MilosPZS
Zainteresovan član
- Poruka
- 149
Sa priprema je krajem 2006. samo![]()
stašaa jel možeš da napišeš od 520 pa nadalje ako si bila na pripremema??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa priprema je krajem 2006. samo![]()
Eee ja za 308 imam Kina,Kanada i Meksiko? :/
ne znam da li ste bili da se prijaviteal imam osecaj da smo najebali ove godine
aahhah ja sam br 301 a ostao je jos jedan dan -.-
U koliko sati si bio tamo?
399. 1945. 192 clanice.da li neko ko je bio na pripremama moze da napise odgovore za 399.,400.,421. pitanje??![]()
još koliko je ostalo iza tebe, otprilike?ne znam da li ste bili da se prijaviteal imam osecaj da smo najebali ove godine
aahhah ja sam br 301 a ostao je jos jedan dan -.-
nisam, ovo mi je drugar rekaostašaa jel možeš da napišeš od 520 pa nadalje ako si bila na pripremema??![]()
hvalaaaaaaaaaaaaaaa!
- - - - - - - - - -
kako 192, sad sam bio na wikipediji kaže 193 članice...
Pitanje je vezano za Srbijumože neko 520-570? pliiiiiiiiizzzzzzzzz
582. malo mi je nemoguće da su najveće luke na dunavu Beograd,Novi Sad,Smederevo,Bogojevo,Apatin i Prahovo... pored svih 10 država kroz koje protiče Dunav....
mislim da u knjizi ima navedene samo te lukePitanje je vezano za Srbiju![]()
526. Psenica-Backa, Srem, Banat, Posavina, Stig, Timocka krajina, Donje Pomoravlje i delovi Leskovacke, Niske, Kosovske i Metohijske kotline. Kukuruz-Srem, Backa, centralni i juzni Banat, Macva, Posavina, Stig, Pomoravlje i Timocka krajina.Ana je l' možeš da mi napišeš odgovor na 526 i 567? Hvala unapred.![]()
i ako moze neko 385 i 387![]()
348. Na Zemlji Franje Josifada li mogu da nam pomognu ovi sa priprema, da resimo i problem pitanja 348? da li je : na zemlji Franje Josifa ili je Kanada??
530. da li je Studenica, ili ???
308. Kanada, Kina, Meksiko
375. Grci, Bugari, Srbi, Hrvati, Albanci.
364. a-Volga, b-Ob sa Irtisem
331. Vizantijsku i tursko-istocnjacku.
A clanica je 192, tako su bar rekli na pripremama.
a Smože neko 520-570? pliiiiiiiiizzzzzzzzz
582. malo mi je nemoguće da su najveće luke na dunavu Beograd,Novi Sad,Smederevo,Bogojevo,Apatin i Prahovo... pored svih 10 država kroz koje protiče Dunav....