GENOCID!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A šta bi ti uradio sa tom neželjenom decom?
Kako bi ti naterao nekoga da odgaja dete koje ne želi jer je (ili bolesno, ili je produkt silovanja, ili roditelji nisu u materijalnoj situaciji da se brinu o njima...)?

Šta sa takvom decom kada se rode?

Koliko si dece iz doma za nezbrinutu decu usvojio?
Koliko si puta odneo paketiće sa igračkama, sveskama, knjigama u takve domove?
Koliko si para dao za one male siročiće?

Licemeru jedan, odgovor na ova tri poslednja pitanja je sigurno: NIJEDAN, NIJEDNOM, NIŠTA!!!

Za tvoju informaciju pomazem deci iz Kuline.Moja firma im je mnogo pomogla.I ne samo njima.A ako ti smatras da decu treba ubijati jer se toboze nema para onda s tobom nema sta da polemisem.Ti nisi shvatio o cemu sam pisala jer si se uhvatio usvajanja kao pijan plota.Govorila sam o tome da pre stupanja u seksualne odnose trebas znati neka osnovna znanja i da ne treba zarad zadovoljstva i po svaku cenu imati seks bez zastite.Ovde se govori o 500 abortusa dnevno tako da za takve gnusne zlocine nema opravdanja.

Ili da dodam, vezano baš za ovo...
Nedavno sam upoznao (poslovno) jednog radikalnog Srbina, "velikog" vernika, borca protiv abortusa, misionara o "beloj kugi (ili kuzi)", borca za "prava deteta" itd. itd. ...

I u tom momentu (poslovni sastanak u jednom kafiću u centru grada)... prilazi mu mali cigančić i traži neki dinar...
Ovaj ga je ladno oterao u p.m. i još nagrdio da je bilo sramota slušati...
Uz to je rekao nešto u stilu: "Ko vam je kriv kada se kotite kao zečevi..."
Pitam ga ja kako se to slaže sa njegovim proklamovanjem zabrane abortusa i pravima dece na život...
Pocrvene čovek, ustade i ode... (propade sastanak)...

I sta sada reci.
Koliko je kultivisan i koliki je humanista.
Procitala sam o porodici koja ima 12 dece i zive kod Kursumlije.
Drzava se ni jednom nije javila na njihove molbe i pomoc ,citam posle komentare iste ko sto si i ti napisao.
Ljudi kazu mi volimo nasu decu nek su oni zivi i zdravi,samo ako Drzava toliko apeluje na radjanje neka i malo pomogne.
Pre je bio deciji dodatak najveci na trece dete,danas to vise nema.
Ma mogla bi se studija napisati o ovoj temi...ma samo se nerviram

Hvala Slavka što si me bar ti razumela, kada se već ovi licemeri prave da nisu.

Ako izneseš suprotno mišljenje njihovom i još im na tanjir serviraš gomilu činjenica i argumenata koji idu u prilog tebi, a ne njima, onda krenu da te napadaju sa nekim izmišljenim optužbama kao "ti si za legalizovanje ubistva"...

A u isto vreme, ukoliko je potrebno da se i oni malo žrtvuju, da doprinesu malo popularizaciji svoje ideje, makar kroz redovnu posetu domovima za nezbrinutu decu ili uplaćivanjem novca na račun tih domova, onda će ti reći nešto u stilu: "A zašto bih ja brinuo/brinula za tuđu decu kada za te pare mogu mojoj princezi/princu da kupim igračku, knjigu, nešto od garderobe...)

E o tom licemerstvu ja ovde pričam...

Bas lepo sto ste se slozili.Hajde malo da ih ubijamo a posle cemo se o njima brinuti.Bas bih volela da cujem kojoj deci ste vi pomogli.Imate mozda neku uplatnicu da ste im uplatili koji dinar.Neki video snimak da ste im pomogli?

Bas lepo sto ste se slozili.Hajde malo da ih ubijamo a posle cemo se o njima brinuti.Bas bih volela da cujem kojoj deci ste vi pomogli.Imate mozda neku uplatnicu da ste im uplatili koji dinar.Neki video snimak da ste im pomogli?

Daj,zeno nemoj da si toliki licemer,izvini sto sam ti to rekla al`o takvim stvarima se ne govori.
,,eto,ja sam pomogla da te vidim sada ja,,
Ako dolazis u Zrenjanin dodji malo do ,,MASTALISTA,,pa da vidis sta je humani rad

Za tvoju informaciju pomazem deci iz Kuline.Moja firma im je mnogo pomogla.I ne samo njima.A ako ti smatras da decu treba ubijati jer se toboze nema para onda s tobom nema sta da polemisem.Ti nisi shvatio o cemu sam pisala jer si se uhvatio usvajanja kao pijan plota.Govorila sam o tome da pre stupanja u seksualne odnose trebas znati neka osnovna znanja i da ne treba zarad zadovoljstva i po svaku cenu imati seks bez zastite.Ovde se govori o 500 abortusa dnevno tako da za takve gnusne zlocine nema opravdanja.

Sada se vrati na početak, pročitaj ponovo sve moje postove, pa mi objasni odakle si izvukla takve zaključke.

I nemoj da odgovoraš svojim "naučenim floskulama" već odgovori konkretno na brojna pitanja koja su ti ljudi postavili...
A ja ti postavljam pitanja:

- Koliko novca godišnje izdvojiš (ti lično - ne tvoja firma) za takvu decu?
- Koliko vremena izdvojiš da odeš da ih vidiš, kupiš im neku igračku, poigraš se sa njima?
- Ako ne želiš da usvojiš takvo jedno dete, možeš da se prijaviš kao "hraniteljska porodica" i da takvo dete bude kod tebe na stanu i hrani... jesi li se prijavila...

Nedavno je na TV bila emisija o jednoj porodici iz Smederevske Palanke koja je pored svoje četvero dece othranila još 61 dete u "hraniteljksoj porodici"

Na pitanje novinara: "Zašto to radite?" odgovorila je: "Zato što kada mi na Slavu dođe preko stotinu gostiju i kada me njih 65 nazovu mama, ja sam najsrećnija žena na svetu..."

Kada budeš kao ova žena, onda možeš da pričaš nešto, do tada je bolje da ćutiš...

I sta sada reci.
Koliko je kultivisan i koliki je humanista.
Procitala sam o porodici koja ima 12 dece i zive kod Kursumlije.
Drzava se ni jednom nije javila na njihove molbe i pomoc ,citam posle komentare iste ko sto si i ti napisao.
Ljudi kazu mi volimo nasu decu nek su oni zivi i zdravi,samo ako Drzava toliko apeluje na radjanje neka i malo pomogne.
Pre je bio deciji dodatak najveci na trece dete,danas to vise nema.
Ma mogla bi se studija napisati o ovoj temi...ma samo se nerviram

Pa to sto pricas o porodici iz Kursumlije nije tacno.Ta porodica je dobila kucu.Takodje su deca iz OS Radoje Domanovic njima poklonili knjige kao i jednoj porodici iz Aleksinca.
Sto se tice cigana ja u komsiluku imam dvoje koji ziveu u hraniteljskoj porodici.Ja im dajem gardarobu i pomazem im finansijski.Deca su vredna i inteligentna.Nisu svi ljudi monstrumi.Ta deca takodje pomazu mnogim ljudima oko kucnih poslova i za to budu nagradjivani.

Video snimak nemam, ja nisam filmska zvezda i ne radim to zbog takvih kao što si ti nego zbog onih kojima je pomoć potrebna, a ako želiš da vidiš uplatnice gde sam i kome pomogao to mogu da ti pokažem jer sam nešto od toga saučuvao (ne zbog sebe nego upravo zbog takvih licemera kao što si ti)...

A šta bi ti uradio sa tom neželjenom decom?
Kako bi ti naterao nekoga da odgaja dete koje ne želi jer je (ili bolesno, ili je produkt silovanja, ili roditelji nisu u materijalnoj situaciji da se brinu o njima...)?

Šta sa takvom decom kada se rode?

Koliko si dece iz doma za nezbrinutu decu usvojio?
Koliko si puta odneo paketiće sa igračkama, sveskama, knjigama u takve domove?
Koliko si para dao za one male siročiće?

Licemeru jedan, odgovor na ova tri poslednja pitanja je sigurno: NIJEDAN, NIJEDNOM, NIŠTA!!!
Ja se barem ne zalazem za ubijanje te dece, sav taj tvoj lazni moral i zabrinutost kakav ce biti zivot nezeljene dece se svodi na to da je bolje da budu mrtva nego nezeljena i siromashna. Mozda im nisam nikada nishta dao, ali se nisam zalagao ni za njihovo ubijanje kao pojedini lazni moralisti odavde, koji su toliko zabrinuti za njih da bi ih rado videli mrtve.

I sta sada dobili su kucu i neka jedu zidove.
Pa nisu MisevI.
Sve se to radi jednom godisnje,evenutalno dva puta.
Za Novu Godinu.Evo danas je Vrbica da li se neko setio da neko pomogne onoj deci koja su na ulicu,sto nije snimljen neki prilog o tome

Daj,zeno nemoj da si toliki licemer,izvini sto sam ti to rekla al`o takvim stvarima se ne govori.
,,eto,ja sam pomogla da te vidim sada ja,,
Ako dolazis u Zrenjanin dodji malo do ,,MASTALISTA,,pa da vidis sta je humani rad
Dolazim u Zrenjanin jer mi je muz Zrenjaninac.Za tvoju informaciju posetila sam Mastaliste u Jug pogdanovoj ulici.A jesi li ga ti posetila?Znas nakog predavaca?Znas ko ga finansira?

Ja se barem ne zalazem za ubijanje te dece, sav taj tvoj lazni moral i zabrinutost kakav ce biti zivot nezeljene dece se svodi na to da je bolje da budu mrtva nego nezeljena i siromashna. Mozda im nisam nikada nishta dao, ali se nisam zalagao ni za njihovo ubijanje kao pojedini lazni moralisti odavde, koji su toliko zabrinuti za njih da bi ih rado videli mrtve.

E, neka si ti oprao ruke i neka je tvoj moralni stav zadovoljen....
Nema veze što se nisi potrudio da pomogneš i da svoje reči pretvoriš u dela. Nama veze što ti znaš samo da pričaš, a kada treba i da se malo pomučiš, onda ništa...

I onda sam ja licemer, a ti nisi... u hebote koja logika... :roll:

Mnogo mi ličiš na one političare koji su se zalagali za rat, u rat slali druge, a u isto vreme su svoju decu i rodbinu slasli u inostranstvo ili ih oslobađali vojne obaveze...

Sve u svemu, toliko si nizak, licemeran, podao, da više ne želim ni reč da sa tobom progovorim.

Zbogom (i ako veruješ u Boga) neka ti je na pomoći...

Video snimak nemam, ja nisam filmska zvezda i ne radim to zbog takvih kao što si ti nego zbog onih kojima je pomoć potrebna, a ako želiš da vidiš uplatnice gde sam i kome pomogao to mogu da ti pokažem jer sam nešto od toga saučuvao (ne zbog sebe nego upravo zbog takvih licemera kao što si ti)...

Pa hajde postuj ih ovde.Bas me zanima kome si ti pomogao.

I sta sada dobili su kucu i neka jedu zidove.
Pa nisu MisevI.
Sve se to radi jednom godisnje,evenutalno dva puta.
Za Novu Godinu.Evo danas je Vrbica da li se neko setio da neko pomogne onoj deci koja su na ulicu,sto nije snimljen neki prilog o tome
А ја те питам просто питање, да ли је то разлог да се убије дете? Има људи који су почели од нуле оа су створили нешто, ко има право да одузме шансу детету, а касније и човеку да се бори за свој живот?

E, neka si ti oprao ruke i neka je tvoj moralni stav zadovoljen....
Nema veze što se nisi potrudio da pomogneš i da svoje reči pretvoriš u dela. Nama veze što ti znaš samo da pričaš, a kada treba i da se malo pomučiš, onda ništa...

I onda sam ja licemer, a ti nisi... u hebote koja logika... :roll:

Mnogo mi ličiš na one političare koji su se zalagali za rat, u rat slali druge, a u isto vreme su svoju decu i rodbinu slasli u inostranstvo ili ih oslobađali vojne obaveze...

Sve u svemu, toliko si nizak, licemeran, podao, da više ne želim ni reč da sa tobom progovorim.

Zbogom (i ako veruješ u Boga) neka ti je na pomoći...
Да сам нежељено дете, замолио бих такве као ти да ми не помажу, портед таквих пријатеља, непријатељи им нису ни потребни.

Dolazim u Zrenjanin jer mi je muz Zrenjaninac.Za tvoju informaciju posetila sam Mastaliste u Jug pogdanovoj ulici.A jesi li ga ti posetila?Znas nakog predavaca?Znas ko ga finansira?
Naravno da znam:
,,Mastaliste,, je centar za edukaciju mladih,finansira ih UNICEF.
Milica Vojinovic-koordinator
Meni je ,,Mastaliste,, 5 metara od kuce i nalazi se u Jug Bogdanovoj ulici

Sada se vrati na početak, pročitaj ponovo sve moje postove, pa mi objasni odakle si izvukla takve zaključke.

I nemoj da odgovoraš svojim "naučenim floskulama" već odgovori konkretno na brojna pitanja koja su ti ljudi postavili...
A ja ti postavljam pitanja:

- Koliko novca godišnje izdvojiš (ti lično - ne tvoja firma) za takvu decu?

Moja firma je moja i novac je moj.Ja sam ga zaradila.Nije mi ga niko poklonio.

- Koliko vremena izdvojiš da odeš da ih vidiš, kupiš im neku igračku, poigraš se sa njima?

Izdvajam dosta vremena.Decu posecujem svakog vikenda.

- Ako ne želiš da usvojiš takvo jedno dete, možeš da se prijaviš kao "hraniteljska porodica" i da takvo dete bude kod tebe na stanu i hrani... jesi li se prijavila...

Decu ne uzimam iz jednog jedinog razloga jer se dosta vezem za njih.Razmisljam o tome.

Nedavno je na TV bila emisija o jednoj porodici iz Smederevske Palanke koja je pored svoje četvero dece othranila još 61 dete u "hraniteljksoj porodici"

Na pitanje novinara: "Zašto to radite?" odgovorila je: "Zato što kada mi na Slavu dođe preko stotinu gostiju i kada me njih 65 nazovu mama, ja sam najsrećnija žena na svetu..."

Kada budeš kao ova žena, onda možeš da pričaš nešto, do tada je bolje da ćutiš...

Pa koliko ta zena ima godina?Ja radim i svojim radom pomazem deci.Da ih uzimam kao hranitelj ne bih imala mogucnost da im pruzim to sto sam sad umogucnosti jer tad ne bih mogla da radim.

А ја те питам просто питање, да ли је то разлог да се убије дете? Има људи који су почели од нуле оа су створили нешто, ко има право да одузме шансу детету, а касније и човеку да се бори за свој живот?
Ja ti opet lepo pisem,svaka zene ima pravo da odlucuje o sebi.
A da ja nesto tebe pitam?
Da li je humano roditi dete zivo i zdravo,pa ubiti svoje dete i otici u zatvor ili silovati isto i odsluziti kaznu 3-5 god.

Bas tako.Cesto se moze videti da dete kasnije mlad covek,covek postane kriminalac,manijak,ubica,i ako je planski dosao na svet.Dok isto tako deca iz domova, ili koja su odrasla u starateljskim porodicama postanu dobri roditelji i uzorni ljudi.

Tamo oni sto rade s decom dobijaju adekvatnu novcanu nadoknadu za to.

Gresis,ne dobijaju nista.
Moje dete ide u ,,Mastaliste,,od1999 god i znam sve o tome.
Sada mi je dete bilo u Svajcarskoj u Pestalozzi
Dečje selo Pestalozzi u Trogenu na severu Švajcarske.

Nijedan od predavaca se ne finansira,svi predavaci su profesori u Gimnaziji

Ja ti opet lepo pisem,svaka zene ima pravo da odlucuje o sebi.
Да, има право да одлучује о себи, али нема право да одлучује о животу детета, посебно нема право да га убије.
A da ja nesto tebe pitam?
Da li je humano roditi dete zivo i zdravo,pa ubiti svoje dete i otici u zatvor ili silovati isto i odsluziti kaznu 3-5 god.
Какве то везе има са абортусом? Ја сам увек био за што строжије казне за силоватеље и злостављаче деце, такође и за убице, било да су убили дете пре или после рођења.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back