Worthless
Zainteresovan član
- Poruka
- 171
Moguce, moguce.Ali ako poubija vecinu glavnih likova ko ce onda da "nosi" pricu??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguce, moguce.Ali ako poubija vecinu glavnih likova ko ce onda da "nosi" pricu??
i mislim da je to dobro jer niko ne moze da ostane ravnodusan na to.
(osim ako ne promeni naslov). Mada je moguce da se to odnosi na invaziju Tudjina od koje ceo sever cvika.
Koliko su samo propatili i na kraju se sve zavrsava, dolazi prolece. Mada je knjiga u originalu trebala da se zove "Vreme za vukove"...A poslednja knjiga "San o prolecu", vec vidim tugu u tom nazivu.Koliko su samo propatili i na kraju se sve zavrsava, dolazi prolece. Mada je knjiga u originalu trebala da se zove "Vreme za vukove"...

Nema da brines.Vidis, naslov je san o prolecu, a ne dolazi prolece ili tako nesto.Nego sta nego je vreme za vukove!![]()

Ha ha, vukovi se dobro snalaze zimi, ali i lavovi imaju jako dobro i debelo krzno... i jos ostrije kandze i zube!
(((:

Videcemo mi koliko su im ostre te kandze, kada budem uzeo od komsije karabin.....![]()

E xvala covece, vidis nije mi ranije palo na pamet da potrazim to. Mada za grupe za neke likove jesam pronasao...
a korisna je grupanis
ja sam nasao za hodora i dzona sneznoga korisna je grupa
I samo hocu da vam kazem da vam je tema odlicna, iscitala sam barem pola postova. Inace omiljeni su mi starkovi- naravno, a likovi: Rob, Arja, i Dzon, ne neophodno tim redom, a ako se izuzme ,,brzina`` kojom pise

Da je PLIV stvaran svet u kome mi postojimo, ja bi pronasla nacin da je ubijem.
(APSOLUTNO JE MRZIM!)