Geografski fakultet?

sad se bas preslisavam,i mogu vam reci zadovoljan sam...samo me jebeno smaraju pitanja i z hrvatske ,republike srpske i crne gore.koji ce nam to...a od pitanja 229 230 hocu da poludim....necu iz principa da ih naucim,zato sto su glupa i za klasicno bubanje...pre cu napisati po ruci nego da strebam brojke i ovako ih ima dosta....ljudi srecno svima u utorak...vidimo se

pa bre vlado što se sekiraš, samo uradiš dobro prijemni i ima da upadneš! xe xe xe.... za dvoje koji su naveli turizmologiju koje ja poznajem znam da im nije na prvom mestu... Tako da svi idemo za 2 gore... A ko zna koliko ih još ima....

e i ja sam bila sa "herojima"... ma i nisu bila toliko teška pitanja, samo sam se ja uprpala malo pošto nisam bila sigurna za razmerske zadatke.... ex, samo kad se završi... Ma ja se nisam usudjivala da ćaskam sa bilo kim jer su oni lešinari non stop bauljali iza mene... xe xe...

ni ja ne mogu da otvorim.aaaaaaaaaaaaa...........jb mater i sajtu i glupacima........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

psiho bre, ne se sekiraš..... Upadaš sigurno na budžet, lista će se pomeriti jer nije svima planiranje na prvom mestu..... UPADAŠ!!! Ja sam super prošla, na bdži sam na geografiji a na turizmu 63 što je odliiiiiiiiiiiiiičnoooooooooooooooooooo... JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:worth:

Back