JovanaJov
Početnik
- Poruka
- 5
Zdravo, ja planiram da upisem geografiju
ako pravite ili ste vec napravili grupu zamolila bih vas da ubacite i mene
ako pravite ili ste vec napravili grupu zamolila bih vas da ubacite i mene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na podforumu Nauka imate Teme zadaci iz Fizike, Matematike i Hemije gde možete da napište zadatke, da nešto o njima i raspravljate, rešavate i NAUČITE nešto! Većina toga će vam kad-tad OPET zatrebati i tokom studiranja!Nismo jos napravili
Nikako još neko da se izjasni o mestu pravljenja grupe pa da možemo da razmenimo podatke za istu, ali valjda ćemo se svi uskoro dogovoriti![]()
Možda bi se najbolje snašli ako napravim(može i neko drugi) grupu na fejsbuku pod određenim imenom, npr geografija 2020/2021 I ko želi, učlani se, mislim da je svaki drugi vid dogovora komplikovanNismo jos napravili
Nikako još neko da se izjasni o mestu pravljenja grupe pa da možemo da razmenimo podatke za istu, ali valjda ćemo se svi uskoro dogovoriti![]()
E moze, napravi sto se mene ticeMožda bi se najbolje snašli ako napravim(može i neko drugi) grupu na fejsbuku pod određenim imenom, npr geografija 2020/2021 I ko želi, učlani se, mislim da je svaki drugi vid dogovora komplikovan![]()
E moze, napravi sto se mene tice![]()
Ja ne mogu da pronađem grupu
Ja jesamIn
Ja ne mogu da pronađem grupu
Da li je neko uspeo da se priključi?
Koji ste vi to pajseri? Dođete na forum i dogovorite se da ćete se nastaviti družiti i izmenjivati zadatke na nekoj xy-mreži? A tamo ćete se dogovoriti da osnujete grupu na instagramu, a tamo onda pada dogovor za tviter-grupu!!!????Možda bi se najbolje snašli ako napravim(može i neko drugi) grupu na fejsbuku pod određenim imenom, npr geografija 2020/2021 I ko želi, učlani se, mislim da je svaki drugi vid dogovora komplikovan![]()
Gde si je pronašla, pošto meni ne izlazi ta grupa kada pretražim..Ja jesam
LolKoji ste vi to pajseri? Dođete na forum i dogovorite se da ćete se nastaviti družiti i izmenjivati zadatke na nekoj xy-mreži? A tamo ćete se dogovoriti da osnujete grupu na instagramu, a tamo onda pada dogovor za tviter-grupu!!!????![]()
![]()
![]()
https://www.facebook.com/groups/1591977780977676/Gde si je pronašla, pošto meni ne izlazi ta grupa kada pretražim..
Da napravimo grupu u mess ? Dodajte me David JanovskiMogli smo da se organizujemo za neku grupu, sta predlažes? Ja planiram prostorno planiranje. Takodje, zanima me da li birate online pripremu ili ćete ici na fakultet?![]()
Dodajte me na fb-u David JanovskiNismo jos napravili
Pošalji zahtev na linku iznadDodajte me na fb-u David Janovski
Poslao sam zahtevOvom linku
Ja planiramDa li neko planira da upise Geografski ove godine?
Konacno neko.. Koji ces smer da upises?Ja planiram
Geografija...ti?Konacno neko.. Koji ces smer da upises?
Prosao sam sve knjige i vecinom spremio prijemni, ali se sada vec dvoumim sto se tice ovog fakulteta... Zelim prostorno planiranje, ali shvatam da sa ovim fakultetom nemamo bas perspektive. Ne znam sta bih umesto ovog. Da li si ti spremila prijemni, kako ide? Je l postoji neka grupa za buduce studente ove godine?Geografija...ti?
I ja sam takodje prosla kroz knjige sada radim samo informator, ne ide lose. Pricala sam sa dosta profesora o ovom fakultetu i svi su se slozili da geografa ima sve manje i da je ovo pameta izbor...videcemo sta ce bitiProsao sam sve knjige i vecinom spremio prijemni, ali se sada vec dvoumim sto se tice ovog fakulteta... Zelim prostorno planiranje, ali shvatam da sa ovim fakultetom nemamo bas perspektive. Ne znam sta bih umesto ovog. Da li si ti spremila prijemni, kako ide? Je l postoji neka grupa za buduce studente ove godine?