Kakve veze ima herojstvo sa Mladićem?![]()
Kakve ti imas veze sa herojstvom,Mladicem i bilo cim vezanom za tu tematiku. Isto kao kad se javljas redovno na teme o religiji a ateista si.
Isto i ovde. Papucar,a komentarise neciju hrabrost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve ti imas veze sa herojstvom,Mladicem i bilo cim vezanom za tu tematiku. Isto kao kad se javljas redovno na teme o religiji a ateista si.
Isto i ovde. Papucar,a komentarise neciju hrabrost.
Ubijanje ratnih zarobljenika je veliko herojstvo za pojedine lobotomirane pacijente...
A jos vece ubijanje dece...
Свим тим као заробљеницима су руке биле крваве.A jos vece ubijanje dece...
Ubijao je on i decu..
Ubijao je on i decu..
Свим тим као заробљеницима су руке биле крваве.
Кад их већ нису заразили лупусом како би било фер, па да се муче годинама, ово је још и било најпоштеније.
Јел то www. citadela.ba.com?Ubijao je on i decu..
Гарант ти је ово извор!Jesi li ti normalan? Ona deca što su streljana stara 14-15 godina su imala okrvavljene ruke?
Јел то www. citadela.ba.com?
aj' sad ozbiljno da te pitam: jesi li ti normalan? lecis li se?
Jesi li ti normalna ili se diviš monstrumu?
Или ти имаш целе две кокошије вијуге и не користиш ни пола тога?Jesi li ti normalna ili se diviš monstrumu?
a jel bi nekoga nazivao monstrumom da je bio da brani tvoje dupe?
Kakav je tvoj stav povodom toga sto niko nije odgovarao za ubistvo devojcice Milice Rakic i mnogo druge dece stradale kao kolateralna steta tokom akcije milosrdni andjeo?Jesi li ti normalna ili se diviš monstrumu?
Da nije bilo takvih kao što su on i Radovan do rata ne bi ni došlo.
Da nije bilo takvih kao što su on i Radovan do rata ne bi ni došlo.
Kakav je tvoj stav povodom toga sto niko nije odgovarao za ubistvo devojcice Milice Rakic i mnogo druge dece stradale kao kolateralna steta tokom akcije milosrdni andjeo?
ma tebi je sve u redu sve dok je tvoje dupe na sigurnom...a to se moze zacas promeniti, samo da znas...
Па јесам рекао да је ba.
Ебте потпуно си болидизирана персона.
Moj stav je da je kriv Milošević zato što je izazvao rat u kome smo poraženi.
Znam mnoge Srbe koji su pobegli od rata u Bosni. I ja bih tako.