Генерал Младић умире!

koga je on oslobadjao nek ide pa nek oslobodi njega, mene nije oslobadjao, ja necu. a da ce umreti u zatvoru, to je cinjenica, zato je i predat... a mozda je tako i bolje, jer da onaj prethodni nije umro u zatvoru, onda ovi sto stavljaju u potpis da je oluja bila zlocinacki poduhvat, imali bi suprostavljene potpise da je srbija genocidna drzava...

Cinjenica jeste da Milosevic nije osudjen, a hrvatski generali jesu... Za par decenija, kad bude manje direktnih i ostrascenih ucesnika tog rata, cinjenice ce da prevladaju.

A jel' gledao neko insajder kada su pricali o smrti vojnika u Leskovcu, on je bio vozac koji je jedne noci vozio Mladica, i vece pre nego sto je poginuo rekao je ocu na telefonu da je bio vozac Mladicu, i da sumnja da ce ga zbog toga ubiti. Opasan kriminalac taj neki Ratko.

Bilo bi korisno i iznad svega moralno, da vojska konacno kaze sta je bilo sa onom dvojicom iz Topcidera. Ceo svet, osim nase vojske, tvrdi da su obojica ubijeni od treceg lica (a nasa vojska kaze drugacije).

Ako je bio Mladic - ok bio je...
Ako nije - ok nije...

Porodice imaju pravo da znaju.

koga je on oslobadjao nek ide pa nek oslobodi njega, mene nije oslobadjao, ja necu. a da ce umreti u zatvoru, to je cinjenica, zato je i predat... a mozda je tako i bolje, jer da onaj prethodni nije umro u zatvoru, onda ovi sto stavljaju u potpis da je oluja bila zlocinacki poduhvat, imali bi suprostavljene potpise da je srbija genocidna drzava...
Милошевића сам увек осуђивао не због оног што је радио, већ због оног што није.
Мада ми није јасно откуд си тако киван на њега кад си Слобин хлеб глабао?

Можда он по вама није достојан да се о њему отвори једна тема у знак подршке храбром Генералу да истраје у борби коју води за свој живот .

Можда ја по вама нисам достојна да отворим ову тему али једно је истина Генерал Младић умире!

Његово здравствено стање је горе него икада ,Брамерц је изјавио да је непосредно пред хапшење доживео други мождани удар.
Младић се због болести није појавио у судници 10. новембра на статусној конференцији.
У налогу, претресно веће наводи и да је Младићева одбрана у поверљивом поднеску од 9. новембра оценила да је "Младићево стање озбиљније него што је раније изражено".
Током три појављивања у судници, Младић се готово није служио десном руком, коју је покретао уз тешкоће, а летос му је у притворској болници оперисан брух, после чега се у судници појавио видљиво мршавији
У последњем појављивању у судници, почетком октобра, рекао је неколико пута да је "веома болестан" и додао да тог дана није могао да устане из кревета и да су му припадници обезбеђења помогли да стане на ноге и обуче се.

Од кога ме је ослободио генерал Комунисткињо?

Ima sasvim dovoljno osuda srpskim generalima i zločincima da činjenice osiguraju pravu sliku događanja iz devedesetih za buduće generacije.
Има ту свашта занимљиво али је најзанимљивија ипак чињеница да Хрватска при уласку у сецесију није форсирала преговоре,па трајали они и неколико година него се повела за лаким изласком Словеније из СФРЈ.Са ове дистанце се види колико је то била велика штета у ономе што највише волите а то је новац.

Има ту свашта занимљиво али је најзанимљивија ипак чињеница да Хрватска при уласку у сецесију није форсирала преговоре,па трајали они и неколико година него се повела за лаким изласком Словеније из СФРЈ.Са ове дистанце се види колико је то била велика штета у ономе што највише волите а то је новац.

Nije se Hrvatska povela za Slovenijom, nego su Hrvatska i Slovenija dogovorno istovremeno izašle iz SFRJ.

Trebala je to učiniti istovremeno i BiH, ali glupi Alija nije shvaćao što se sprema.

Nije se Hrvatska povela za Slovenijom, nego su Hrvatska i Slovenija dogovorno istovremeno izašle iz SFRJ.

Trebala je to učiniti istovremeno i BiH, ali glupi Alija nije shvaćao što se sprema.
Нисам причао о вашим тадашњим музичким жељама него о штети коју сте направили.

Лажеш како зинеш.Да не понављам све редом одговоре,знаш их.

Vidi, ti si u suštini sasvim ok momak, ali imaš problem oko prihvaćanja činjenica.

Nitko ne želi generalno okriviti Srbe kao narod, ali treba stvari nazvati pravim imenom i uprijeti prstom na one koji su krivi za ono što je bilo.

Nisu ni naši bez putra na glavi u svakom slučaju.

Vidi, ti si u suštini sasvim ok momak, ali imaš problem oko prihvaćanja činjenica.

Nitko ne želi generalno okriviti Srbe kao narod, ali treba stvari nazvati pravim imenom i uprijeti prstom na one koji su krivi za ono što je bilo.

Nisu ni naši bez putra na glavi u svakom slučaju.
Знаш како,за разговор су потребна чињенице.Ако нема чињеница нема ни разговора.

Back