Genetička Struktura Srba i Hrvata

Срби су стварали генетску слику Украјине и Пољске исто као и Хрватске, подебавањем истогеног фактора миграцијама након пада под Османлије.
Додуше, то је данашња Хрватска а у време дешавања биле су то Далмација и Славонија под аустријском круном.
Зар ниси чуо за Славеносербију?
Koje basne

Све што сам написао лако је проверљиво и истинито.
Чак ми је предак отишао тамо и постао руски генерал, борио се против Наполеонових хорди, високо одликован.
Неки твој сународник Хорват престављао се Србином и лагао руске губернаторе да је вођа придошлих Срба и да ће дати српске јединице на употребу. Наравно испоставило се да је преварант и бестидник.

Срби су стварали генетску слику Украјине и Пољске исто као и Хрватске, подебавањем истогеног фактора миграцијама након пада под Османлије.
Pa zašto vas onda niko ne spominje u tom kontekstu već samo (Bijelo)Hrvate? :np:

Додуше, то је данашња Хрватска а у време дешавања биле су то Далмација и Славонија под аустријском круном.
Зар ниси чуо за Славеносербију?

Kakve veze ima Slavenosrbija s ovom temom kad se ovde priča o 6.-8.st. i migracijama s Karpata na Balkan, a ne o 18.st. i migracijama s Balkana na Karpate :roll:

"Još od 1723. godine, srpski vojni kolonisti su se u ograničenoj mjeri naseljavali na području koje je danas moderna Ukrajina. Ti su Srbi uglavnom dolazili iz Vojne granice Habsburškog Carstva , gdje su uživali autonomiju od države. Ukidanje sektora granice, a time i gubitak njihove autonomije, navodi se kao glavni razlog emigracije u Rusko Carstvo."

https://en.wikipedia.org/wiki/Slavo-Serbia

Pa zašto vas onda niko ne spominje u tom kontekstu već samo (Bijelo)Hrvate? :np:

Kakve veze ima Slavenosrbija s ovom temom kad se ovde priča o 6.-8.st. i migracijama s Karpata na Balkan, a ne o 18.st. i migracijama s Balkana na Karpate :roll:

"Još od 1723. godine, srpski vojni kolonisti su se u ograničenoj mjeri naseljavali na području koje je danas moderna Ukrajina. Ti su Srbi uglavnom dolazili iz Vojne granice Habsburškog Carstva , gdje su uživali autonomiju od države. Ukidanje sektora granice, a time i gubitak njihove autonomije, navodi se kao glavni razlog emigracije u Rusko Carstvo."

https://en.wikipedia.org/wiki/Slavo-Serbia
Генетску слика је данашња, не поседујеш ону из шестог или четрнаестог века.

Све што сам написао лако је проверљиво и истинито.
Чак ми је предак отишао тамо и постао руски генерал, борио се против Наполеонових хорди, високо одликован.
Неки твој сународник Хорват престављао се Србином и лагао руске губернаторе да је вођа придошлих Срба и да ће дати српске јединице на употребу. Наравно испоставило се да је преварант и бестидник.

Istočna slavenska grana:

Screenshot (1080).png

Zapadna slavenska grana

Screenshot (1081).png

Južna slavenska grana:

Screenshot (1083).png

Vi se spominjete samo u kontekstu vas samih, a Hrvati osim za sebe spominju se ka preci Rusina, Ukrajinaca, Poljaka, Čeha, Slovaka i drugih slavenskih naroda. Toliko o tvojoj "istini" :)

Nisu prosjeci nacija, već prosjeci napravljenih uzoraka koji ne mogu biti reprezentativni za naciju zato što ne prate stroge statističke formule niti standarde. Dakle, veća zastupljenost u broju uzoraka jednog kraja ili jedne države(naročito urbanih sredina) u odnosu na drugi kraj ili drugu državu može stvoriti potpuno pogrešnu sliku tih nacija - a sistem je izložen manipulaciji jer ne postoje standardi za provjeru legitimiteta podataka koje korisnik unosi.

Osim toga, kako utvrditi koliko je onih koji se izjašnjavaju kao Srbi i njihovi rezultati se pridodaju srpskom prosjeku, a etnički su hrvatskog podrijetla?
Ni jedan jedini Srbin nije hrvatskog "podrijetla" :-))))))))))

Ne znam šta je smišno ako se zna s kolikog područja dolaze Hrvati, a s kolikog Srbi :np:

810px-White_serbia_white_croatia01.png

Ukoliko uopće dolazite od tamo jer genetička istraživanja ne prate pisane izvore, al ništa čudi da se u svezi vas ništa konkretno ne zna pa tako ni odakle ste točno došli za razliku od Hrvata čije izvore prate ne samo genetička istraživanja već i arheologija, lingvistika, etnologija, antropologija, toponomija i ostale znanstvene grane koje se bave proučavanjem povijesti u ovom slučaju naše i vaše.

Nemaš ti pojma o životu, a kamoli o pisanim izvorima i genetici. Ponavljaš jednu te istu opovrgnutu mantru samo jer te peku činjenice.
Pa daj citat od neke neutralne genetičke stranice ili genetičara koji navode kako su balkanski Srbi došli iz Lužica jer ja sam navea par komada koji nigdi ne spominju da ste došli od tamo(bar po njihovim rezultatima istraživanja).

I šta me ima peć neko južnoslavensko pleme s područja Bijele Hrvatske koje se naselilo između dvi planine u C-G i južnoj Srbiji :np:

Pa daj citat od neke neutralne genetičke stranice ili genetičara koji navode kako su balkanski Srbi došli iz Lužica jer ja sam navea par komada koji nigdi ne spominju da ste došli od tamo(bar po njihovim rezultatima istraživanja).
Citat je dat nekoliko puta iz relevantnog izvora. Tvoji neutralni genetičari su nekakvi blogeri kojima ni ime još nisi izmislio. Niko ovdje nije dužan da tebi ugađa sa potpuno proizvoljnim zahtjevima.

I šta me ima peć neko južnoslavensko pleme s područja Bijele Hrvatske koje se naselilo između dvi planine u C-G i južnoj Srbiji
Pa očigledno te peče jer još niko nije pronašao te izmišljene Hrvate. Čak i mala dječica u osnovnoj školi znaju bolje. Vjerovatno zato što nisu diplomirala na blogovima.

Citat je dat nekoliko puta iz relevantnog izvora. Tvoji neutralni genetičari su nekakvi blogeri kojima ni ime još nisi izmislio. Niko ovdje nije dužan da tebi ugađa sa potpuno proizvoljnim zahtjevima.
Dragane sad već pretjeruješ jer si dobia citate s dvi stranice koje se bave GI i jedna koja nije nikakvi blog, a nijedna od njih ne spominje nikakve Lužičke Srbe kao pretke Srba ili da ste od tamo došli. Tako stoje stvari kod genetičara, a ti ako nemaš nikog da pobije njihove tvrdnje skini mi se s neke stvari.

PS a tvoj citat tj izvor nije od genetičara pa ga za ovu temu ne mogu smatrat relevantnim jer tražimo potvrdu od genetičara da su Srbi iz Lužica i Srbi s Balkana međusobno genetički povezani odnosno da ovi potonji potječu od prvotnih.

Pa očigledno te peče jer još niko nije pronašao te izmišljene Hrvate. Čak i mala dječica u osnovnoj školi znaju bolje. Vjerovatno zato što nisu diplomirala na blogovima.
Stavia sam ti citate ruskog povjesničara čiju je knjigu odobria sam Putin i on smatra da su Hrvati odigrali svoju ulogu u etnogenezi svih slavenskih grana(pa tako i južnoj među koje spada i pleme Srbi).

A i engl. wiki tvrdi da su Bijeli Hrvati preci Ukrajinaca, Poljaka, Čeha, Slovaka, Rusina i drugih slavenskih naroda(a među koje spadaju i Srbi).

PS na granici si da te stavim na ignor listu jer si posta iznimno naporan, a svoje gluparije ničim ne potkrijepljuješ.

Poslednja izmena:
Ivan golac
Novak djokovic
Dorde balasevic
Ana brnabic
Vojislav seselj
Zvonimir vuckovic
...

A i engl. wiki tvrdi da su Bijeli Hrvati preci Ukrajinaca, Poljaka, Čeha, Slovaka, Rusina i drugih slavenskih naroda(a među koje spadaju i Srbi).
Pravi, izvorni Hrvati bili su turkijsko pleme Kurbati tako da nikako ne mogu da budu preci Srba.

I prestani upotrebljavati reč Srbi jel ti jasno velikohrvatski usraški mitomanu?

Back