Geografski fakultet?

Ljudi i ja sam ZA akciju da se dogovorimo i podelimo pare za pripremnu nastavu. Ko god zeli moze da mi se javi, samo pozurite posto je poslednji dan za prijavu 15. jun! Nadjite me na facebook-u ako vam je lakse - Luka Petkovic (A S O T) - tako sam upisan. Pozzz :)

Zdravo radni narode. Vreme da se krene sa pripremanjem prijemnog :D
danas je izaslo nesto korisno na sajtu, cisto da se zna sta je sve potrebno za upis i troskovi http://www.gef.bg.ac.rs/wp-content/uploads/Geografski-fakultet_OAS_2015.pdf
Danas krecem sa pitanjima i odgovorima i ako vidim da neko pitanje koje je okaceno nije isto kao moje, prodiskutovacemo strucno :D
Ja sam isto raspolozen za podelu troskova ako neko ide na pripreme, to nam je najsigurnija varijanta
Tek sam pristigao tako da ima vremena za moje romane :zper:

Andjelce96 i ja bih se prikljucila u podeli troskova,ali nemam fejs trenutno,mozemo li ovde da se dogovorimo?

- - - - - - - - - -

Sad tek vidim da mi je odgovoreno na pitanje,hvala na odgovoru.
Kristina vidim sad da i ti ides na pripremu,da se prebrojimo bi bilo najbolje posto nas dosta ima koji bi ucestvovali u podeli troskova.:D

Odlično. Ima nas 5 trenutno. A mislim da je to to. Kristina , Bane , Luka ti i ja. Luka ili Kristina će verovatno ići na pripremu. Mi ćemo onome ko bude otišao upaltiti PosNet uplatnicom( tako je najlakše ) 1800 dinara. I on bi nam kasnije slikao odgovore ili bi videli već kako bismo. :-))

Back