Gdje ljetovati? Sutomore ili Budva?

Ljudi ne idem na 10 dana xD Konkrentno pet dana odnosno četiri uplaćene noći. Pa šta ja znam, nije mi važno da sam uz plažu, može u Budvi i negdje dalje od plaže prema brdu. Mislim može li se u Budvi naći smještaj (krevet) za 15ak evra? Ono ili dvokrevetna soba za 30e?

ako imate kola, onda nađite pristojan smeštaj za male pare bilo gde, pa kolima gde hoćete

Oba mesta su vašarište sa tim što Budva bolje izgleda,ima više raje ali i solidno je skuplja.E sad koliko god voleo Mogren plažu,onu seljačiju okolo stvarno ne podnosim. Kao da nije dovoljna lokalna i naša srpska nego su i rusku privukli,da bude još veći cirkus. Neko to voli očigledno,pa Bože moj...
Zaliv je kulturniji,Kotor i HN imaju onako neki urbaniji šmek kada je provod u pitanju, ali "plaže" su blagi užas jedino svaki dan da idete do Žanjica brodićem što je(barem bilo) 6€ dnevno osim ako ne poznajete lokalce pa vas odbace ili na Plave Horizonte ako ste oko Kotora. U svakom slučaju ako ste bez kola loše vam se piše u tom delu.

Student, želim na more s dva prijatelja. Iz Mostara. Idemo privatnim prevozom (autom). Zanima ne šta izabrati - Sutomore ili Budva? U velikoj sam nedoumici. U Budvi sam bio, ali kod prijateljice, pa sam imao besplatan smještaj i zaljubio sam se u taj grad. Sad je malo drugačija situacija. Idem s dva prijatelja i troškove dijelom na troje. Trebamo platiti benzin i smještaj, kao i hranu, te da nam ostane za izaći. Konatali smo nositi po 200e po osobi. E sad neki govore: "Idi u Sutomore, tamo je jeftinije". Sutomore je u odnosu na Budvu jako malo mjesto, Budva je ipak grad s više zanimljvosti, provoda, dok je Sutomore mjestašce od nekih 2000 stanovnika i 700 metara plaže, mada znam da je ljeti puno više svijeta tamo. Neki kažu da im za dan dosadi u Sutomoru. Nisam više pametan. Pomozite mi. Prije sam ljetovao u Makarskoj i komotno se smještaj po osobi za noć mogao naći u rangu od 11-15e, naravno za nas s manjim budžetom (studente). Mene zanima ista stvar za Budvu i Sutomore, Znači soba s dva ili tri kreveta, ne mora biti ni klima, samo da se ima gdje prenoćiti. Po kojim se cijenama prenoćište može naći u Budvi, a po kojim u Sutomoru? I gdje je bolji noćni provod, gdje ima više domaćih pripadnica ljepšeg pola (Ruskinje me baš i ne zanimaju), gdje ima i strane i domaće muzike da mi čitavu noć ne lupa Dara Bubamara, volim slušati i Davida Guetta, Pitbulla, LMFAO itd. Znači šta izabrati po vama - Budvu ili Sutomore? Molim ako može iz iskustva ili iz prve ruke info.
BUDVA-naravnooo! Grad je prelep,izlasci...Sto se tize plaza-Slovenska-nikakooo!Prljava jee.. Mogren je prelep,jaako cist,extra..:D Izlasci-Trocadero,Maltez-the best! Predvece prosetaj Starim gradom,butici,pogled na more tamo kod Citadele-jakoo lepo..:)
Sutomore je gadno! xD

Моја најтоплија препорука је Сутоморе-бисер Медитерана. Камене куће, пешчане рајске плаже, љубазни мештани и шармантни заласци сунца ће вам опчинити душу и срце и остати у успомени за цео живот.

Приватни смештај се креће од 3 до 15 Евра. Ако си заинтересован за овај од 3 Евра, контактирај ме на пп па ћу те повезати са Ђуром из Колашина који тамо има викендицу. Тражи да му се букингује унапред смештај, пошто је увек пун. Уплата се врши преко његовог жира рачуна у Интеса банци, како би се избегла провизија.

sa 200 e po osobi,u budvi cete tesko naci smestaj...u sutomoru ima malo dalje od plaze da se nadje krevet za 5 e...znaci,50 e odmah za smestaj odvojiti,a ostatak na hranu i izlaske...budva jeste veca,ali je skuplja,a u sutomoru moze se naci jeftiniji smestaj a i ima provoda...pozdrav

Mislim da si malo previse rekla.Ta bi se suma mogla odnositi na neke skuplje apartmane, a ja mislim da se moze naci za 10-15 eura po osobi odlican apartman u sredini sezone (10.jul- 21.avgust) naravno ukoliko se i bukira na vrijeme.A na pocetku i kraju sezone (po mom misljenju mozda je i najljepse) dosta jeftinije cak i ispod 10 eura po osobi.Makar je tako u Petrovcu koji mislim da ne zaostaje po cijenama u odnosu na Budvu.

Back