- Poruka
- 5.394
Idi u kuhinju i pristavi kaficuPametnom dosta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi u kuhinju i pristavi kaficuPametnom dosta
Za sve prisutne i budne forumaseIdi u kuhinju i pristavi kaficu![]()
Ne,Orban je nas veliki prijatelj i madjari obozavaju Srbe i nikad,ni na kraj pameti im ne bi bilo da nesto pokusavaju u Vojvodini,oni to smatraju neodvojivim delom SrbijePametnom dosta
I advokati ulaze u sedmodnevni strajk.Нешковска тема.
У Србији се од понедељка очекује Генерални штрајк.
Поред блокада Факултета и улица (на 15 минута) очекује се обустава рада у свим школама, основним и средњим.
Лако је просветарима да не крену са наставом, ништа се ту неће десити.
Мало је проблем како нпр. хитна помоћ да прогласи генерални штрајк.
Ипак, очекујемо наредне недеље да цела Србија стане, како би коначно кренула напред.
Кад Србија стане у понедељак, до Светог Саве ће све бити готово!
ТЕНТ је једно од главних места које треба да стану, да би Србија коначно кренула напред, и испуњен најважнији студентски захтев, а то је:
1. Objavljivanje kompletne dokumentacije o rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu koja je trenutno protivpravno skrivena, imajući na umu da se radi o rekonstrukciji javnog objekta i da ta dokumenta moraju biti javna.
Nece, naterace ga ako postoji sistem koji ostavlja jasan trag sta je uradjeno..Ako je opredelenje cemu onda sve ovo? Hoce li studenti naterati sudiju u Vrhovnom sudu da sudi po zakonu ili onog soma notara da ne prodaje vec prodate stanove?
Ne samo sudije, ne dotice mnoge...A zasto ne i sudije? I oni su studirali pravo! Oni bi i trebali da povedu generalni strajk s obzirom da rade po naredjenju. Doduse imaju (i treba da imaju) dobre plate pa ih sve ovo mozda i ne dotice.
Na zalost!Ne samo sudije, ne dotice mnoge...
A zasto ne i sudije? I oni su studirali pravo! Oni bi i trebali da povedu generalni strajk s obzirom da rade po naredjenju. Doduse imaju (i treba da imaju) dobre plate pa ih sve ovo mozda i ne dotice.
Mislim da je oko 7.5 hiljada Evra (Vrhovni sud). Normalno u dinarimaКолико износи та добра плата?
Неће бити да је тако:Mislim da je oko 7.5 hiljada Evra (Vrhovni sud). Normalno u dinarima
Ta cifra od 230.000 je sada 300.000 i dolazi iz budzeta. Ostatak daje EU.Неће бити да је тако:
https://beta.rs/content/206453-sudije-u-srbiji-manje-zaraduju-od-kolega-u-regionu
Kako je agenciji Beta rekao predsednik Upravnog odbora Foruma sudija Srbije Nebojša Đuričić, sudije prekršajnih sudova u Srbiji zarađuju oko 120.000 dinara mesečno, sudije osnovnih sudova oko 160.000, u višim sudova plate su oko 200.000, a u Vrhovnom sudu 230.000 dinara.
Како даје? На руке?Ta cifra od 230.000 je sada 300.000 i dolazi iz budzeta. Ostatak daje EU.
Svakako na isti nacin kao sto i Srbija dobija pare od EU. Te pare ulaze u budzet a posle idu gde treba i ne treba. To se radi da bi se sprecila moguca korupcija.Како даје? На руке?
Званично стоји да им плата није толика.Svakako na isti nacin kao sto i Srbija dobija pare od EU. Te pare ulaze u budzet a posle idu gde treba i ne treba. To se radi da bi se sprecila moguca korupcija.
Verovatno i svih 8.000. Zaista ne znam koliko ima vrhovnih sudija ali ne verujem da ih ima mnogo. Najmanje dobijaju sudije iz Apelacionog suda zato i rade kako rade.@Dingelinge
Значи није 7,5 иљада евра, него је мање. Друго, то су само судије Врховног суда, којих има колико?
Опет неистина.Verovatno i svih 8.000. Zaista ne znam koliko ima vrhovnih sudija ali ne verujem da ih ima mnogo. Najmanje dobijaju sudije iz Apelacionog suda zato i rade kako rade.
Ako ti tako kazes.Опет неистина.
Нема шта ја да кажем. Тако пише. Не може судија Апелационог суда да буде мање плаћен од судије нижих судова,Ako ti tako kazes.
Sudija u Apelacionm sudu je 2017' godine imao platu 800 Evra. To znam provereno. Koliko danas ima to ne znam jer nisam vise u kontaktu.Нема шта ја да кажем. Тако пише. Не може судија Апелационог суда да буде мање плаћен од судије нижих судова,
Судија Апелационог суда има већу плату од судије основног, прекршајног и вишег суда.Sudija u Apelacionm sudu je 2017' godine imao platu 800 Evra. To znam provereno. Koliko danas ima to ne znam jer nisam vise u kontaktu.