Генерални штрајк!

Није смео у БеГе-у да прави контрамитинг, већ у Јагодини решио да контрамитингује.

Опкољен је, остало му је пар места, а и њих губи једно за другим.
Debakl kao i onomad po kisi.

1685129671-2023-05-26T190037Z_120300997_RC2J61AG85ME_RTRMADP_3_SERBIA-RALLY-PRESIDENT-750x500.jpg

Будимо поштени, неко је пре актуелног председника открио огромни таленат госпође Доловац :mrgreen:

Републички јавни тужилац је постала 1. јануара 2010. године. Реизабрана је 2015. године.

Није исто.

Тадашњи бирачи Загорке Доловац нису могли да знају да ће то бити особа која се не меша у свој посао.

Тада је имала 44 године, неких 20-ак година у правосуђу и вероватно је пристојно обављала посао заменика јавног тужиоца,

а тек кад је постала власт, показала је своје право лице, тако да грех њеног избора и резибора није једнак у првом и другом случају.

:pop:

VUČIĆ SE OBRATIO IZ DAVOSA Do 2027. godine vozićemo se letećim automobilima​

Blic
20. januar 2025.17:45
Komentara217
Slušaj vest
0:00/0:00

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima iz Davosa, gde će učestvovati na ovogodišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma, koji se održava od danas do 24. januara.

V3Gk9kpTURBXy81OWJkZmI2MGVkZGVjYzExYjVjM2M4MGMzOWJkYzZkZi5qcGeRkwLNAxYA3gABoTAF

Foto: TV Pink / screenshot
Aleksandar Vučić

Будимо поштени, неко је пре актуелног председника открио огромни таленат госпође Доловац :mrgreen:

Републички јавни тужилац је постала 1. јануара 2010. године. Реизабрана је 2015. године.
pa nabo je osobu koja ima sve anti-kvalitete i zasto da je menja, ali tu je zakon kriv, jer kako je moguce da neko bude fikus decenijama?

To je to, klasican radikalski pristup.

Ovaj put mora lustracija da se obavi 100%
СНС је шатор партија која је примила и СПСовце и ДОСовце.
Није то радикалски приступ, него српски приступ, мораш да схватиш да је то хибрид партија које опстаје захваљујући бившима.

Погледај само српску историју и све те свињарије, нису радикали криви што нам је усташа Тито цртао границе и што су Срби издали Србију ради тањиња комунистичке супе, што смо једини хтели против Хитлера, па овај нас бомбардовао, а комунисти гурнули у кланицу др.св. рата. Нису радикали криви, јер нису ни постојали, као само баш ми морали да будемо и актери првог св. рата и баш ми да решавамо криве Дрине света.
Нису ни радикали извршили пуч 1903. убили краља, краљицу, као и преко 200 људи сродника и они који су били повезани са Обреновићима.
Да не идем даље у прошлост ... најбоље би било да су само радикали криви, а да су ови други Срби неки тотално другачији Срби, неког другог менталног склопа.

СНС је шатор партија која је примила и СПСовце и ДОСовце.
Није то радикалски приступ, него српски приступ, мораш да схватиш да је то хибрид партија које опстаје захваљујући бившима.

Погледај само српску историју и све те свињарије, нису радикали криви што нам је усташа Тито цртао границе и што су Срби издали Србију ради тањиња комунистичке супе, што смо једини хтели против Хитлера, па овај нас бомбардовао, а комунисти гурнули у кланицу др.св. рата. Нису радикали криви, јер нису ни постојали, као само баш ми морали да будемо и актери првог св. рата и баш ми да решавамо криве Дрине света.
Нису ни радикали извршили пуч 1903. убили краља, краљицу, као и преко 200 људи сродника и они који су били повезани са Обреновићима.
Да не идем даље у прошлост ... најбоље би било да су само радикали криви, а да су ови други Срби неки тотално другачији Срби, неког другог менталног склопа.
Ima li ovo pisanije neku poentu? Neki set preporuka šta da se radi? :D

@DJ 5ak panično grize nokte.

A mislim šta ima da grizem , ono svestan sam ja već da te fine, poštene, pitome, nežne i previše fino vaspitane uvek najviše najebu i da ih iz nekog razloga sudbina ne mazi. :(

Inače ovih dana joj je valjda izricanje presude pa je verovatno opet malo pritajila dok se stvar malo ne slegne, a i verovatno joj je i samo po sebi to već dovoljno stresno pa joj ne treba još i ta dodatna tenzija koju društvene mreže donose sa sobom (pogotovo jer kapiram da ima dosta onih što su neprijatni, što je prozivaju i kojima nije nimalo draga ili simpatična).

Back