Генетичка генеалогија II

ne, mislim da je to objavljeno. to ono od pre 3-4 godine?
Misliš ? Tvoj kritički um misli da je ono što je objavljeno istina ?
Ako mogu da pišu istoriju zašto ne mogu falsifikovati dnk ?
Pa shvati da se odjednom pojavljuju gomila dnk labiritorija širom sveta , sve se usklađuju bez obzira koje leševe apsolviraju ?
Istorija njihova ne sme biti poremećena , da li sad shvataš ?

Misliš ? Tvoj kritički um misli da je ono što je objavljeno istina ?
Ako mogu da pišu istoriju zašto ne mogu falsifikovati dnk ?
Pa shvati da se odjednom pojavljuju gomila dnk labiritorija širom sveta , sve se usklađuju bez obzira koje leševe apsolviraju ?
Istorija njihova ne sme biti poremećena , da li sad shvataš ?
izgleda nisam dovoljno pametan da provalim ovu zaveru

Санџаклије расправљају о N2-Y6503 код крајишких Срба поводом текста са линка горе. 😆😆😆

Pogledajte prilog 1005307

@Ројалиста @Crnugović @Slaven777 @sumljiv_tip @Branko2018 @АнаиванГорд @Zahac @suave @FDDD @Lanselot
Za dublje poreklo iz Malesije Karađorđevića ima dosta argumenata

Tako da jeste vrlo moguće da su Karađorđevi (patrilinearno gledano) preci bili rimokatoličkog veroispovedanja, kao i znali arbanaški.

Karađorđevići su Arbanasi iz Malesije, posrbljeni naravno, kao i Balšići što su bili. Stručnjak zna, jer on sledi naučnu metodologiju, nije on amater kao mi :lol:

Karađorđevići su Arbanasi iz Malesije, posrbljeni naravno, kao i Balšići što su bili. Stručnjak zna, jer on sledi naučnu metodologiju, nije on amater kao mi :lol:

Da li ti stvarno misliš da ne primećujemo svi
da nakon što bukvalno budeš raskrinkan tj. uhvaćen u laži ili potpunom nedostatku ikakvih argumenata naglo pobegneš sa teme, napraviš malu pauzu i potom se praviš kao da se ništa uopšte nije dogodilo i pređeš na neku susednu (i to uz opet, naravno, samo argumentum ad hominem). :)

Македонац из Куманова. Он је аутосомално као просечно Бугарче, са минорним иберијским шифтом.

9izIvmN (3).jpeg

@Lanselot @sumljiv_tip @Slaven777 @FDDD @Mstislav

Poslednja izmena:
nema dvoumljenja, fizički izgled ide u prilog ovoga
Реално у просеку Македонци су по физичком изгледи и висини/стасу знатно сличнији Бугарима него Србима. Знам да то што су Македонци ближи Бугарима него Србима по физичком изгледу, генетици и језику боли неке Србе из мени непознатих разлога али то су чињенице. Није ми јасна та македонофилија код доброг дела Срба...

Реално у просеку Македонци су по физичком изгледи и висини/стасу знатно сличнији Бугарима него Србима. Знам да то што су Македонци ближи Бугарима него Србима по физичком изгледу, генетици и језику боли неке Србе из мени непознатих разлога али то су чињенице. Није ми јасна та македонофилија код доброг дела Срба...
nisam ti dao + ali došlo je vreme

Dok sa druge strane tamo gde imaju sve žive dokaze ( preko Drine) jedva usuđuju da prozbore koju, olako dele teritorije itd.

Ja iskreno nisam to primetio, narocito za sever Makedonije. Ljudi iz Skoplja i Kumanova koje znam, jako fino se uklapanu srpski prosek.

Која источна Румелија? Не постоји тако нешто - осим ако не мислиш на Источну Тракију
Jes kako ne.
Која источна Румелија? Не постоји тако нешто - осим ако не мислиш на Источну Тракију
Screenshot_20210905-212239_Gallery.jpg

Није истина и уопште се не слажем са тобом ..Македонци су словени, али макеоднци јер у Македонији иамамо различите етничке групе Цинцаре , Власе , Роме, Шиптаре ..ако говориш о Македонцима они су чисти словени , чиста јужно словенска крв.род рођени

Није истина и уопште се не слажем са тобом ..Македонци су словени, али макеоднци јер у Македонији иамамо различите етничке групе Цинцаре , Власе , Роме, Шиптаре ..ако говориш о Македонцима они су чисти словени , чиста јужно словенска крв.род рођени
Генетска истраживања су показала да су Македонци много ближи Бугарима него Србима и да имају нешто мање словенске генетике од Бугара.

Ово су генетски (аутосомално) најближе популације Маједонцима у просеку. Најближи су им Цинцари па Бугари, а Срби тек на десетом месту. Македонци и Торбеши имају најмање прото-словенске генетике од свих славојезичних народа.
9GN5zcV (5).png

Prilozi

• ytpsEie (3).png
    ytpsEie (3).png
    11,4 KB · Pregleda: 6
Један ген не чини нацију , нацију чини скупина гена и дух , језик , писмо и вера ..заједничке вредности ..

словенство је изнад једног гена , то је унутрашње и духовно стање човека а поготово не чини нацију један мушки ген а при томе се тотално занемарује друга половина човека која је ЖЕНА ...молим вас..

то са генима и анализом је чиста пропганда и ко зна у које сврхе се користи ..

Каква Источна Румелија, бре ? - Ово образовање не постоји од 1908. године, па чак и бугари никада нису јужну Бугарску називали Источном Румелијом. Ово су изуми Порте и Дизраелија.

Back