Geomantijsko proročište - pitanja i odgovori

Valeria

Elita
Poruka
20.300
Evo jednog divinacijskog kutka kad je u pitanju Geomantija :).
Najopštije informacije o Geomantiji možete pročitati ovde.

Postavite pitanje, i na osnovu pitanja formiraću jednu figuru na osnovu koje može da se dobije uopšten odgovor...​odnosno odgovor na vaše pitanje.

To je najjednostavnija forma geomantijske divinacije, gde nema crtanja karti, proračuna, no svakako sve preko toga bi predstavljalo stručnu analizu i nije za forum.
Dakle, izvolite :).

p.s. ako ja trenutno nisam tu da odgovorim, neka analiziranje slobodno preuzme ko želi ;)

Poslednja izmena:
Hocu ja da pitam kad ce mi se desiti nesto u vezi ljubavi? : ))

Populus je izašao...

16A.jpg

Decembar je njen mesec :lol: ... što znači da postoji šansa sada da ti se koješta desi na planu ljubavi.
Međutim, mnoštvo koje ona predstavlja ukazuje na neku vrstu površnosti... znači, eventualni ostvareni međuljudski odnosi - ne verujem da će imati neku dubinu.

To je samo predispozicija, i opšte tumačenje :).

Ma može svakakvo pitanje, no što je uopštenije, to će i uopšteniji biti odgovor :lol:

Ovako, izašla je figura Carcer.

images

Pazi, ne može biti slučajno što je izašla ova figura, ona predstavlja zatvor, blokiranost, ili kretanje uvek u okviru istih obrazaca...
E sad, njome vlada planeta Saturn, pa ako se razumeš u astrologiju, i to ti govori nešto - Saturn je učitelj, on zna da nas ograniči, ali kroz tu blokadu smo mi u stanju i da se izdignemo iznad nas samih, i da pojmimo lekciju.. možda na teži način.
Slično kao kod Obešenog čoveka u Tarotu. Blokiranost nije tek tako - kao takva data, već postoji da bi izvukli neki dublji smisao iz svega toga.
Dakle, odgovor bi bio - izlazak zavisi samo i isključivo od tebe.. kad naučiš karmičke lekcije koje treba da shvatiš, put će ti se sam otvoriti, ali ne pre toga :).

Uf malo sam neodlucna. Ajd nek ovde bude ovo za decu. Pozdraaaaav!!!!!

Populus je izašao...

16A.jpg

Kod ovakvih pitanja pozitivne geomantijske figure predstavljaju odgovor "da", a negativne "ne".. međutim, Populus je neutralna figura, ona je poznata po tome što preuzima osobine figure pored koje se nalazi..
Tako da nam Geomantija šalje signal da nam nije dato da na ovo pitanje dobijemo odgovor.

Ja bih volela znati sledece

Na poslu ( teretana,hajde reci cu da mi je to ''posao'' ) sam ostavila svoj moblini,odnosno zaboravila i u mome odsustvu ljudi na poslu ( sve muskarci ) su meni uzeli mobilni,otvarali sve od slika do poruka,sve gledali sve videli,pokazivali drugima, otv arali mi razne foldere,i moje je pitaanje je zasto su mi to uradili?

Back