Е,мој Генерале убише те у Хашком казамату убише те они који су и српску децу убијали
......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е,мој Генерале убише те у Хашком казамату убише те они који су и српску децу убијали
Ispravka,nisu ubijali samo srpsku decu vec i mnogu drugu. Izmedju ostalih i albansku. Kolateralna steta.Zar ne zvuci onako mocno taj termin kad nekog ubijes?
..kako da ne !!!![]()
...i sto to ima veze !!!..svoju kulturu je izrekao javno !!!..SELJACINA..
Ма само да их видим,неће смети на улицу да изађу
Pa dobice.
Sa ovakvim razmisljanjem ce dobiti svaku svoju drzavu na teritoriji Srbije.
Jer kad god neko uzme pusku i krene na Srbe on je junak, a ako Srbin krene on je kriminalac i ratni profiter.
Pa naravno, Srbi se sad toliko stide svega srpskog da bi bili srecni i da siptari njima vladaju a da ne pominjem tek ove druge "civilizovane" narode.
potrebno je narodu utupiti u glavu da je najgori i da se zbog toga stidi,i da svaki drugi moze biti samo bolji od njega. Ja mislim da bi svi oni sad bili gordi i ponosni da mogu reci da im je predsednik Hasim Taci, Kosorova, Izetbegovic, Merkelova,.....................a preci Hhitler, Pavelic i po koji ucesnik handzar divizije. Auuuuuu, jel vidis divote![]()
Bas tako.
Tako ce i biti.
Vise se ovde narod brine za Severininu trudnocu nego za Mladicevo zdravlje.
I samo u Srbiji pevaci poput Dine Merlina mogu da napune salu tri dana.
I samo u Srbiji moze jedna trecerazredna televizija kao sto je Pink da se ismijava i pravi sale na racun Mladica.
jos nije riknula ta psihopata?! pih
Mozda onima koji su nosili sarene balone i slavili na trgu kad je umro Milosevic. Ali takvih je 5% tako da se nece ni osetiti.
Срам те било и тебе себе можеш назвати човеком
Jedan broj lekara iz Srbije pregledao je Mladića u prisustvu holandskih lekara koji ga leče. Lekari iz Srbije imaće mogućnost da o svojim nalazima obaveste sekretara Tribunala, ali ne i da prepišu terapiju
Jedan broj lekara iz Srbije pregledao je Mladića u prisustvu holandskih lekara koji ga leče. Lekari iz Srbije imaće mogućnost da o svojim nalazima obaveste sekretara Tribunala, ali ne i da prepišu terapiju
Dobro i ? Šta ti sad nama hoćeš da kažeš?Jedan broj lekara iz Srbije pregledao je Mladića u prisustvu holandskih lekara koji ga leče. Lekari iz Srbije imaće mogućnost da o svojim nalazima obaveste sekretara Tribunala, ali ne i da prepišu terapiju
Jelačićeva je ponovila da Mladić ima zdravstvene probleme koji potiču iz vremena pre nego što se, krajem maja, našao u pritvoru Tribunala.
"Mnogi od tih problema su od tada lečeni i sanirani", naglasila je ona, podvlačeći da nijedan od dosadašnjih nalaza lekara ne pokazuje da je Mladić nesposoban za sudski postupak.
Heheheh![]()
Тачно желе да га убију
Pa covek se mora prilagoditi situaciji. Kad ode u cirkus mora se i spustiti na taj nivo.
Da je to neka ozbiljna institucija koja ima kredibilitet da radi to sto radi,ne verujem da bi se tako blesavio.
nije bre to covek...to je monstrum, koji se pretvorio u userka
Više vode računa o pojedinim gomnarima nego o deci u Srbiji.
Srecom, ima nas jos koji pamtimo rat u HR i BiH.
Ne moze mene Tadic ubediti u srpsko-hrvatsku ljubav pa da izruci svakog ucesnika rata Hagu.
Ja svojoj deci necu opricati o evropskom putu Srbije nego o oluji i bljesku.
Neka znaju, da se ne iznenade ako opet dodje do rata.
I moja deca sigurno nece slusati Dinu Merlina i ici u Hrvatsku na odmor.
I nece nazivati Mladica kriminalcem i ratnim profiterom.
Kako ti nemaš predstavu šta lupaš po forumu... Mogli su da ga ubiju još naši prilikom hapšenja.
Tražio je srpske lekare i dobio.Dobro i ? Šta ti sad nama hoćeš da kažeš?