lovac_na_veverice
Zainteresovan član
- Poruka
- 126
Neke uloge su vec podeljene, prema mojim saznanjima. Npr: Edarda Starka bi trebao da glumi Sean Bean. Nisam siguran za ostale uloge, ali mislim da ce Tiriona da igra Peter Dinklage.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neke uloge su vec podeljene, prema mojim saznanjima. Npr: Edarda Starka bi trebao da glumi Sean Bean. Nisam siguran za ostale uloge, ali mislim da ce Tiriona da igra Peter Dinklage.
boromir?
mislim sean bean...ne znam...nisam tako zamisljala Neda... XD valjda ce ga dobro odglumiti!!
Ja iskreno sumnjam da ce film biti iole dobar u poredjenju sa knjigom...
A sto se Martina tice, izludeo me je covek, definitivno.
Bude li umro pre nego sto zavrsi knjige, ubicu se.![]()
boromir?
mislim sean bean...ne znam...nisam tako zamisljala Neda... XD valjda ce ga dobro odglumiti!!
evo link za trejler .) ako vec nema
Hm, to bas i nije trejler za ASoIaF, nego odlomci iz raznoraznih filmova koji su tako uredjeni da deluju kao trejler, i ima ih gomila na youtube-u..
Nista ne moze da bude bolje od pisane reci. A nadam se da ce serija zaziveti i ispuniti "ocekivanja". Da bude josh bolja od Rima recimo.
Sve nas je izludeo, nisi jedina.![]()
Da li je on bar poceo da pise Dance?
Moram da priznam da nisam nesto odusevljen. Ajde ovi stariji jos i nekako. Ali ovi mladji - Arya, Sansa, Jon, Deni... Tamzin vec vidim kao pogresan izbor, Jon takodje, Sansa mozda prodje, a Arya - tu ako promase, bolje i da ne prave seriju...
slazem se
mada npr, ni ovo nije 100% lose, ali HBO bi bankrotirao...verovatno
naravno, ima promasaja...ali jako zanimljiv izbor je u svakom slucaju...
A joj Starbakica.![]()
Dobro malo su preterali. Ali ima tu nekih dobrih momenata. Recimo Ed - i ja sam razmishljao o Gerard Butleru, a setio sam se i Femke ali u drugoj ulozi.... Dobar izbor Joffreya...
U principu mislim da mogu da skupe dobru ekipu odraslih, ali deca su veliki problem. Ili su Dizni ili Hari Poter pa su preskupi ili nisu ni jedno ni drugo ali su AnnaSophia Robb pa su opet preskupi. AnnaSophia bi bila idealna Arya, ali sad je vec suvise stara da bi je glumila tako da i to treba pogoditi.
Ma samo da oni izaberu glumce vec jednom i da krenu da snimaju. Mozda ce to malo da pokrene Martina da zavrsi serijal.
znaci, isuvise to olako zvuci kad tako napises XD
meni se cini da Ples nece biti poslednja knjiga...
E pa drugari, evo vam jedan zvanican HBO-ov video sa kastingom za seriju. Uzivajte.