Генерални штрајк!

Samo da znate Staša
sns sponzorusu razyebe AI, ali ti ne vidis, zinulo ti samo za sponzorusama, ali nemas pare, nemas funkciju, golja

Readers added context they thought people might want to know

Staša ne iznosi svoj lični stav, nego je plaćena da piše ovakve stvari i propagira stavove stranke koja je trenutno na vlasti. Stranka je trenutno na udaru kritika velike većine naroda i na jeftin način pokušava da se odbrani

Pola miliona jevrica za sendvice i prevoz a gde su nadnice?
bes nadnice, ja bih moj sendvic sacuvao kao stranacki sekaski fetis

ako sns ostane zapamcena po necemu to je biti 🥪 od 20 evrica, bogato, ides na mitring, ma ucljanjujes se u sns, ili pokret samo zato sto su cuveni daju dobre sendvuce, kakvi stanovi badava kule i brodivi SENDVICI

pa av vise se ne slika bez da drzi sendvic, pojeden do pola, bez sendvica vise nigde, pa sns ne bi postojala bez sendvica, drugi program, meni, i nemaju osim sendvica

Poslednja izmena:
ma glupi su, da su napravili svinjokilj i obrnuli volove na raznjima, vise bi ljudi skupili, 'bes sns sendvice, preseli narodu vec

mozda stocarstvo u krizi u srbiji? a u te parizere trpaju soju i ko zna kakvo smece
e, a ovako treba, kako rade demonstranti, vucic nema pojma, sns botovi sendvicari na aparatima

паприкаш, супе, пице, колаче. Навео је и да су понели храну за кућне љубимце.

kucecu 'ranu dati ako se zadesi neki sns bot slucajno, sima spasic ili tako neki

КУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ: Професионални кувари на Аутокоманди

e, a ovako treba, kako rade demonstranti, vucic nema pojma, sns botovi sendvicari na aparatima

паприкаш, супе, пице, колаче. Навео је и да су понели храну за кућне љубимце.

kucecu 'ranu dati ako se zadesi neki sns bot slucajno, sima spasic ili tako neki

КУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ: Професионални кувари на Аутокоманди

obojena revolucija, nego sta, srpska ce da se patentira i brendira jace nego otpor, ima bre da budemo svetski poznati, kako smo srusili sns mafiju

bela kuca i kremlj razrogacili oci, u neverici sta srbi rade... samo napred braco, seljaci i inteligencijo,A NE DA VAS OVA BAGRA NAPADA DA KOPIRATE SIFTARE I HAMAS za red handed

STRUDLU ZA SIMBOL OBOJENE REVOLUCIJE U SRBIJI [mada je ja nesto i ne volim, al, ajd ja se ne ptam\

1000012600.jpg

Molim vas ljudi vratite se vaznim temama, ovo me interesuje....

Generalni strajk je jako vazna tema ne samo egzistencijalno , nego i kao prozimanje raznih profesionalnih grupa....tu se formira jako tkivo nadleznosti....
Sa desetak profesionalnih grupa koje su postavljene na zdrave odnose, drustvo ne moze da propada ni moralno ni ekonomski , cak i kad je glava u ambasadorskim guzicama...

Moze da izmislja koliko hoce neke policajke, neke tuzioce i neke studente, ali nece moci preko hiljade radnika koji cine esnafe osnovnih proizvodnih struka u Srbiji.
I neproizvodnih...

Back