Mogu ja da ti posaljem al preko wa ili vibera ako ti niko još nije posalo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Knjige su prodate! Hvala na lepom odazivuProdajem knjige za 4. godinu smera Turizmologija.
Ako ima zainteresovanih kolega, napišite mi poruku kako bismo se dogovorili oko svega.![]()
Ja planiram, ali mi nešto ne ideDa li neko planira da upiše smer geoprostorne osnove, ili ako je neko to upisao kakvi su utisci?
I dalje u procesu... Mada sam čuo da su slična pitanja kao i prošle godine mada ne mogu nigde naći odgovore..Ja milsim da se prijemni polaže oko 1og i 2og jula.
Da li je neko rešio sva pitanja iz informatora?
Ja imam literaturu mada postoji neki broj pitanja na koja, pored te literature, nisam mogla odgovoriti...I dalje u procesu... Mada sam čuo da su slična pitanja kao i prošle godine mada ne mogu nigde naći odgovore..
http://www.gef.bg.ac.rs/upis-2020202/ evo ovde piše sve za pripremeJa imam literaturu mada postoji neki broj pitanja na koja, pored te literature, nisam mogla odgovoriti...
Zna li neko možda kada će biti pripremna nastava i da li će je uopšte biti ove godine?
Odlično to sam čekao..Hvalaa
I u ovom za treći razred su takođe razbacana, skače se sa teme na temu, tako da je isto nezgodno baš..
Ја сам купила прошле године збирку.Misliš pitanja za ovu 2020/21 godinu ?
Ja mogu za pitanja na koja imam odgovor
Hoćete da napravimo neku grupu gde bismo mogli da razmenjujemo odgovore ?
Pa jesu slična, možda čak i ista. Ali nisu raspoređena pod istim rednim brojem..Ја сам купила прошле године збирку.
Неко је написао да су питања слична
Tako je i nastao onaj vic kada je Mujo naučio odgovore po rednim brojevima!Pa jesu slična, možda čak i ista. Ali nisu raspoređena pod istim rednim brojem..
Tako je i nastao onaj vic kada je Mujo naučio odgovore po rednim brojevima!Ko se seća toga vica?
Mogli smo da se organizujemo za neku grupu, sta predlažes? Ja planiram prostorno planiranje. Takodje, zanima me da li birate online pripremu ili ćete ici na fakultet?Misliš pitanja za ovu 2020/21 godinu ?
Ja mogu za pitanja na koja imam odgovor
Hoćete da napravimo neku grupu gde bismo mogli da razmenjujemo odgovore ?
I ja se slazem za neku grupu, lakše je razmenjivati odgovore tu, nego ovde..Mogli smo da se organizujemo za neku grupu, sta predlažes? Ja planiram prostorno planiranje. Takodje, zanima me da li birate online pripremu ili ćete ici na fakultet?![]()