gost 371695
Elita
- Poruka
- 19.917
Sećam se jednom da si napisao da I2 dinarik ne može biti vlaška haplogrupa jer je zastupljena kod muslimana u Bosni. To samo govori koliko se razumeš u tematiku. Pa za tebe taj Mazalica i jeste Ajnštajn.
Uzgred, sigurna sam da o tematici za koju si rekao da "lupetam" ti sam ne znaš apslutno ništa. Iz mojih postova vezanih za poreklo bosanskih muslimana u kojima sam citirala najpoznatije orijentologe u SFRJ mogao si nešto i da naučiš, ali izgleda da te sticanje znanja ne zanima koliko ponavljanje šarlatanskih konstrukcija.
Ne, ja sam konkretno tebi tada odgovorio da nisu svi I2a1b vezani za vrleti i planine, kao primer sam ti naveo neke delove Bosne. Nije u redu da okrećeš reči.
Ti gotovo svaki put ispoljavaš određenu dozu šovinizma, i gađenja prema I2a1b haplotipu, pričajući isprazne priče i gluposti o nekakvim čobanima, vlasima itd...
Obzirom da si tako puna znanja trebalo bi da znaš da se u istom % i rodovi koji su R1a spominju kao Vlasi/vlasi.
Na kraju krajeva muška linija moje majke je R1a.
Stvarno ne vidim svrhu takvog vida komunikacije i ostrašćenog konstantnog napadanja na sam pomen I2a1b..