Geopoliticke slicnosti Srbije i Rusije

Poruka
26
Ako pretpostavimo Moskva=Beograd onda pravcem severozapad od Moskve imamo Novi Sad=Sankt Peterburg. U blizini je Finska, a znamo da su Finci srodni Madjarima. Zapadno od Moskve imamo Belorusiju a mi imamo Republiku Srpsku, a jos dalje na zapad mi imamo Hrvate dok Rusi imaju Poljake, sto mu dodje na isto. Rusi imaju Ukrajinu, a mi imamo Crnu Goru, gde je opet slicnost jer i Ukrajini i Crnoj Gori postoje podela da je 50% stanovnistva prorusko(srpsko). Zajednicko je i to sto je Ukrajina nekad bila rusko more bas kao sto je Crna Gora srpsko. Gruzija je Albanija(usotalom nasi Albanci i poticu iz tih krajeva), Cecenija je Kosovo, a Tatarstan Sandzak. Ima jos slicnost izmedju pojedinih gradova, recimo Niznji Novgorod i Kragujevac(zajednicko im je da su u centru drzave i autoindustrija), zatim Ivanovo i Ivanjica(slicno ime, tekstilna industrija). Sta kazete braco, evo vam dokaz da je Srbija u stvari mala Rusija.

Zasto samo geopoliticke slicnosti? Ajmo malo sire - kroz istoriju smo cesto dozvoljavali da nas neprijatelji uhvate na spavanju, pa smo im sluzili kao ovce za klanje, takodje smo jako pogodni za manipulaciju i raspolozeni smo da eksperimentisemo sa novim idejama o drustveno politickom uredjenju, na svojoj kozi naravno. I mi i oni mozemo da se podicimo cinjenicom da se nalazimo u vrhu visokokorumpiranih zemalja, a ljubav prema alkoholu se u nasim narodima granici sa najludjim snovima industrije alkoholnih pica.

Neka ostali nastave.

Ako pocnem praviti istorijske paralele doci cu do saznanja da par godina posto mi izgubimo neku vaznu bitku Rusi razvale neku svetsku silu ... Jos pre Kulikova , preko Napoleona , pa do Staljingrada .. a sad od Kosova do Cecenije i Gruzije ( dobro ovi poslednji nisu nikakve sile - al su bolidi zesci ) ...

Ako pocnem praviti istorijske paralele doci cu do saznanja da par godina posto mi izgubimo neku vaznu bitku Rusi razvale neku svetsku silu ... Jos pre Kulikova , preko Napoleona , pa do Staljingrada .. a sad od Kosova do Cecenije i Gruzije ( dobro ovi poslednji nisu nikakve sile - al su bolidi zesci ) ...

Тако je, брате Боро ! Димитрије Донски односно руски кнез Лазар Хребељановић ! :ok:

Back