Pantelić Nebojša
Poznat
- Poruka
- 7.440
Meni je to sasvim logicno, nista cudno, Prati reke Dunav, Dneper, Dnester, Don, Vistula, to je staro-evropska ponajvise staro-srpska genetika, neolitska evropa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je to sasvim logicno, nista cudno, Prati reke Dunav, Dneper, Dnester, Don, Vistula, to je staro-evropska ponajvise staro-srpska genetika, neolitska evropa.
Kako stojimo sa Cesima, posebno onim za zapada?
Требало би слично као и са Источним Немцима или да су нам за нијансу ближи.
Чеси и источни Немци су блиски генетски, наравно опште је познато да су Источни Немци већином германизовани Словени (Лужички Срби, Љутићи, Милчани, Бодрићи, Гломачи, Кашуби, полабски Словени...).
Неке популације нису стављене овде горе, јер ваљда нису радили њихов просек још увек. Сигурно су Чеси ту негде као и Источни Немци и западни Украјинци или су чак мало ближи Србима аутосомално. Од Пољака и Руса нам морају бити ближи аутосомално.
Tacno tako. Cesi su jako bliski Srbima, a Slovaci bi trebalo jos vise i naravno Slovenci. Fali nekoliko naroda Slovenci, Cesi, Slovaci...
Da li se varam ili za svih postavljenih 4 Srbina autosomalno po bliskosti Austrijanci su br. 7 tj. najblizi od svih Nemaca, pa onda ostali istocni i juzni Nemci Saksonija, Bavarija br. 8...
Jasno, ipak su to nasa braca koja su tu ostala dok smo se mi delom spustili na brdoviti Balkan. Kako stoje Luzicki Srbi, sigurno su nam malo dalji nego Cesi?
Evropa je podeljena vestackim granicama, mnogo ima konstruisanih vestackih naroda/nacija, puno njih sa promenjenim maternjim nametnutim vestackim jezikom, mi smo najbolji primer za to, da li je potrebno da postoje granice izmedju Srbije, Bosne, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije.
Belgija je isto vestacka tvorevina koja se odrzava da bi bilo sto vise podela izmedju evropskih naroda.
Geography Now! Belgium
vidi na 3:30
Može neki komentar ove karte?
![]()
Jedan Rumun Impaler na strani 111 pomalo neobicne genetike, ima genetsko poklapanje sa Srbima 87%.
Evropa je podeljena vestackim granicama, mnogo ima konstruisanih vestackih naroda/nacija, puno njih sa promenjenim maternjim nametnutim vestackim jezikom, mi smo najbolji primer za to, da li je potrebno da postoje granice izmedju Srbije, Bosne, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije.
Belgija je isto vestacka tvorevina koja se odrzava da bi bilo sto vise podela izmedju evropskih naroda.
Geography Now! Belgium
vidi na 3:30
Jedna Cehinja Natali na strani 110 ima genetsko poklapanje sa Srbima 83%. Mislim da vecina Ceha ima iznad 83% poklapanje sa Srbima, kao i Srbi isto najvece klasterovanje sa Hrvatima, Madjarima, Moldavija, Istocna Nemacka, Austrija...
https://www.theapricity.com/forum/showthread.php?69684-Eurogenes-K13/page110
Р1а у Немачкој и Аустрији:Можемо слободно сматрати да је ово што добијамо Источне Немце једнако као за Лужичке Србе.
Panteliću ja imam sumnje da nisi ti veštački čojek možda.![]()
Човек је потпуно у праву.
Срби, Хрвати и Бошњаци више Словени од Чеха и Словака, који су испод 50%.
- - - - - - - - - -
Који су аутосомални резултати Хрвата? Изгледа најближе су Мађарима?
Mi i Rumuni, sa kojima se dosta poklapamo, smo između Bugara i Hrvata; sa preklapanjem.Срби, Хрвати и Бошњаци више Словени од Чеха и Словака, који су испод 50%.
- - - - - - - - - -
Који су аутосомални резултати Хрвата? Изгледа најближе су Мађарима?