- Poruka
- 3.892
Propustio si da se u ovom primeru ideja javila kod već udate žene i majke![]()
Svakoj normalnoj i zdravoj ženi porodica je na prvom mestu . Ova žena je to shvatila , ali sad joj je (prema članku) kasno da postane majka .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Propustio si da se u ovom primeru ideja javila kod već udate žene i majke![]()
Možeš ti da poštuješ ili ne poštuješ koga hoćeš , ali to neće promeniti neumoljive prirodne zakone . Niko od nas nije nastao sam od sebe , niti postoji sam za sebe . Osoba koja ne želi potomstvo za prirodu je genetski otpad i ona se tako prema njoj i ponaša .
Svakoj normalnoj i zdravoj ženi porodica je na prvom mestu . Ova žena je to shvatila , ali sad joj je (prema članku) kasno da postane majka .
E, aj' se vrati pa pročitaj ponovo post na koji si odgovorio ono o genetskom otpadu.

...sta je tu cudno osim da se muskarci za razliku od zena zbog karijere ne moraju odreci roditeljstva ...a zene kad se odreknu onda su sponzoruse
...razmnozavacete se vi deobom ako se ne dozovete pameti![]()
Priroda nije stvorila ženu da bude lovac i snabdevač porodice , nego da bude majka i čuvarica doma . Žena koja bi htela da igra ulogu muškarca je genetska greška i priroda tu grešku ispravlja .
mene mnogo vise fascinira pojava nekog ko nikad nije ni planirao da ima karijeru a nema ni porodicu...
produzeno detinjsvo u vidu zivota sa roditeljima, studiranja do 35-te i eventualno nekog poslica (ako i to)...
I eto. Ni posla, ni karijere, ni muža, čak ni bivšeg, ni dece ni u najavi, ni radnog staža - ničega. Život prošaopored nje. Ostala sama u selu, bez društva, jer svi odavno imaju porodice, ostala da živi tuđ život, kada nije umela da se izbori za svoj.
Prema rezultatima novog istraživanja koji su objavljeni u časopisu „Dejli Mejl“, među Britankama rođenim između 1965. i 1978. godine ima čak 43 odsto njih koje nemaju decu. Žongliranje karijere i porodice u uslovima modernog doba sve je teže, pa ne čudi što se žene često opredeljuju za uspeh na samo jednom od ova dva polja. Međutim, postoje žene koje nemaju ni porodicu ni uspešnu karijeru. Te žene je „Dejli Mejl“ nazvao zajedničkim imenom “Generacija X“.
Mnoge pripadnice lepšeg pola u kasnim dvadesetim godinama svesno donose odluku da će se posvetiti poslu, odlažući rađanje dece i izgradnju porodice za nešto kasnije.
Međutim, nije retko da, uprkos snažnoj volji i trudu, one ne uspevaju da postignu uspeh kome su se nadale.
Helen Meknejlen (44) radila je na visokoj poziciji u firmi „Goldman Sachs“, koja se bavi finansijama, ali je dala otkaz kada je shvatila da više ne može da se nosi sa pritiskom.
“Na početku sam bila oduševljena što ću raditi kao jedina žena trgovac u atmosferi nabijenoj testosteronom. Imala sam šestocifrenu platu, kuću u Njujorku i farmu u Hempširu. Međutim, uskoro sam shvatila da ne mogu da ispratim nametnuti tempo prekovremenog rada i celonoćnog provoda sa kolegama i klijentima. Čitave vikende sam provodila u krevetu i osećala sam ogroman pritisak. Planiranje porodice mi nije bilo ni nakraj pameti.“, kaže Helen, dodajući: “Sada više nemam visoku poslovnu poziciju, a previše sam stara da bih rodila decu.“
Dr. Anđela Karter sa Instituta za poslovnu psihologiju univerziteta u Šefildu, objašnjava da žene iz “Generacije X“ ustvari veruju u mit koji im je predstavljen, a na kraju ostaju bez ičega.
“Ove žene su odgajane tako da veruju kako mogu da postignu sve – i veliku porodicu, i dobrog muža, i uspešnu karijeru, ali kada shvate da poslovni svet oduzima toliko energije, one najčešće odustaju od karijere i traže nazad svoju slobodu. Međutim, najčešće ovu odluku donose u trenutku kada više nisu biološki sposobne da imaju potomstvo “, ističe Anđela Karter.
Da li biste vi žrtvovali ulogu majke radi karijere, ili vam je ipak porodica na prvom mestu?
Jedan zanimljivo,istovremeno i tuzno novinsko istrazivanje..

Honduras:A da li je nesrećna? Postoje ljudi koje sve te normalne stvari zaobiđu, a njima je ipak lepo.

...nisi ti mene video kako lovim komarce u letu![]()

e to i ja obozavam,kad predju 30 a zive kod mame i tate jer im je tako jeftinije,stan ne placaju,kao nesto rade da se zove da su samostalni a zapravo nisu jer nikad nisu otisli u pravu nabavku,nikad nisu docekali goste,imaju svoju sobu ,eeeejjj sobu sa 30?!mene mnogo vise fascinira pojava nekog ko nikad nije ni planirao da ima karijeru a nema ni porodicu...
produzeno detinjsvo u vidu zivota sa roditeljima, studiranja do 35-te i eventualno nekog poslica (ako i to)...
inace, ova pojava postoji i u Japanu (?!) i zove se parasite single
znaci, ipak nam nije kriva nasa "beda" na koju se stalno pozivamo nego nesto drugo...
sta, nemam pojma....
mozda je to prava generacija x?
Ja upravo poznajem jednu ovakvu osobu, i ne bih mogla reći da me fascinira, ali da bih volela jedan dan da budem ona, pa da skapiram šta misli, volela bih.
I eto. Ni posla, ni karijere, ni muža, čak ni bivšeg, ni dece ni u najavi, ni radnog staža - ničega. Život prošaopored nje. Ostala sama u selu, bez društva, jer svi odavno imaju porodice, ostala da živi tuđ život, kada nije umela da se izbori za svoj.
Ja sam taj problem rešila na vreme, imam 26 god, za tri godine sam rodila dvoje dece, za dva meseca ću i treće, a posle 30. ću razmišljati o karijeri. Pa i ako ne budem baš uspešna na tom polju (diplomirala sam prošle god) - zabole me baš!

e a kao kad imas decu, onda si ostvaren kao ljudsko bice
ili ako si doktor nauka, onda ti je oprosteno sto nemas dete.
Ovde je stavljen primer koji se retko sreće u svetu a kamoli kod nas....I koju karijeru ovde jedna prosečna žena može da napravi?!...msm ajd iskreno......ovde se žene odriču materinstva zbog bede a ne zbog karijere.
Smejurija.ziveli cistaci ulicaSa stanovišta prirode , više vredi čistač ulice koji odgaji petoro dece nego doktor nauka bez dece . Sledeća generacija će ličiti na te i takve čistače ulica , a ne na vajne doktore nauka .

Priroda jednostavno smatra za određen broj žena (a i muškaraca) da su genetski otpad . Otuda se kod njih javljaju takve ideje "što bi se udavala" , "šta će mi deca" i.t.d. Na taj način priroda sprečava da se loši geni prenose na sledeću generaciju .
ziveli cistaci ulica![]()