Ii jaaa upisujeeeem gozssss..xD 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja cu demografiju samo,ako da bog da upadnem nabubo sam 510 pitanja ovih zadnjih 90 planiram do cetvrtka,al kaze mi drug da njima prosle godine nisu dosla zadnja pitanja iz informatora,al cu ipak nabubati za svaki slucaj..
Ii jaaa upisujeeeem gozssss..xD![]()
Je l mozes onda da mi kazes 487,489, 507. i 509?![]()
Hvala ti punooo! Je l si ti bio na pripremama?
Da li se konacno zna odgovor na 239. pitanje???![]()
487: Geografski polozaj je promenljiv odnos njene teritorije prema fizicko geografskim i drustveno geografskim ciniocima vaznim za njeno postojanje,razvoj,bezbednost i moc ,deli se na: apsolutni i relativni polozaj
489:u negotinu 10 oktobra 1995,palo je 221,1mm vodenog talasa
507. zemljoradnja i stocarstvo
509:vrnjacka,niska,gamizigradska,ribarska,novo pazarska,sijarinska,pecka banja
- - - - - - - - - -
301.
1:Azija
2:Azija
3:Azija
4:Angloamerika i evropa
jel mi tacno ovo,ako zna nek javi![]()
Cao svima. Ja sam tek prosle nedelje krenula aktivno sa spremanjem i imam jedno pitanje. Da li neko moze da mi kaze da li se mnogo razlikuju izdanja knjiga po godinama? Ja imam udzbenik za III razred gimnazije i 2013. godine, pa se bojim da mi neki odgovori nisu tacni. Hvala unapred![]()
Cao svima. Ja sam tek prosle nedelje krenula aktivno sa spremanjem i imam jedno pitanje. Da li neko moze da mi kaze da li se mnogo razlikuju izdanja knjiga po godinama? Ja imam udzbenik za III razred gimnazije i 2013. godine, pa se bojim da mi neki odgovori nisu tacni. Hvala unapred![]()
kod mene je 1 405 000 ,valjda je tacno -.-
manje vise
- - - - - - - - - -
a u indiji 188 087 000 ?
1,4 miliona su im rekli na pripremnoj
a to ti dodje isto, maltene xd
vazno je jer nisu isti podaci
za prvu god treba iz 2011.
drugu 2012.
i trecu 2008.
![]()