da li neko moze da mi pomogne oko pitanja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Demografija 86.92 i za budzet 93.6
Geografija 91.16 i 93.6
Zivotna sredina 93.6 i 97.34
Prostorno planiranje 93.9 i 97.64
Turizmologija 92.22 i 97.44
meni je bilo zaokruženo ne, ali nam je na pripremama receno da, zato sto je logično- kaze profesorJel moze neko da mi objasni 227 ovo drugo, samo da mi da argument zasto tj kako je moguce
Nema na čemu Mikice
Evo i za @varijacije
Nijedan smer ti ne obećava posao![]()
Ja sam birao smer po tome šta najviše volim, mada ne bi bio problem ni da upadnem u demografiju ili turizmologiju.
22. Na severnom geografskom polu
55. Kontinentalna i okeanska
112. Vrtača, Škrale
125. Izoterme, Izobare, Izohijete
133. Izohele, Izonefe
227. da, da, da, da
232. više
312. Singapur, Maldivi, Bahrein
325. Bliski istog, Saudijska Arabija
491. Najveći je hidrosistem Dunav-Tisa-Dunav sa ukupnom dužinom kanonske mreže 929 km.
493. Stara planina, geomorfološki simboli su doline Toplodolske reke Visočice i Temštice, kanjon Rosomača i lokalitet Babin zub
523. Utiče udaljenost velikih vodenih površina kao i izvorišta vlažnih vazdušnih masa
540. od 450 do 1150m : Hrast medunac, crni jasen, hrast sladun, cer i belograbić, hrast kitnjak, brdska bukva
Od 1150m do 1550m : planinska bukva, mešovite šume bukve, smrče i jele
Od 1550m do 1750m : šume smrče i jele
Od 1750m do 1950m : niska kleka i borovnica
557. Doseljavaju se krajem 15. veka i početkom 16. veka iz Španije i Portugalije zbog progona (takozvani ''španski Jevreji'')
ee mislim da ovo nije tacno xD gledala sam na onoj konačnoj rang listi od prošle godine, poslednji, 310. ima negde oko 71, ni toliko, a ne 86
moj drug je imao 89 i bio je na budžetu za geografiju
Da li će priznati ako na neko odgovorimo tačno to što se traži i dodamo možda još jednu rečenicu, ima nekih pitanja za koja nisam sigurna dokle treba. Npr. Tamiska lesna zaravan je smeštena izmedju dolina Tamiša i Begeja i predstavlja fluvijalnom erozijom izdvojeno ostrvo, koje je nekada bilo sastavni deo jedinstvene velike banatske lesne zaravni. I je l' potrebno ovo nakon zareza?
- - - - - - - - - -
meni je bilo zaokruženo ne, ali nam je na pripremama receno da
Hvalaaa![]()
Za 308. koja je peta država?
Ja sam napisala arapska drzava jer pise za nju nesto u istom pasusu
Ako ne bude ponudjeno samo 4 napisacu i nju
Za 308. koja je peta država?
Znate li odgovor na 250.?
jedna crta viska. tako su nam rekli. sumerija asirija vavilon i persija
dovoljno je izmedju tamisa i begeja. rekli na pripremamaDa li će priznati ako na neko odgovorimo tačno to što se traži i dodamo možda još jednu rečenicu, ima nekih pitanja za koja nisam sigurna dokle treba. Npr. Tamiska lesna zaravan je smeštena izmedju dolina Tamiša i Begeja i predstavlja fluvijalnom erozijom izdvojeno ostrvo, koje je nekada bilo sastavni deo jedinstvene velike banatske lesne zaravni. I je l' potrebno ovo nakon zareza?
Jel mozes da napises 226.ovo drugo GS 180 i GD 0?
I hvalaa![]()
E super taman još malo da smanje kriterijum za geografiju i ekstra
30. i 31. ti je obrnuto
znači 30. Zemlja je najbliža suncu u julu kada je najhladnije
a 31. u januaru kada je najtoplije.
Tako je reka je Sikjang, a oblast Sinkjang.
koje resio problem glacijacije ja mislim da je jovan cvijic