Geografski fakultet?

Pozdrav narode!! imam par pitanja na koje bas i nisam siguran oko odgovora,pa bih zamolio nekog samo da mi odgovori na njim to su pitanja (102,144,148,149,152,156,175) nisam nasao nigde pitanja da mogu da poredim,a da je neko predhodno objavio pa bih zamolio nekod da mi da odgovore na ta pitanja.Hvala unapred !!!

bilo bi pozeljno da sto vise da odgovore i svoja misljenja na ova pitanja :P, posto sam u konfuziji sto se tice ovih pitanja,nisam voljan da ucim pogresno bas :D

Ako imas knjigu iz prve godine, pogledaj tu, pise lepo..:)

170. Jeste b.
241. Bela, zuta, mesovita i crna.
253. 60%
288. Tehnoloski uslovi proizvodje, infrastruktura, trziste, faktor investicije, zastita covekove sredine.
291. Parna masina i razvoj teske industrije.
298. Tehnoloski kolonijalizam.

Da li treba da imamo lekarsko uverenje kada budemo predavali dokumenta?

- - - - - - - - - -

Ko ima uradjeno (301,339,369,397),pa da podeli sa mnom bih bi mu neizmerno zahvala :worth:

301. Kod mene je pod 1,2 i 3 Azija a pod 4 Evropa i Angloamerika.
339. Zelenortska ostrva, Sao Tome i Prinsipe, Sejšeli
369. 1) banane i šećerna trska, 2) kafa, 3) kukuruz i krompir
397. Nemačka, Austrija, Švajcarska

mislim da ne treba lekarsko, nisu napisali na sajtu :D

Ovde ne piše
Screenshot_1.png
, ali ovde piše da je kandidat dužan da pruži dokaze o zdravstvenim sposobnostima prilikom predaje dokumenata.
Screenshot_2.png
:D

Cao ljudi, imam jedno glupo pitanje. Da li je bitna godina izdanja knjiga iz kojih spremamo prijemni, u smislu da su neki podaci razliciti, posto vidim ovde da se neki odgovori razlikuju od mojih :) Na primer, ja sam nasla da je gustina naseljenosti u Srbiji 103 st/km2, a videla sam da je neko nasao 113 i 117 :think:

Back