NickFreakyrgios
Elita
- Poruka
- 24.262
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Гледам овај "протест", данас, па шатро зависници Н1 медија протестују због продаје генералштаба сину Доналда трампа, као- смета им што то неће остати споменик агресији.
Шта мислите, да ли би било протеста, да је објекат купио Хантер Бајден?![]()
А она из Сент Луиса ти је посебно драга?vama sns cacijima izgleda mozak nije otpakovan, a ne topovi
jel ti ja licim kao neko ko glsaa za pedofile i glupace? ja godinama hvalim sve suprotno, pa vidi koje zene sam ja poidrzavao u usa i pisao ovde, postavljao linkove samo par godina unazad, i za vreme 1. trampovog mandata , tulsi gabard, keri lejk, grinovu, sve suprotno od soroseve kamale, i one sada vladaju u trampovom timu, samo se ne hvalim da sam i ja zasluzan
Verovatno da bi bilo, nisu homogena grupa.Гледам овај "протест", данас, па шатро зависници Н1 медија протестују због продаје генералштаба сину Доналда трампа, као- смета им што то неће остати споменик агресији.
која? imenujА она из Сент Луиса ти је посебно драга?![]()
ili cete da platite dug., ili rat, pa cete da izginete, nema treceg, ako nemate pare, necete ziveti... bolje pristedite, to vam je moj savetNišta od toga, to je mit. Dug ne postoji
ni kod kojih, malo li ste ste zaduzeni? sta mislis zasto ce da se kopa litijum, ni za kakvu vajdu, za bedu, sicu neku?Nije problem jer smo mi samo upola zaduzeni kao oni, sto prikazuje tabela. Nego, kod kojih banaka treba da se zaduzuju male nezapadne zemlje po tebi?
aljekov savetnik bler, ratni zlocinac, ih je preporucio, a siftar aljek mu jos i placa za preporuke, da gha savteujeNišta bez BBC. Provereni prijatelji.
ta zgrada je remek delo MODERNE, mora da se popravi, dobice q da izbiju oci - ja jesam trampovac, ali ne damo zgradu, neka zida drugde zetМи, студенти, бисмо у сваком случају, коме год да продате Генералштаб, изразили протест против таквог вашег издајничког чина.
Блокисани мозгу- то је комунистички споменик, "Кањон Сутјеске", и не бенави о стварима о којима не знаш појма.caci, to je kulturno-istorijski spomenik
očekuj ovakve odgovore:Гледам овај "протест", данас, па шатро зависници Н1 медија протестују због продаје генералштаба сину Доналда трампа, као- смета им што то неће остати споменик агресији.

Шампионска бесмислица, од прве, до последње тезе...Prilično su vas zeznuli, jer DOS je svojevremeno promovisao ideju da je bombardovanje opravdano, a zatim
je Vučler 2008. da bi imao šanse na izborima prepisao to stanovište da je NATO super.
A sad je Đilas genijalno vratio stvari na prvu bazu: Kušner kaputt

...ај ти одлучи, па нам јави...to nije spomenik agresiji, vec je izdajnicka crveno-crna koalicija posle agresije nameravala da se zgrade odrekne u korist agresora, kao simbol njihove pobede da im se da, a moguce je i da su zuti kumovali

Зграде су небезбедне и склоне рушењу; ово са продајом концерну Трамп можфа није идеално решење, али би у политичком смислу могло да буде много корисније од материјалног момента.Било ко да је купио то са истим циљем исто би било.
Danilo Trnpović je naš poslovni partnerЗграде су небезбедне и склоне рушењу; ово са продајом концерну Трамп можфа није идеално решење, али би у политичком смислу могло да буде много корисније од материјалног момента.
Није то тако тешко разумети, ако се хоће.
И јасно је да не разумеју они који неће.
Па, зар не би баш зато било паметније да такав доказ уклонимо?*inace kome nije jasno, generalstab je ostao "netaknut" po naredjenju amerikanaca.
to je podsetnik kako prolazi svako ko se njima suprostavi.

Ма, верујем...Ми, студенти, бисмо у сваком случају, коме год да продате Генералштаб, изразили протест против таквог вашег издајничког чина.
За такве ствари су изузетно хомогени; све што је против Вучића- аутоматски се "изгласа".Verovatno da bi bilo, nisu homogena grupa.
Типична блокадерка...očekuj ovakve odgovore:
![]()

Доналд је "бизмисмен", са нешто "чуке" за политику, и гледа да испегла америчке свињарије, а уз то нешто и заради.Danilo Trnpović je naš poslovni partner
Pa ovo i treba da bude protiv Vucica, bas kao i Rio Tinto tj. Jadar.За такве ствари су изузетно хомогени; све што је против Вучића- аутоматски се "изгласа".
Испрати до краја, видећеш и сама.