trebalo je to porusiti prve nedeljeПа, зар не би баш зато било паметније да такав доказ уклонимо?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trebalo je to porusiti prve nedeljeПа, зар не би баш зато било паметније да такав доказ уклонимо?![]()
tebi je mozak iskljucen, jer sta cemo sada da porusimo sve iz komunistickog vremena? mogli su da ga nazovu i vrh kozare, kakve to ima veze? mozda neka ********* moj soliter zove pobeda revolucije, i sta sada da ga srusimo?Блокисани мозгу- то је комунистички споменик, "Кањон Сутјеске", и не бенави о стварима о којима не знаш појма.
Досадан си, агресиван, безобразан и непристојан.
Не обраћај ми се.
Jel' planirao Vučić da to pokloni Bajdenovom sinu, pre nego što je Tramp došao na vlast?Гледам овај "протест", данас, па шатро зависници Н1 медија протестују због продаје генералштаба сину Доналда трампа, као- смета им што то неће остати споменик агресији.
Шта мислите, да ли би било протеста, да је објекат купио Хантер Бајден?![]()
...је поодавно само геронтолошки вртић за покретне старце, који више немају контакт са јавношћу.Извршни савет Српске академије наука и уметности (САНУ)
Nisu svi, ali vecinom je tako....је поодавно само геронтолошки вртић за покретне старце, који више немају контакт са јавношћу.
Не знам, оптужите га и зато- добра идеја!Jel' planirao Vučić da to pokloni Bajdenovom sinu, pre nego što je Tramp došao na vlast?

Страх старих је да не разумеју младе.Nisu svi, ali vecinom je tako.
Nazalost, u ovoj zemlji i mnogi intelektualci su se prodali za malo para i lazne sigurnosti, nebitno kome..
Ali nisu ni svi mladi isti.Страх старих је да не разумеју младе.
Страх младих је да ће стари живети предуго...
Samo pitam, a nije da nema logike.Не знам, оптужите га и зато- добра идеја!
Ебеш логику и доказе, пумпај...![]()
Ако немаш доказе- чиниш кривично дело клевете, а ово је трајни запис; буди мало опрезнији.Počeo ja da poklanja sve u Srbiji

Kaži to milionima onih koji izlaze na proteste, od Jadra, preko istočne Srbije do BG.Ако немаш доказе- чиниш кривично дело клевете, а ово је трајни запис; буди мало опрезнији.![]()
Kaži to milionima onih koji izlaze na proteste