Generacija Y- žene koje ne umeju da naprave ni bajaderu

...nije sve bas tako...pored pojedinih su kao u raju (: ...
...ono sto ja ne razumijem kako je moguce je 90% zena danas na nivou princeza...jel zato sto su razmazene ili ili zato sto su ljene?Ja kazem da je SREDINE danas jako malo...
...sve je postalo ekstremno...ili je nizasta ili je primjer nad primjerima...
i pored takvih muskarci imaju kocnicu...boje se da nisu dovoljno dobri za tako savrsene zene.
Bice zato sto su razmazene ili naucene da tako treba da budu. I lenj i vredan se postaje. Imas izuzetno zrelo i realno razmisljanje , sve sto si napisao stoji da je tako. Jeste sve postalo ekstremno kada je sve u pitanju :prijateljstva i uopste musko zenski odnosi.
Pa onakve kakvima to ja dopustim :D...!!!

Nekada vidis lijepu, pametnu zensku osobu sa kojom se covjek moze ispricati...i cim vidim takve mane (o kojima ja ovde pricam)...odmah vise nemam volje za bilo kakav razgovor ili druzenje.Sta je znam...mozda nisam normalan...ali je to jednostavno jace od mene.Jednostavno ne mogu nekoga cjeniti na pola...nego, ili sam odusevljen ili ne mogu ocima gledati...ali kao REALISTA...pokusavam naci sredinu koju jos nisam upoznao.

Zene u CH...GENERALNO, u (95% slucajeva) su tipovi karijere sa kojima prije spavanja u krevetu citas knjigu :dash: ...poganjate se kuci jednom u 2 - 3 sedmice i to je to...
...ne kuhaju, ne ciste, imaju macke :sad2: ...gledaju samo karijeru...a to za mene nije zena...
...kad covjek malo bolje razmisli...pita se sta ce mu takva kod kuce...bolje da je ima za kolegicu sa kojom se otici na veceru, popricati o poslu, ispricati se o zivotu i otici sam kuci...da si miran...
Kad ti je onoga...izadjes u grad, pokusas...ako uspije SUPER...ako ne, platis (samo moje zapazanje...iako sam protivnik placanja za SEX :mrgreen:) i ides kuci zadovoljan...bez toga da mislis ko te ceka kuci, da li ces sa nekim morati traziti kompromise...samo zato sto je iskompleksirana feministkinja :lol: ...
Radjaju izmedju 35-e o 40-e...hladne su kao majke i zene...samo su dobre za izaci na veceru i otici negdje na putovanje...:sad2: ...

Ti si retko normalan decko , citam ove tvoje komentare , slatko se nasmejah jer su bas objektivni a to sve moze da zapasi samo covek koji ima dobro srce a nije ono sto se kaze prost. Ali sto ti kaze Baby Jane tako ti je to na zapadu, drugacija je kultura, drugaciji je odnos prema zivotu i okruzenju. Ma Svajcarci su ti brate nezavisni zabole njih za sve. :)
to je tako u inostranstvu...naše žene baš i nisu takve, odgajane su na potpuno drugi način;)
:ok:
Boki, odlicno si opisao prosecnu ch-zenu :zcepanje:
sigurno si primetio da su ovde svi relativno hladni, drveni i da im je karijera na prvom mestu :sad2: nisu samo zene takve...

Bas tako . Zene ne bi bile takve da muskarci nemaju veze sa tim :mrgreen:

A zar ti se ne čini da se i muškarac, koji od žene očekuje da bude lepa, doterana, pametna, da ga uvek razume i misli na njega, da ima posao, da održava kuću, da kuva, i da se svako veče tuca sa njim - takođe ponaša kao princ?

Nisam ni za princeve, a ni za princeze.
Izmedju zenske ljepote (citaj...tip - top dotjerane zenske) i normalne tj. umjerene supruge...bih uvjek izabrao normalnu suprugu tj. umjerenu zenu...
Koji ce mi zena sa karminom u kuci, od koje ja bolje kuham, perem, peglam, zaradjujem...sta mi je onda ona...privjesak!? Sta su to njeni kvaliteti koje ja trebam respektovati :think: ...???

Evo ti istina na dlanu: muškarci ne žele obaveze, hoće da menjaju žeMske i uživaju u čarima prirode i to je cela filozofija.
A oni malo nepošteniji optužuju žene za to:lol:

Ma neeeeeeee...kad kazem opustenoj...mislim da to da gledaju kako ce se vikendom naduvati, napiti, rostiljati, voziti biciklo stotinjak kilometara...na to sam mislio...
Takvi su dok su momci...vjeruj mi...

Nisam ni za princeve, a ni za princeze.
Izmedju zenske ljepote (citaj...tip - top dotjerane zenske) i normalne tj. umjerene supruge...bih uvjek izabrao normalnu suprugu tj. umjerenu zenu...
Koji ce mi zena sa karminom u kuci, od koje ja bolje kuham, perem, peglam, zaradjujem...sta mi je onda ona...privjesak!? Sta su to njeni kvaliteti koje ja trebam respektovati :think: ...???

Morala sam nešto da ti kažem - koju god stranu na forumu da otvorim, neko pljuje žene što ne rade još nešto, a niko ne preispituje svoj deo priče, niti primećuje šta sve te kritikovane žene već rade. A inače, nema zime za tebe - kad si tako sposoban, pre ili kasnije ćeš naći istu takvu ženu, i nećeš imati vremena da kritikuješ žene koje ni po temperamentu ni po interesovanjima nisu za tebe. Pozdrav

to je tako u inostranstvu...naše žene baš i nisu takve, odgajane su na potpuno drugi način;)

Baby...kad citam ovaj forum...sticem dojam kao da sam na nekom Svicarskom...:sad2: ...vjeruj mi...
Mislim da je TREND uzeo maha...pa i nase gledaju kako da postanu PROEVROPSKE feministkinje...:sad2: ...

Pa ako imaju mačke itekako moraju da čiste :manikir: :lol: a i da kuHaju :aha:

Ko te to slagao :lol: ...
Niti su uredne, a macama daju hranu iz vrecica...:lol: ...nista one ne moraju osim da se dotjeraju i gledaju kako da izadju iz stana :sad2: ...

ja ne znam stvarno ko je ovde princ ili princeza, ako muskarac ocekuje od zene da:
-odrzava celu kucu cistom
-kuva i nabavlja i brine se kompletno o deci
-zaradjuje i to dobro
-bude uvek doterana
-uvek raspolozena za seks-zanimljiva, ovek odmorna i nasmejana
-i uz sve to mora da bude i lepa i pametna, jer sta ce mu glupa zena?!

sta za uzvrat dobijamo?
-on zaradjuje
-nema vremena za decu
-nema vremena da je igde izvede
-kad je kuci gleda fudbal
-ako izlazi izlazi sam sa svojim drugarima iz kafane
-prosecno lep, duhovit kao i vecina drugih, prilicno ogorcen na sve i ne bas uredan
- sa velikim ocekivanjima
- ne dopusta odbijanje u seksu cak i ako zeni nije ni do cega
-ni plata mu nije bas bog zna kakva....

ko je ovde lud?

Jedino boldovano si pogodila...ostalo je CORAK...

Ma ajte, molim vas, kakve bajadere ... To se spiči za petnaestak minuta.
Nego - Vasina torta, pod uslovom da se ne koristi mikser nego dobra, starinska žica za mućenje:
images

:mrgreen:

A može i ručno pravljeni majonez za par kila ruske salate.

Evo vam jedan primjer prave zene...moje forumasice...:cool: ...

Morala sam nešto da ti kažem - koju god stranu na forumu da otvorim, neko pljuje žene što ne rade još nešto, a niko ne preispituje svoj deo priče, niti primećuje šta sve te kritikovane žene već rade. A inače, nema zime za tebe - kad si tako sposoban, pre ili kasnije ćeš naći istu takvu ženu, i nećeš imati vremena da kritikuješ žene koje ni po temperamentu ni po interesovanjima nisu za tebe. Pozdrav

...nije tako...niko ne kritikuje zene...
...ja kritikujem lose zene..zene koje DANAS ne znaju ni nosa obriati, a kamoli nesto drugo.
Znjau samo otici u kupovinu...i to samo i iskljucivo kad je sminka u pitanju...

CAST IZUZETCIMA...!!!

opusteni su samo kad se naduvaju, napiju ili oba...

Ne podrzavam ni jedno...ali su takvi...prihvatila ti to ili ne...

Bice zato sto su razmazene ili naucene da tako treba da budu. I lenj i vredan se postaje. Imas izuzetno zrelo i realno razmisljanje , sve sto si napisao stoji da je tako. Jeste sve postalo ekstremno kada je sve u pitanju :prijateljstva i uopste musko zenski odnosi.

Ti si retko normalan decko , citam ove tvoje komentare , slatko se nasmejah jer su bas objektivni a to sve moze da zapasi samo covek koji ima dobro srce a nije ono sto se kaze prost. Ali sto ti kaze Baby Jane tako ti je to na zapadu, drugacija je kultura, drugaciji je odnos prema zivotu i okruzenju. Ma Svajcarci su ti brate nezavisni zabole njih za sve. :)

:ok:

Bas tako . Zene ne bi bile takve da muskarci nemaju veze sa tim :mrgreen:

Samo me nemoj ureci...
Najozbiljnije...najvise bih volio kad bi covjek mogao naci sporazum sa svojom ljepsom polovinom...ali je to danas rjetkost...

Dargo mi je kad vidim da i medju suprotnim polom ima istomisljenika (: ...

Samo me nemoj ureci...
Najozbiljnije...najvise bih volio kad bi covjek mogao naci sporazum sa svojom ljepsom polovinom...ali je to danas rjetkost...

Dargo mi je kad vidim da i medju suprotnim polom ima istomisljenika (: ...

Kazu da je u zivotu najteze postici ono sto najvise zelis, zato se treba koliko god je moguce opustiti i uzivati najbolje sto mozes u onome sto te okruzuje. to nije uvek moguce -znam ja. Ali pre ili kasnije kad se time ne opterecujes zadesi te i dodje ti ono za sta si u zivotu predodredjen.
Nema sanse da te ureknem jer ovo sto ti pises potkrepljeno je realnim cinjenicama a ne ono drug mi rek`o i sl. Hocu da kazem jako je bitno za nas da licno iskusimo i dobro i lose u ljubavi i musko zenskim odnosima jer tako ne samo da ucimo o drugima nego upoznajemo i sebe i sta zapravo zelimo. Ja malo vise filozofiram takva sam kad vidim da neko zna nesto o zivotu, nadam se da me razumes .

A pazi jos gotivis Novaka :heart: . Jos ako karakterom podsecate onda ces sigurno uspeti u zivotu i imati srece sa zenama :lol:

sad ću biti ozbiljna:D

šalu na stranu što smo na forumu svi u svemu savršeni ali ja koliko mogu da primetim, mnoge žene koje postuju baš na ovom pdf-u itekako spadaju u sposobne žene, i majke, i ljubavnice, i domaćice i forumašice, i sve...gde su onda te što ne znaju bajaderu da naprave, gde?
: )))

Pa sto se onda tolike nalaze prozvanim :sad2:?
Ja sam samo rekao da je OK to ocekivati od zene...kao i od muskarca!!!

Zanimljivo mi je da se kritikuje rad.
Slovenci ne mogu da se načude Srbima. Nezamislivo im je da radnim danima ljudi imaju gdje da odu u noćni provod. A oni su nama hladni i zaluđeno poslom, ali nam se jako dopada njihov novčanik... boli njih uvo, imaju oni novac... imaju, ali samo zato što rade, a ne lelemudaju kao naše lijenštine koje rade za prosječnu platu, da bi posle očekivali da ih đena dvori kao bogove.
Kakva poremećena percepcija.

Žele žene koje će da se brinu o kući i djeci, a nemaju za sebe a ne djecu. Zar je teško pojmiti da više nismo u vremenu u kojem se može živjeti kao nekada. Ne možeš imati troje djece i pristojno živjeti sa jednom platom. Osim ako je to direktorska plata. Više ni skromsnost nije dovoljna.
Žena mora da radi. Mora da zarađuje. A ako radi, ona fizički ne može da podnese sve obaveze. 24h su malo vremena za sve to.
Muškarac više nema luksuz da svakodnevno prati tv i odmara nakon posla, ako ima porodicu. On mora da radi i da dijeli poslove.

Zato, moj savjet ženama jeste da se nikada ne udaju za muškarca koji nije živio sam. A onaj koji je mogao kao samac da opstane, moći će i u paru. Ako je navikao na mamu, i nije spreman na podjelu posla, teško vama.

Ko te to slagao :lol: ...
Niti su uredne, a macama daju hranu iz vrecica...:lol: ...nista one ne moraju osim da se dotjeraju i gledaju kako da izadju iz stana :sad2: .....

Nije istina, ne važi za sve. Ako neko ima kućnog ljubimca samo može biti plus jer vodi računa o drugom živom biću, to je obaveza i obećava emotivnu stabilnost. Takva će kad dobije decu itekako voditi računa i biti brižna majka. Ja to gledam na neki način i kao pripremu:lol: Moja drugarica je uvek imala gomilu mačaka, pse, papagaje i svi su ulazili i u kuću, dakle ne varijanta da ih pustiš u dvorište i kud koji mili moji...pa onda brzo pobegnu i bivaju povređeni tamo negde daleko. Sada ona ima četvoro dece i divna je majka :heart:

sad ću biti ozbiljna:D

šalu na stranu što smo na forumu svi u svemu savršeni ali ja koliko mogu da primetim, mnoge žene koje postuju baš na ovom pdf-u itekako spadaju u sposobne žene, i majke, i ljubavnice, i domaćice i forumašice, i sve...gde su onda te što ne znaju bajaderu da naprave, gde?: )))

zato boki ti lepo nadji neku nasu zenu i problem resen...pusti te svajcarske feministkinje :zcepanje:

Nije istina, ne važi za sve. Ako neko ima kućnog ljubimca samo može biti plus jer vodi računa o drugom živom biću, to je obaveza i obećava emotivnu stabilnost. Takva će kad dobije decu itekako voditi računa i biti brižna majka. Ja to gledam na neki način i kao pripremu:lol: Moja drugarica je uvek imala gomilu mačaka, pse, papagaje i svi su ulazili i u kuću, dakle ne varijanta da ih pustiš u dvorište i kud koji mili moji...pa onda brzo pobegnu i bivaju povređeni tamo negde daleko. Sada ona ima četvoro dece i divna je majka :heart:

Masis poentu...a recu ti i zasto...
Upravo zato sto...takve i kupuju macke zato sto se osjecaju usamljeno...ne zato sto zele da se brinu o nekome...
...da im je do brige...radjale bi djecu...

Zanimljivo mi je da se kritikuje rad.
Slovenci ne mogu da se načude Srbima. Nezamislivo im je da radnim danima ljudi imaju gdje da odu u noćni provod. A oni su nama hladni i zaluđeno poslom, ali nam se jako dopada njihov novčanik... boli njih uvo, imaju oni novac... imaju, ali samo zato što rade, a ne lelemudaju kao naše lijenštine koje rade za prosječnu platu, da bi posle očekivali da ih đena dvori kao bogove.
Kakva poremećena percepcija.

Žele žene koje će da se brinu o kući i djeci, a nemaju za sebe a ne djecu. Zar je teško pojmiti da više nismo u vremenu u kojem se može živjeti kao nekada. Ne možeš imati troje djece i pristojno živjeti sa jednom platom. Osim ako je to direktorska plata. Više ni skromsnost nije dovoljna.
Žena mora da radi. Mora da zarađuje. A ako radi, ona fizički ne može da podnese sve obaveze. 24h su malo vremena za sve to.
Muškarac više nema luksuz da svakodnevno prati tv i odmara nakon posla, ako ima porodicu. On mora da radi i da dijeli poslove.

Zato, moj savjet ženama jeste da se nikada ne udaju za muškarca koji nije živio sam. A onaj koji je mogao kao samac da opstane, moći će i u paru. Ako je navikao na mamu, i nije spreman na podjelu posla, teško vama.

Slazem se apsolutno. Ja sam samo napravila mali osvrt i nadovezala se na ono sto je Boris iz iskustva konstantovao. Na kraju krajeva hladno i neodgovorno ponasanje izmedju parova i nema veze sa nezavisnoscu i karijerom vec sa ubedjenjima i karakterom.
Ako na nesto treba da se ugledamo kada su zapad i Slovenci u pitanju onda je to rad i disciplina, ma gde bi nam kraj bio.
Sto se tice toga da zene nastoje da pronadju samca jaoooo pa to malo teze , mislim za onog ko potice iz grada je i moguce ali onaj ko je sa sela tesko da je pre zenidbe imao potrebe da se osami od porodice . U svakom slucaju treba na vlastitoj kozi da oseti i spozna samostalnost pre zenidbe .

ti mašiš poentu, dala sam ti primer :aha:

...ne...ja sam pricao o onima koje ganjaju karijeru, u kuci ne zele nista da rade...
Ne o npr...mojoj sestri koja ne moze na ulici proci pored pokislog maceta...
...ni pratis temu...

a to što je neko aljkav, nema veze sa tim dal je iz Švajcarske il je iz Srbije:D

...tu si 100% u pravu...

Masis poentu...a recu ti i zasto...
Upravo zato sto...takve i kupuju macke zato sto se osjecaju usamljeno...ne zato sto zele da se brinu o nekome...
...da im je do brige...radjale bi djecu...

S kim da rađaju decu?
Rodiće kad naiđu i na želju sa druge strane ili si za radikalnije varijante?

Koliko vidim iz okruženja u Beogradu barem, muškarci su uglavnom ti koji neće decu, tj. obavezu...

Kazu da je u zivotu najteze postici ono sto najvise zelis, zato se treba koliko god je moguce opustiti i uzivati najbolje sto mozes u onome sto te okruzuje. to nije uvek moguce -znam ja. Ali pre ili kasnije kad se time ne opterecujes zadesi te i dodje ti ono za sta si u zivotu predodredjen.
Nema sanse da te ureknem jer ovo sto ti pises potkrepljeno je realnim cinjenicama a ne ono drug mi rek`o i sl. Hocu da kazem jako je bitno za nas da licno iskusimo i dobro i lose u ljubavi i musko zenskim odnosima jer tako ne samo da ucimo o drugima nego upoznajemo i sebe i sta zapravo zelimo. Ja malo vise filozofiram takva sam kad vidim da neko zna nesto o zivotu, nadam se da me razumes .

A pazi jos gotivis Novaka :heart: . Jos ako karakterom podsecate onda ces sigurno uspeti u zivotu i imati srece sa zenama :lol:

Slazem se...i potpuno te razumijem (: !!!
Iznenadjuje me da me neko toliko shvata...

NOLETA bas, bas ali bas gotivim...jos od pocetka njegove karijere (: ...

Pa onakve kakvima to ja dopustim :D...!!!

Nekada vidis lijepu, pametnu zensku osobu sa kojom se covjek moze ispricati...i cim vidim takve mane (o kojima ja ovde pricam)...odmah vise nemam volje za bilo kakav razgovor ili druzenje.
Sta je znam...mozda nisam normalan...ali je to jednostavno jace od mene.
Jednostavno ne mogu nekoga cjeniti na pola...nego, ili sam odusevljen ili ne mogu ocima gledati...ali kao REALISTA...pokusavam naci sredinu koju jos nisam upoznao.

Zene u CH...GENERALNO, u (95% slucajeva) su tipovi karijere sa kojima prije spavanja u krevetu citas knjigu :dash: ...poganjate se kuci jednom u 2 - 3 sedmice i to je to...
...ne kuhaju, ne ciste, imaju macke :sad2: ...gledaju samo karijeru...a to za mene nije zena...
...kad covjek malo bolje razmisli...pita se sta ce mu takva kod kuce...bolje da je ima za kolegicu sa kojom se otici na veceru, popricati o poslu, ispricati se o zivotu i otici sam kuci...da si miran...
Kad ti je onoga...izadjes u grad, pokusas...ako uspije SUPER...ako ne, platis (samo moje zapazanje...iako sam protivnik placanja za SEX :mrgreen:) i ides kuci zadovoljan...bez toga da mislis ko te ceka kuci, da li ces sa nekim morati traziti kompromise...samo zato sto je iskompleksirana feministkinja :lol: ...
Radjaju izmedju 35-e o 40-e...hladne su kao majke i zene...samo su dobre za izaci na veceru i otici negdje na putovanje...:sad2: ...

Boldovano...au, selim se u Švicarsku. Tamo sve iste kao ja.
Boldovano i podvučeno...ja ni kafu ne bih popila sa nekim koga ne poštujem, a kamoli večerala ili, još grđe, otišla sa njim na putovanje.

Back