geni

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cije ste povukli?

na koga licite?

koga krivite?:evil:

kome ste zahvalni?:heart:
Ne znam. Uvek su mi govorili da sam na babu. Kad mama pobesni onda sam na tatinu babu, a kad tata pobesni, na maminu... Prva je bila malo zlobna, a druga psihijatrijski slučaj. E sad, nekako uvek preskoče jednu generaciju u tim ocenama, ali šta sad da se radi, ionako se navodno većina osobina i prenosi u preskocima :(

Ja mislim da ću da poludim u pedesetoj, k'o ova druga baba. Ako, naravno, doživim te godine.

Samo što niko ne shvata to kao blaženstvo. Ko rano poludi ceo mu život prođe u veselju. I baš jeste tako :)

Ne znam. Uvek su mi govorili da sam na babu. Kad mama pobesni onda sam na tatinu babu, a kad tata pobesni, na maminu... Prva je bila malo zlobna, a druga psihijatrijski slučaj. E sad, nekako uvek preskoče jednu generaciju u tim ocenama, ali šta sad da se radi, ionako se navodno većina osobina i prenosi u preskocima :(

Ja mislim da ću da poludim u pedesetoj, k'o ova druga baba. Ako, naravno, doživim te godine.

Samo što niko ne shvata to kao blaženstvo. Ko rano poludi ceo mu život prođe u veselju. I baš jeste tako :)

Zelim i ja ovakav dark background

dodushe,imala sam tetku,zapravo,sestra od mog pradede,koja je bila lezbejka i pokrshtavala je cigane na ulici,i bila alkoholichar
a pradeda je bio seriozni bogati trgovac i znao je Nikolu Pashica

mene je donela roda :lol:

ja sam karakterom na tatu, a licim na baku najvecim delom, dok je bila mladja, mada npr usne, oci, obrve imam na tatu, samo neznijih crta

i tako...

U svemu licim na mamu. :)

To i nije tako lose u nekim stvarima.Ne mogu da se zalim na fiz. izgled,neznu kozu ili zdravu genetsku strukturu,ali sam od nje nasledila i juznjacku impulsivnust i temperament.

To me vrlo cesto mnogo kosta u zivotu. Ne umem da pravilno kanalisem emocije,reagujem na mah..kod mene nema nista pritvorno-sve je na izvol'te. A, to nije uvek dobro.

...uh vidi se na kilometar da sam mamina, tatina i sestrina...svi smo nekako slicni...ako bih odvajala kazala bih da sam visoka na tatu, gradjena na mamu, najvise nalik sestri - valjda smo puno toga pokupile jedna od druge, tiha i stidljiva na samu sebe...lice prava mesavina, neko kaze ista mama, neko kaze pljunuti tata, povukla mladez kraj usne na baku i uopste taj donji deo lica je njen, kosa na tatu, ranije mi je smetala mekana kosa ali sada vise ne, kako tata nije sed mislim i da cemo sestra i ja ostariti kao brinete sto je super jer se ne farbamo ni jedna ni druga...put nam je bleda ali nam je familija, sto moja baka kaze sorta takva pa ne mozemo drugacije ni da ispadnemo...karakterno sam ista mama ali nesigurna na tatu...

nikad necu shvatiti kako je moguce da imam gene tih mojih roditelja. nemamo nista zajednicko. totalni sam izrod.
ni njima jadnima nije jasno, misle da ih Bog kaznio sto su bili nevaljaliz:p

Fizicki sam gradjena potpuno isto kao moja majka, i kad gledam nju nadam se da cu i ja uspeti da ocuvam super liniju i posle pedesete. Lice je neka kombinacija mame i tate. Na njega imam svetao ten i kovrdzavu kosu, ali i neke karakterne osobine. Jos kad sam bila mala neke osobine koje mi se kod njega nisu svidjale, a i ja sam ih imala, pokusala sam da promenim ili makar ublazim. Dobrim delom sam i uspela, najvise zbog toga sto se nas dvoje ne slazemo najbolje i zbog toga sto sam na njemu videla da tvrdoglavost ne vodi nicemu.

Back