Генералштаб фарса...

Гледам овај "протест", данас, па шатро зависници Н1 медија протестују због продаје генералштаба сину Доналда трампа, као- смета им што то неће остати споменик агресији.
Шта мислите, да ли би било протеста, да је објекат купио Хантер Бајден? :lol:

Ми, студенти, бисмо у сваком случају, коме год да продате Генералштаб, изразили протест против таквог вашег издајничког чина.

vama sns cacijima izgleda mozak nije otpakovan, a ne topovi

jel ti ja licim kao neko ko glsaa za pedofile i glupace? ja godinama hvalim sve suprotno, pa vidi koje zene sam ja poidrzavao u usa i pisao ovde, postavljao linkove samo par godina unazad, i za vreme 1. trampovog mandata , tulsi gabard, keri lejk, grinovu, sve suprotno od soroseve kamale, i one sada vladaju u trampovom timu, samo se ne hvalim da sam i ja zasluzan
А она из Сент Луиса ти је посебно драга?😉

Гледам овај "протест", данас, па шатро зависници Н1 медија протестују због продаје генералштаба сину Доналда трампа, као- смета им што то неће остати споменик агресији.
Verovatno da bi bilo, nisu homogena grupa.

Mada kogod da hoce da kupi Generalstab, a kamoli Amerikanac, bruka je nasa da ga damo i prodamo, sve dok nam ne vrate Kosovo. Pa i tada je bruka. Tu sami treba da nesto izgradimo neki spomenik bombardovanju, ali i ako ovako poruseno ostane zbog finansijskih poteskoca, opet je bolje, jer je spomenik zrtvama bombardovanja koje su uzalud poginule.

Nije problem jer smo mi samo upola zaduzeni kao oni, sto prikazuje tabela. Nego, kod kojih banaka treba da se zaduzuju male nezapadne zemlje po tebi?
ni kod kojih, malo li ste ste zaduzeni? sta mislis zasto ce da se kopa litijum, ni za kakvu vajdu, za bedu, sicu neku?
jer ste vec duzni, inace bi aljek odyebao solca, dao bi mu q. a jasno postajete kolonija, kao afrika

jel mislis da je neka nauka da sam izvadis litijum, i prodajes ga na trzitu ko da vise? NIJE, nego si vec u duznickom ropstvu, pa ce neko drugi da te kopa! zato se sve ovo desava

Ми, студенти, бисмо у сваком случају, коме год да продате Генералштаб, изразили протест против таквог вашег издајничког чина.
ta zgrada je remek delo MODERNE, mora da se popravi, dobice q da izbiju oci - ja jesam trampovac, ali ne damo zgradu, neka zida drugde zet

samo ostro, ako treba impicovacu ga

caci, to je kulturno-istorijski spomenik
Блокисани мозгу- то је комунистички споменик, "Кањон Сутјеске", и не бенави о стварима о којима не знаш појма.
Досадан си, агресиван, безобразан и непристојан.
Не обраћај ми се.

očekuj ovakve odgovore:

:rotf:

Prilično su vas zeznuli, jer DOS je svojevremeno promovisao ideju da je bombardovanje opravdano, a zatim

je Vučler 2008. da bi imao šanse na izborima prepisao to stanovište da je NATO super.

A sad je Đilas genijalno vratio stvari na prvu bazu: Kušner kaputt
Шампионска бесмислица, од прве, до последње тезе... :lol:
Браво, Џег!:mrgreen:

Било ко да је купио то са истим циљем исто би било.
Зграде су небезбедне и склоне рушењу; ово са продајом концерну Трамп можфа није идеално решење, али би у политичком смислу могло да буде много корисније од материјалног момента.
Није то тако тешко разумети, ако се хоће.
И јасно је да не разумеју они који неће.

Зграде су небезбедне и склоне рушењу; ово са продајом концерну Трамп можфа није идеално решење, али би у политичком смислу могло да буде много корисније од материјалног момента.
Није то тако тешко разумети, ако се хоће.
И јасно је да не разумеју они који неће.
Danilo Trnpović je naš poslovni partner

Danilo Trnpović je naš poslovni partner
Доналд је "бизмисмен", са нешто "чуке" за политику, и гледа да испегла америчке свињарије, а уз то нешто и заради.
Било би врло неинтелигентно да такву прилику пропустимо, због некаквих нејасних и емотивних двоумљења.

Back