General Ljubiša Diković za Kurir: Srpski vojnik će se kad-tad vratiti na Kosovo! Srbija 1999. nije izgubila rat sa NATO!

Srpski vojnik će se vratiti na Kosovo i Metohiju?

• Nikada.

glasova: 12 42,9%
  • 2030 godine.

glasova: 7 25,0%
  • 2040 godine.

glasova: 2 7,1%
  • 2050 godine.

glasova: 1 3,6%
  • 2060 godine.

glasova: 0 0,0%
  • 2070 godine.

• 2080 godine.

• 2090 godine.

• 2100 godine.

• 2200 godine.

glasova: 6 21,4%

• Ukupno glasova
    28

Srboskizborim

Veoma poznat
Poruka
10.581

Ekskluzivno! General DIVKOVIĆ ZA KURIR: Srpski vojnik će se kad-tad vratiti na Kosovo! Srbija 1999. nije izgubila rat sa NATO!​

POLITIKA
08.06.2021. 08:20h

1623141490980.png

Kao vojnik, ne osećam se poraženim. Mi nismo poraženi već smo izašli na osnovu Kumanovskog sporazuma, koji je potpisan između NATO i Jugoslavije. Jesmo li mi potpisali kapitulaciju? Ne, mislim da to nije kapitulacija, kaže bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Ljubiša Diković.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...-kosovo-srbija-1999-nije-izgubila-rat-sa-nato

Tačno, upravo tako kako general govori od reči do reči.

Poslednja izmena od moderatora:

EKSKLUZIVNO! GENERAL DIVKOVIĆ ZA KURIR: Srpski vojnik će se kad-tad vratiti na Kosovo! Srbija 1999. nije izgubila rat sa NATO!​

POLITIKA

Pogledajte prilog 942612

Kao vojnik, ne osećam se poraženim. Mi nismo poraženi već smo izašli na osnovu Kumanovskog sporazuma, koji je potpisan između NATO i Jugoslavije. Jesmo li mi potpisali kapitulaciju? Ne, mislim da to nije kapitulacija, kaže bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Ljubiša Diković.

https://www.kurir.rs/vesti/po

EKSKLUZIVNO! GENERAL DIVKOVIĆ ZA KURIR: Srpski vojnik će se kad-tad vratiti na Kosovo! Srbija 1999. nije izgubila rat sa NATO!​

POLITIKA

Pogledajte prilog 942612

https://www.kurir.rs/vesti/politika...-kosovo-srbija-1999-nije-izgubila-rat-sa-nato

litika/3704521/ekskluzivno-general-dikovic-za-kurir-srpski-vojnik-ce-se-kad-tad-vratiti-na-kosovo-srbija-1999-nije-izgubila-rat-sa-nato

EKSKLUZIVNO! GENERAL DIKOVIĆ ZA KURIR: Srpski vojnik će se kad-tad vratiti na Kosovo! Srbija 1999. nije izgubila rat sa NATO!

GENERAL DIKOVIĆ

И ти генерала ДИКОВИЋА прекрсти у ДИВКОВИЋА. Случајно или намерно сада је свеједно али у журби да будеш интересантан, не умеш да прочиташ па препричаш (напишеш) како се генерал презива.
Можеш ли бар име да му погодиш?

POLITIKA

Pogledajte prilog 942612

Da ovog sekunda pocrkaju svi Šiptari i ne Srbi na KiM koliko bi se Srba tamo vratila da živi čak i pod uslovom da dobiju potpuno besplatnu kuću?

Мој земљак. Дедина кућа и његова авлија у селу удаљене километар и по једна од друге. Увек кад дође у село прангија из аутоматске пушке. Иначе је из нашег села и Драгољуб Ојданић и онај момак што је 2008. упако у станицу полиције у Кос. Митровици и пуцао у шиптарске полицајце. Не знам шта ли је сад са њим.

To zna cela svetska javnost, a zna i za lazne izvestaje Klarka i smenu cele garniture koja je vodila taj rat....
jest al ratove pocinju i zavrsavaju MEDIJI................bez obzira sta se dogadja na ratistima.
Ako Mediji kazu da je Monako bombardovao Kinu to se uzima za realnost a ne cinjenica da Monako ima 14 policajaca bez pistolja i pendreka.

jest al ratove pocinju i zavrsavaju MEDIJI................bez obzira sta se dogadja na ratistima.
Ako Mediji kazu da je Monako bombardovao Kinu to se uzima za realnost a ne cinjenica da Monako ima 14 policajaca bez pistolja i pendreka.
Ne potcenjuj Karabinjere njegovog blaženog visočanstva

neće sevratitidok se ne sprovede dekontaminacija drugosrbijanaca i domaćih izdajnika npr tekst na portalu B92....
Objavljen datum: Nova runda dijaloga Beograda i Prištine
Nova runda dijaloga Beograda i Prištine počeće 15. jun u Briselu.

kao sto vidite srpski portal izjednačava strane...umjesto da napiše Srbije i prištine....sve od urednika,vlasnika,novinara dok se ne zatvori i osudi na prinudni rad nema tu sreće.

Back