Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
Zanimljivo mi je da se kritikuje rad.
Slovenci ne mogu da se načude Srbima. Nezamislivo im je da radnim danima ljudi imaju gdje da odu u noćni provod. A oni su nama hladni i zaluđeno poslom, ali nam se jako dopada njihov novčanik... boli njih uvo, imaju oni novac... imaju, ali samo zato što rade, a ne lelemudaju kao naše lijenštine koje rade za prosječnu platu, da bi posle očekivali da ih đena dvori kao bogove.
Kakva poremećena percepcija.
Žele žene koje će da se brinu o kući i djeci, a nemaju za sebe a ne djecu. Zar je teško pojmiti da više nismo u vremenu u kojem se može živjeti kao nekada. Ne možeš imati troje djece i pristojno živjeti sa jednom platom. Osim ako je to direktorska plata. Više ni skromsnost nije dovoljna.
Žena mora da radi. Mora da zarađuje. A ako radi, ona fizički ne može da podnese sve obaveze. 24h su malo vremena za sve to.
Muškarac više nema luksuz da svakodnevno prati tv i odmara nakon posla, ako ima porodicu. On mora da radi i da dijeli poslove.
Zato, moj savjet ženama jeste da se nikada ne udaju za muškarca koji nije živio sam. A onaj koji je mogao kao samac da opstane, moći će i u paru. Ako je navikao na mamu, i nije spreman na podjelu posla, teško vama.
NI tu nema pravila. Nisu ni oni koji zive sami spremni na podelu posla...jer za sta se zenio ako opet on mora da radi po kuci?
Takodje, takav zivot ne iskljucuje mamu...zivi sam, jede suvu hranu i supe iz kesice, u frizideru nema nista osim piva/soka, placa zenu da mu ocisti jednom u dve nedelje
za vikend na rucak kod mame sa torbom punom prljavog vesa...
...

retko pozitivan i dobar decko , sto je po meni najvece njegovo bogatstvo i uspeh 

... ustvari verovatno znam ali nisam nikad probala, ne volim slatko... ali zato igram Rome total war za sve pare, zato sam dobar strateg. 

a pametan muškarac će jesti one kolače koje mu žena spremi, i još će naglasiti da nikad lepši i sočniji kolač nije pojeo