Geografski fakultet?

Ma to se nishta ne zna, veruj mi- ni oNi ne znaju sta rade.
Znam da se desavalo da upishu ljudi sa 80 i nesto poena, iako po informatorima pishe da ne moze manje od 92p. Svake godine se prijavi dosta Ljudi i vecina njih ima prilicno veliki broj poena.
Prosle godine su isto ispod crte bili svi sa manje od 92p, ali desi se to da kriterijum padne, zato sto mnogi predju na drugi smer ili upisu drugi fax. Ali naravno, oni kada daju informacije o prijemnom i potrebnim poenima pishu samo tih 92 kao minimum, ne pominju minimalan broj poena koji je ZAPRAVO bio kada se lista spustila. Tako da
ne veruj tim informacijama "sa papira" , uvek jedno pishe dok se trece radi.

I geografski fakuLtet je zaPravo posLEdnji sprat fiLiLoshkog fakuLteta - tu se kupuju knjige, tu je bibLioteka itd ,XD
A sekretari i ti fazoNi su na PMFu.
Predavanja su svuda BukVALNo, posto nemaJu svoju zgradu- predavanja se odrzavaju gde stignu maLtene....

Da li moze neko reci koliko treba bodova za demografiju? Neko je ovde napisao da je mala zainteresovanost za demografiju,znaci li to da treba vrlo malo bodova da bi se upisao? Za geografiju treba puno bodova i uglavnom se upisuju odlicni i vrlo dobri,a ja sam dobar,i na drugim fakultetima sve vise treba bodova,izgleda sve vise mladih upisuje fakultete. Za geografiju je pre 10 ak godina trebalo oko 55 bodova a sada mnogo vise.

Video sam na infostudu jos pre,ali tamo pise cak 90 bodova,pa ja te bodove ne mogu da osvojim ni da imam maksimum na prijemnom. Jedan decko mi ovde kaze da samo naucim napamet onih 600 pitanja,jel bese iz informatora i da cu proci? Znaci jel moguce da to 90 bodova nije istina i da bodovi variraju,znaci da ja i sa dobrim uspehom mogu da udjem na samofinansiranje?

Moguce je da nije istina... Lista se smanji posLe nekog vremena. Ja sam radiLa prijemni prosle godine, imaLa sam oko 32 poena i skoLe i ok sam uradiLa prijemni, aLi nisam upisaLa...
Minimum 97 je bio za budzet, a 92 za samofinansirajuci. Neki su posLe odustaLi, aLi oko 80 i neshto rachunaj da MORASH da imas da bi upisao.
Sad opet zavisi i koliko ce zainteresovanih biti ove godine i kakva je konkurencija, oni primaju-
Geografija- 60budzet, 20 samofinansirajuci.
Turizmologija- 20budzet, 60 samofinansirajuci.
Prostorno planiranje- 20budzet, 30samof.

Pa ti vidi :) josh su to skoro sve shtreberi- dosta ljudi je imalo 95-100 poena, al ko zna ...
To je to sto ja mogu da ti kazem,...

hejjjjjjjjj :) ni ja necu ici na pripreme,a trebaju mi neki odgovoriii.... pa ako mozes da mi saljes odgovore na fb- Stanislava Kym Perkovic ....
MOLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haha :) hvala unaprijed

Back