Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 91.854
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono kad si svestan da su Đilas i ProGlas omraženiji od Vučka i opet bi da ih nekako dovedeš na vlast. Žuta revolucija?Izvini, ali čemu sad odjednom ni iz čega Đilas XD
Slažem se, za vreme recesija nema nikakvih problema za režim, svi ćute.to je kad imas populisticku vlast, narod te proguta posle. A da je poslusao strucnjaka lazara krstica i jos smanji penzije i plate do ovoga ne bi doslo nego bi imali zdravu ekonomiju. Ebiga.
Čemu takav rečnik? Valjda građani severne Srbije?То грађани Војводине треба да је питају. Што се Београда тиче, она је глас свих (већине) Војвођана
Zato što taj kraj ima svoje ime i plus su teritorijalno jasno definisani.Čemu takav rečnik? Valjda građani severne Srbije?
To je samo metoda za postepeno stvaranje nove nacije. CG je živ primer.Zato što taj kraj ima svoje ime i plus su teritorijalno jasno definisani.
Baš te muči nostalgija za žutim ekonomskim čudom iz 2008? Ilire vaspitao Peščanik? Trećeg nema, izbori ili ništa.Znam ovaj prolaz, ide se na ekonomski tuda.
Znam ovaj prolaz, ide se na ekonomski tuda.
to je kad imas populisticku vlast, narod te proguta posle. A da je poslusao strucnjaka lazara krstica i jos smanji penzije i plate do ovoga ne bi doslo nego bi imali zdravu ekonomiju. Ebiga.
Predsednik nije Vlada, mladicu.
Ni ti nećeš izaći na demonstracije ko ni do sadaPredsednik nije Vlada, mladicu.
Malo citaj o organizaciji vlasti.
Nultitasking, bajo moj!Ni ti nećeš izaći na demonstracije ko ni do sada
24h online![]()