Evo kako Vučić smiruje tenzije, pusti Brnabićku da optuži studente, da je cilj protesta njegovo ubistvo. Direktno targetiraju svakog studenta u zemlji. Bolesni monstrumi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Raširi noge da lopta prođe dostojanstveno.Nije sklonost nasilju nešto čime se treba hvaliti.Poraze treba da primate dostojanstveno.Sportski.
Jeste li vi ikad bili na derbiju , ne mora ni da izgubi ni da dobije, navijaci kad prolaze oni blokiraju na kratko saobracajnicu....na 15 min...Da,, bilo bi to malo degutantno da navijači blokiraju saobraćajnice zbog poraza svog tima.
Ne,iza mene stoji moja porodica,moj posao.....A meni se čini da iza tebe i takvih kao što si ti stoje režimski blagajnici.
Lako ćemo za to što nju pusti da nam objasni, jer nju i onako niko ne razumije. Treba sat vremena da joj dešifruješ tri rečenice.Evo kako Vučić smiruje tenzije, pusti Brnabićku da optuži studente, da je cilj protesta njegovo ubistvo. Direktno targetiraju svakog studenta u zemlji. Bolesni monstrumi.
Imamo baš takvu situaciju sad.Blokade i protesti su u u stvari protesti protiv rezultata izbora,protiv izborne volje građana.Srbadija je da se ne lažemo cirkus.Da,, bilo bi to malo degutantno da navijači blokiraju saobraćajnice zbog poraza svog tima.
Jak ti posao kada ovdje provodiš toliko vremena. A porodica...šta će ljudi, njihov si, greota.Ne,iza mene stoji moja porodica,moj posao.....
Pa odakle su ovi ljudi svih ovih mjeseci na protestima kada je jednoglasna volja naroda pobijedila na izborima?Imamo baš takvu situaciju sad.Blokade i protesti su u u stvari protesti protiv rezultata izbora,protiv izborne volje građana.Srbadija je da se ne lažemo cirkus.
Neka ispuni zahtev i spreci ulicne rusioce.maska
ide se uličnim putem na rušenje vučketa
Što se tiče posla pauza do marta.Jak ti posao kada ovdje provodiš toliko vremena. A porodica...šta će ljudi, njihov si, greota.
Nije jednoglasna.Nigde u demokratiji volja građana nije jednoglasna.Kad se kaže volja građana misli se na volju većine.Pa odakle su ovi ljudi svih ovih mjeseci na protestima kada je jednoglasna volja naroda pobijedila na izborima?
i ostali su i dalje zar ne?sećam se šta je bilo posle 5-og oktobra kad je policija došla da iseli radikale iz zgrade magistrata u zemunu koju su nelegalno uzeli za svoje prostorije i ofarbali u plavo šešelj i vučić su poslali preko100 svojih batinaša koji su sačekali policiju i brutalno ih tukli..i oni sada pričaju o nekom nasiljju
inače zgrada magistrata je iz 18 veka napravili su je austrougari i bila je zaštićeni spomenik kluture
Ovo su sada samo zimske igre. Skijanje, sankanje, grudvanje....Olimpijada je na proljeće.Neka ispuni zahtev i spreci ulicne rusioce.
Ti kada napišeš volja većine, u ,,svom,, kontekstu, to onda liči na jednoglasno.Nije jednoglasna.Nigde u demokratiji volja građana nije jednoglasna.Kad se kaže volja građana misli se na volju većine.
Pa odakle su ovi ljudi svih ovih mjeseci na protestima kada je jednoglasna volja naroda pobijedila na izborima?
Da,rezervisao je,za svaki slučaj, jednog tupoljeva da ga prebaci u Rusiju.Lojalisti čuvaju avion od diverzija.Srđan Milivojević je izneo ekskluzivne informacije: Vučić pregovara o traženju azila za sebe!
Ovo zaslužuje posebnu temu, ili može o tome na temi na kojoj je prenesena avova izjava da nikada neće isto kao Asad.![]()
Hvala na pitanju, dobro smo, ide nabolje.Cenjana gospodo ustanici,bližimo se kraju januara a što znači da se mogu očekivati rezultati januarskog istraživanja javnog mnenja.Plašim se,strahujem,strepim da bi rezultati januarskog istraživanja mogli biti još nepovoljniji od rezultata decembarskog istraživanja koji su katastrofalni po opoziciju.
A vi kako ste ?
Nema draga Lapo ali mi u ovom momentu od gospode Dodika i Vučića nemamo bolje i nemamo nameru da ih menjamo.Kad se na političkom horizontu pojave bolji razmotrićemo...Ti kada napišeš volja većine, u ,,svom,, kontekstu, to onda liči na jednoglasno.
Ili onaj što je uveo u zlatno doba sve građane Srbije, a znamo da ni jedna država nema sve zlatom pokriveno.