- Poruka
- 14.515
Hoće li štrajkovati sutra SBB? 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postujem.
Prešao u ustaše 1945.Sto Ceda preko noci posta ljuti patrijota. Ali nema sns toliko koverti da svi budu Cede.
Moze.evo primerenog odgovora na ove strajkove....jedno 2-3 meseca nema nikom ni plate ni penzije ni podizanja novca sa racuna (moze uplata - nemoze isplata)....taman da se izgricka ko ima cache-a u slamarici za burek i jogurt....ako to nije dovoljno - produziti ove mere na 6-10 meseci a ako je potrebno i jos duze
dodatne mere
- obustavljanje odnosenja smeca
- restrikcije vode i struje vremenom pojacavati sa 2 h prekida na 22h prekida isporuke
Kad sam otvarao temu, nisam ni slutio da ce ovako brzo narod da organizuje generalni strajk!Нешковска тема.
У Србији се од понедељка очекује Генерални штрајк.
Поред блокада Факултета и улица (на 15 минута) очекује се обустава рада у свим школама, основним и средњим.
Лако је просветарима да не крену са наставом, ништа се ту неће десити.
Мало је проблем како нпр. хитна помоћ да прогласи генерални штрајк.
Ипак, очекујемо наредне недеље да цела Србија стане, како би коначно кренула напред.
Кад Србија стане у понедељак, до Светог Саве ће све бити готово!
ТЕНТ је једно од главних места које треба да стану, да би Србија коначно кренула напред, и испуњен најважнији студентски захтев, а то је:
1. Objavljivanje kompletne dokumentacije o rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu koja je trenutno protivpravno skrivena, imajući na umu da se radi o rekonstrukciji javnog objekta i da ta dokumenta moraju biti javna.
taman da sjasi Kurta i uzjasi Murta...ovi su se za 12-13 god nakrali za narednih 100+ god....da dodje Kalif umesto Kalifa go i bos i da se i njemu da prilika da se nakrade makar ko ovi u zadnjih 12-13 god - zato se i strajkuje....Moze.
Svi uhljebi da crknu. Znaci vlast
Ja sam za Murtu.taman da sjasi Kurta i uzjasi Murta...ovi su se za 12-13 god nakrali za narednih 100+ god....da dodje Kalif umesto Kalifa go i bos i da se i njemu da prilika da se nakrade makar ko ovi u zadnjih 12-13 god
Pogledajte prilog 1675474
I ja sam...Kurta se nakrao a Murta nije dovoljno...zato ako treba i krv da padne po drumovima samo da bi Murta uzjasio i popljackao al ne od Kurte i njegovih burazera nego od stoke - robova naroda....Ja sam za Murtu.
Ma ja, najbolje da Aca Parizer ostane zauvekI ja sam...Kurta se nakrao a Murta nije dovoljno...zato ako treba i krv da padne po drumovima samo da bi Murta uzjasio i popljackao al ne od Kurte i njegovih burazera nego od stoke - robova naroda....
Kurta i njegovi se vise ni ne kriju u svojoj bahatosti a Murta i njegovi idu neobrijani,smrdljivi i pocepani jedu parizer i 2 jaja iz kurtinog zembilja
![]()
Iz te naše pobede rađa se sunce slobode
Tri hiljade za gospodina.evo primerenog odgovora na ove strajkove....jedno 2-3 meseca nema nikom ni plate ni penzije ni podizanja novca sa racuna (moze uplata - nemoze isplata)....taman da se izgricka ko ima cache-a u slamarici za burek i jogurt....ako to nije dovoljno - produziti ove mere na 6-10 meseci a ako je potrebno i jos duze
dodatne mere
- obustavljanje odnosenja smeca
- restrikcije vode i struje vremenom pojacavati sa 2 h prekida na 22h prekida isporuke
- podizanje Pdv-a na 29-30% na sve
- poskupljenje struje, poreza svih vrsta, infostana, telefonije i interneta
Tacno njegova smena nece izmeniti sistem iz 1945 to ce mozda biti samo kozmeticka promena a ne sustinska....a on nije moj firerPa eto znači nemaš šta da se sekiraš
Predstojeća smena tvog firera neće ni na koji način izmeniti sistem od 1945