Geografski fakultet?

Msm,meni nema smisla ovo sto se pise po forumu,kao da ko ima ispod 30 poena iz skole,bolje i da ne pokusava da se upise... evo npr. ja cu imati iz skole malo preko 30 poena + nadam se da bih mogao od 50 - 60 poena na prijemnom... po toj logici ja sa 85 - 90 bodova ne bih imao nikakve sanse da upadnem... ?! :confused:

Са 85-90 бодова би једино на демографију могао да упаднеш,на остале смерове јако,јако тешко. О туризмологији ни не размишљај без 95 (у најбољем случају).

Otkud znaš?! Msm meni je drug rekao jednu priču, a ti ovde pričaš sasvim drugu... :think: a i da je istina to što kažeš za ta 92 boda za samofinansiranje, onda ispada da geos upisuju samo oni koji imaju proseke od 4,5 - do 4,7 ili 4,8 = PROSTO NEMOGUĆE!

Не мораш мени да верујеш.веруј бројкама:

http://prijemni.infostud.com/statistika_prethodnih_upisa_2011/18/6/Univerzitet-u-Beogradu#83

П.С. Сасвим је могуће да проширују листе,па да на самофин. упада и неко са слабијим просеком,али на буџет не,не знам шта прича тај твој друг.

И ја имам друга,на туризмологији,и он је са мало више од 96 бодова извисио за буџет.

Hteo sam da upisem geografiju u Bg-u ali odustajem jer godinama unazad treba minimum 90 poena za upis, prosle godine je trebalo 92 za upis,a 93 za budzet, neverovatno.. Sto je najgore informator jos nije izasao..:/

Back