитао књиге (за које заиста мислим да су одличне) и да налетим на серију листајући канале не бих на њу протраћио ни десет минута времена. Читава атмосфера и кореографија неодољиво подсећају на јефтине серије са канала фантастике.